greizsirdība

2 Days in the Valley | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (17913 balsu)
Mierīgajā guļamistabā LA pilsētā San Fernando ielejā divu notriektu vīriešu slepkavība ar profesionālu sportistu sāk notikumu ķēdi, kas sadursmes kursā liek pārdesmit cilvēku ikdienišķās dzīvības. Šī gudrā pasaka stāsta par diviem hit vīriešiem, kundzi, medmāsu, atriebīgu bijušo sievu, turīgu mākslas tirgotāju un viņa mīļo palīgu, pašnāvības rakstnieku un viņa suni, kā arī rūgtu policistu un viņa partneri.

Young Adult | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (76868 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Drīz pēc šķiršanās kāda rakstniece atgriežas dzimtajās mājās Minesotā cerībā atjaunot attiecības ar bijušo draugu, kurš, kā izrādās, ir laimīgi precējies un kļuvis par tēvu.

Always Shine | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (3723 balsu)
Labākās draudzenes Anna un Beta - abas aktrises ar dažādiem panākumiem - devušās pavadīt nedēļas nogali Big Sur, cerot atgūt gadiem notikušās konkurences un greizsirdības dēļ sarautās saites. Tiesa, spriedze atkal pieaug, novedot pie šķietami nepārvarama naida. Draudzenes vairs nespēj sevi kontrolēt, aizmirstot gan par savu attiecību patieso būtību, gan katras pašas identitāti.

This Boy's Life | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (44370 balsu)
1957. gadā dēls un māte bēg no Austrumiem un varmācīgu draugu, lai atrastu jaunu dzīvi, un nonāk Sietlā, kur māte tiekas ar pieklājīgu garāžas mehāniķi. Zēns nepārtraukti nonāk nepatikšanās, izklaidējoties ar nepareizo pūli. Mamma apprecējas ar mehāniķi, bet viņi drīz uzzina, ka viņš ir ļaunprātīgs un nepamatots alkoholiķis, un viņi cīnās, lai saglabātu cerību neiespējamā situācijā, jo zēns aug ar plāniem ar visiem iespējamiem līdzekļiem aizbēgt no mazpilsētas. Balstīts uz Tobiasa Volfa patieso stāstu.

Cry-Baby | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (52349 balsu)
Budžets
11,000,000.00$
Gaumīga un pareiza skolniece nonāk pretrunā ar vecmāmiņas vēlmēm, kad viņa rīkojas ar likumpārkāpumiem, kas saistīti ar motociklu braukšanu.

Jamón, jamón | Spānija
Žanrs
IMDB
6.4 (12189 balsu)
Hosē Luiss ir vecāku apakšveļas fabrikas izpilddirektors, kur veikala stāvā strādā viņa draudzene Silvija. Kad Silvija kļūst stāvoklī, Hosē Luisa viņai apsolīs, ka viņš apprecēsies, visticamāk, pret vecāku vēlmēm. Hosē Luisa māte ir apņēmības pilna pārtraukt dēla saderināšanos ar meiteni no zemākas klases ģimenes un nolīgst Raulu, potenciālo apakšveļas modeli un potenciālo vēršu cīnītāju, lai pavedinātu Silviju.

Belle Époque | Francija| Spānija| Portugāle
Žanrs
IMDB
7.1 (9224 balsu)
1931. gadā jauns karavīrs pārtrauc armiju un nokļūst lauku sētā, kur viņu politisko ideju dēļ sagaida īpašnieks. Manolo ir četras meitas, Fernando visām patīk un viņi viņam patīk, tāpēc viņam jāizlemj, kuru mīlēt.

Vanilla Sky | Spānija| ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (236,609 balsu)
Budžets
68,000,000.00$
Risks parubīties!
Deivids ir sieviešu mīlulis, kurš, līdz ar iemīlēšanos Sofijā, sajuties izpircis vainu. Tomēr, pirms šīs attiecības var sākties, Deivids iekuļas problēmās - viņš tiek pierunāts sēsties mašīnā, kuru vada pašnāvnieciskā bijusī - Jūlija. Nobraucot no tilta, Jūlija iet bojā un smagi ievaino Deividu. Operācija un Sofijas mīlestība, šķiet, ir atgriezusi Deivida veiksmi, tomēr baismīgi negadījumi drīz vien liek viņam pārdomāt eskstences pamatus.

Aterrados | ASV| Argentīna
Žanrs
IMDB
3.3 (467 balsu)
Policijas komisārs Funes un trīs pārdabisko parādību pētījumi pēta neizskaidrojamus notikumus, kas notiek Buenosairesas priekšpilsētā.

