greizsirdība

Raging Bull | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (304034 balsu)
Budžets
18,000,000.00$
Kad Džeiks LaMotta iekāpj boksa ringā un iznīcina pretinieku, viņš ir cīnītājs. Bet, kad viņš izturas tāpat kā pret savu ģimeni un draugiem, viņš ir ērču laika bumba, kas ir gatava jebkurā brīdī izlīst. Lai arī LaMotta vēlas savas ģimenes mīlestību, šķiet, ka kaut kas starp viņiem vienmēr notiek. Varbūt tas ir viņa vardarbīgais paranoja un greizsirdības uzliesmojums. Šāda veida niknums palīdzēja viņu padarīt par čempi, bet reālajā dzīvē viņš vijās vien gredzenā.

Z for Zachariah | ASV| Šveice| Islande| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
6.0 (26666 balsu)
Pēc kodolkara jauna sieviete izdzīvo pati, baidoties, ka viņa patiesībā varētu būt pēdējā sakāmvārda sieviete uz zemes, līdz viņa atklāj visbrīnumaināko dzīves redzējumu: citu cilvēku. Nožēlojams zinātnieks, viņu gandrīz ir satracinājusi radiācijas iedarbība un viņa izmisīgā citu meklēšana. Trausla, obligāta uzticības daļa tos savieno. Kad svešinieks nonāk ielejā, viņu nedrošā saite sāk atšķetināties.

New York Stories | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (16264 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Trīs stāsti notiek Ņujorkā. Pirmais, ko veidojusi Skorsēze, ir par gleznotāju, kurš savus darbus rada ar apjomīgas mūzikas palīdzību un pievilcīgu palīgu; otrkārt, autore Coppola ir par bagātu un drosmīgu 12 gadu vecumu, kurš palīdz šķirtiem vecākiem samierināties; treškārt, Allena, ir asprātīgs komēdijas gabals par neiespējamību atbrīvoties no dēla lomas.

Crazy/Beautiful | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (23344 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Klusā okeāna Palisades štatā nabadzīgais latīņu tautietis satrauc nemierīgu meiteni no pārtikušās apkārtnes.

Othello | Itālija
Žanrs
IMDB
6.9 (8760 balsu)
Ļaunais Iago izliekas par Otello draugu, lai manipulētu ar viņu, lai kalpotu savam galam šīs Šekspīra klasikas filmas versijā.

A Perfect Murder | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (75853 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Miljonāru rūpnieks Stīvens Teilors ir vīrietis, kuram ir viss, izņemot to, ko viņš visvairāk alkst: sievas mīlestība un uzticība. Ļoti veiksmīgs spēlētājs Ņujorkas finanšu pasaulē, viņš to uzskata par savu visvērtīgāko iegādi. Bet viņai ir vajadzīgs vairāk nekā tikai žilbinoša aksesuāra loma.

The Hole | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (43127 balsu)
Četri pusaudži Lielbritānijas privātajā skolā slepeni atklāj un izpēta aizzīmogotā pazemes cauruma dziļumu, kas pirms daudziem gadu desmitiem izveidots kā iespējamā bumbas patversme.

Margot at the Wedding | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (18906 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Margota un viņas dēls Klods nolemj apmeklēt māsu Paulīni pēc tam, kad viņa paziņo, ka apprecējas ar mazāk iespaidīgo Malkolmu. Īsāk sakot, māsas radītā vētra atstāj drūmas attiecības un atklāj ģimenes noslēpumus.

Bull Durham | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (45356 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Veterānu ķērājs Krass Deiviss tiek nogādāts mazākajā līgā Daremas "Bulls", lai palīdzētu viņu gaidāmajam un gaidāmajam laukuma spēlētājam - "Nuke" Laloosh. Viņu attiecības sākas ar akmeņainu sākumu un ir vēl sarežģītākas, kad beisbola grupas biedrene Annija Savoja pamana divus vīriešus.

A Little Chaos | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.5 (19324 balsu)
Ainavu dārznieku nolīgst slavenais arhitekts Le Nôtre, lai uzceltu lielos dārzus Versaļas pilī. Kad abi strādā pie pils, viņi nonāk viens pret otru un tiek izkonkurēti karaļa Luija XIV tiesā.

Holy Smoke | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
5.9 (13502 balsu)
Atrodoties eksotiskā Indijā, skaistā, jaunā Rūta Bārona nonāk harizmātiskā reliģiskā guru ietekmē. Viņas izmisušie vecāki pēc tam nolīgst PJ Waters, macho kulta de-programmētāju, kurš konfrontē Rūtu attālā tuksneša slēptuvē. Bet PJ ātri uzzina, ka ir ticies ar savu maču seksīgajā, inteliģentajā un dzelzs gribas Rūtā.

Death Becomes Her | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (97774 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Madelīna ir precējusies ar Ernestu, kurš savulaik bija arhivētās konkurentes Helēnas līgavainis. Pēc atveseļošanās no garīga sabrukuma Helēna apsola nogalināt Madelīnu un nozagt Ernestu. Diemžēl visiem maģiskās dziru ieviešana padara lietas daudz sarežģītākas nekā tikai slepkavības plāns.

1 2 3 4 5 6