māsas māsas attiecības

Happiest Season | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (42645 balsu)
Satikt savas draudzenes vecākus pirmo reizi var būt sarežģīti. Plānot bildināšanu ģimenes ikgadējās Ziemassvētku vakariņās - līdz pat brīdim, kad tu apjaut, ka pat vecāki neapjauš viņas homoseksualitāti - ir vēl grūtāk. Brīdī, kad Ebija uzzina, ka Hārpera viņu attiecības slēpusi no viņas ģimenes, viņa sāk izsvērt savas domas par meiteni, kuru viņai šķita, ka pazīst.

Little Women | ASV
Žanrs
IMDB
8.3 (11515 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Filmas darbība norisinās Amerikas Pilsoņu kara laikā un vēsta par četru māsu dzīvi – pirmo mīlestību, vilšanos, šķiršanās sāpēm un sava dzīves ceļa meklējumiem – lietām, kas savu aktualitāti nezaudē visos laikos.

Avengers: Endgame | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (694,527 balsu)
Budžets
500,000,000.00$
Atriebēju komandas izdzīvojušajiem un viņu sabiedrotajiem ir jāizstrādā jauns plāns, kurš palīdzētu stāties pretī Tanosa postošajai darbībai. Pēc pēdējās kaujas, kura bija pati masveidīgākā un traģiskākā visā Atriebēju cīņu vēsturē, katra pieļautā kļūda var kļūt liktenīga ne tikai Zemei, bet arī Visumam.

Cheaper by the Dozen | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (104288 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Beikeru ģimene mātes, tēva, 12 bērnu, viena suņa un viena krupja sastāvā pārceļas no mazas pilsētiņas uz Čikāgu, kur tēvs, futbola komandas treneris, ir atradis labu darbu. Apstākļu sakritības dēļ mātei drīz vien dodas komandējumā. Tā kā tēvs nosolījies, ka ar bērniem galā tiks viens pats , mamma mierīgu sirdi dodas ceļā. Tomēr ģimenes galva, kuram nereti grūtības sagādā par bērnu vārdu atcerēšanās, nav aprēķinājis savas spējas un Beikeru ģimenes māja pārvēršas par ellīti.

Il racconto dei racconti | Francija| Lielbritānija| Itālija
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
Kādas zemes karalis, varens mīlnieks, ir baudījis visu, ko šī pasaule spēj piedāvāt, bet iemīlas kādas svešinieces balsī… Karaliene, kura izmisīgi vēlas bērnu, ir gatava uz visu, lai to ieņemtu - un vēlāk pasargātu, tādēļ piekrīt kādam tumšam darījumam… Vientuļš valdnieks-atraitnis cenšas izprecināt savu vienīgo meitu pret viņas gribu, bet saņem daudz vairāk, nekā bija iecerējis… Trīs stāsti, trīs pasakas, trīs mācības no trejedviņām zemēm, kuru iemītnieki tik ļoti atgādina mūs pašus...

1 2