Shall we dance? | ASV
Žanrs
Budžets
50,000,000.00$
Advokātam Džonam Klarkam ir lielisks darbs, šarmanta sieva un mīloša ģimene, tomēr, īsti laimīgs viņš nejūtas, un viņu nomāc sajūta, ka kaut kas pietrūkst līdz pilnībai. Kādu vakaru, braucot no darba mājās, pa kādas deju studijas logu Džons ievēro jaunu un skaistu deju skolotāju. Šī skata apburts, viņš nākamjā vakarā lec vilcienā un dodas uz deju skolu, lai pierakstītos uz nodarbībām, cerot satikt svešinieci. Iesākumā šī vēlme iepazīties liekas kā liela kļūda - nesaprašanās dēļ Džona skolotāja ir nevis iecerētā un daiļā deju skolotāja Paulīna, bet gan pavecāka kundzīte- Miss Mitzī, kuras klātbūtnē viņš acu mirklī pierāda sevi kā neveiklības iemiesojumu. Vēl sliktāk, nejauši sastaptā Paulīna Džonam aizrāda pārlieku interesi par randiņa iespējām un aicina cītīgāk pievērsties deju stundām. Drīz vien Džons apjauš, ka dejošana ir kas vairāk kā tikai laika nosišana, kā arī viņa attiecības ar Paulīnu kļūst ciešākas. Paslepus no ģimenes viņš sāk trenēties Čikāgas lielākajām deju sacensībām un drīz vien atklāj dejās īstu kaisli un sapņa piepildījumu. Tomēr regulārā prombūtne no mājām rada sievā aizdomas, un Džonam savas aizraušanās aizstāvībai ir jāizdara kāds viltīgs gājiens... Romantiskā komēdija ar spilgtu aktieru plejādi- Ričards Gīrs, Sjūzana Sarandona, Dženifera Lopeza.

Science of Sleep, The | Francija| Itālija
Žanrs
IMDB
7.3 (64,992 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Stefanam tiek piedāvāts lielisks darbs galvaspilsētā, tāpēc viņš atgriežas savās bērnības mājās. Pretēji cerētajam, ikdiena Parīzes kalendāru izdevniecībā ir vienmuļa un garlaicīga. Pārnākot mājās, kautrīgais puisis meklē glābiņu savā iedomu pasaulē un vakaros kartona kameru priekšā vada televīzijas raidījumus. Drīz viņš apjauš, ka bēgšana no realitātes var kļūt par nepārvaramu šķērsli attiecībās ar līdzcilvēkiem - arī ar pievilcīgo kaimiņieni Stefāniju, kuru arvien vairāk mulsina Stefana bērnišķīgums. Ar savu devu humora un sirsnības filmas režisors ļauj no malas paskatīties uz bailēm, nemieru, nedrošību, ilgām un cerībām, kas mīt katrā no mums. Filmas režisors Mišels Gondrijs, kurš veidojis videoklipus populāriem mūziķiem, iepriekš uzņēmis arī filmu "Gaišo atmiņu mūžīgais starojums". Galvenajā lomā - Gaels Garsija Bernāls ("Bābele", "Sliktā audzināšana", "Un tavu māti arī"). Lomās: Gael Garcia Bernal, Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat, Miou-Miou

Los abrazos rotos | Spānija
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Slavens kino režisors un scenārists Mateo Blanko cieš smagā autokatastrofā un uz visiem laikiem zaudē redzi. Traģiskajā negadījumā līdz ar acu gaismu viņš zaudē arī sievieti, kas bijusi viņa mūža mīlestība. Režisors, kurš vairs nevar uzņemt kino, mēģina sākt jaunu dzīvi, saucot sevi par Hariju Keinu – vārdā, ar kādu visu mūžu rakstījis scenārijus. Tikai pēc 14 gadiem viņš spēs samierināties ar savas dzīves traģēdiju, atklājot dvēseli jaunajam asistentam. "Zaudētie apskāvieni" ir jau ceturtā reize, kad spāņu režisors Pedro Almodovars sadarbojas ar savu mūzu aktrisi Penelopi Krusu, tā seko filmām "Dzīvā miesa", "Viss par manu māti" un "Atgriezties". Filma bija viens no šā gada Kannu kinofestivāla redzamākajiem notikumiem. Filma "Zaudētie apskāvieni" iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas - vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij. Lomās: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo, José Luis Gómez, Tamar Novas, Rubén Ochandiano Režisors: Pedro Almodóvar Scenārijs: Pedro Almodóvar Producents: Agustín Almodóvar, Esther García Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1 2 3 4 5 6