koncerts

Walk the Line | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (74 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Džonijs Kešs (Joaquin Phoenix), viena no izcilākajām Amerikas dziedoņu personībām, savu slavas ceļu uzsāka kopā ar tādām personībām kā Elviss Preslijs, Džerijs Lī Lūiss, u.c. Būdams cilvēks, kura dzīvi vada spēcīgas kaislības, Džonijs Kešs nekad neatteicās no savas kontraversālās personības. Savas karjeras sākumā viņš satika vienīgo patieso savu mūža mīlestību - Džūnu Kārteri (Reese Witherspoon) - kas spēja viņu glābt no sevis paša. Filma saņēma Zelta Globusus 3 kategorijās: Labākā muzikālā filma Labākais aktieris muzikālajā filmā Labākā aktrise muzikālajā filmā Lomās: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginifer Goodwin Režisors: James Mangold

Alvin and the Chipmunks | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (73152 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Trīs burunduki mierīgi vada savas dienas meža skaistākajā eglē līdz brīdim kad eglīšu audzētājfirma koku nocērt, lai vestu uz pilsētu. Sagadās, ka visi trīs puiši kopā ar egli aizceļo uz prestižas ierakstu kompānijas biroju. Tur viņi sastopas ar Deivu - ne visai veiksmīgu komponistu, kura dziesmas producenti uzskata par vājām. Taču ja tās iedziedātu burunduki? Visai omulīgi iekārtojušies Deiva dzīvoklī, burunduki to vien dara kā rada mājā haosu, taču viņu slavas brīdis ir tuvu. Pavisam drīz viņu dziesmas iekaros topu virsotnes. Lomās: Jason lee, David Cross, Cameron Richardson Režisors: Tim Hill

COLDPLAY LIVE 2012 | ASV
Žanrs
Coldplay Live 2012 ir grupas pirmā koncertfilma/koncertalbums deviņu gadu laikā. Tajā iemūžināta Coldplay pirmā pasaules turneja ar nosaukumu Mylo Xyloto, kuras koncertus kopš 2011. gada jūnija noskatījušies vairāk nekā trīs miljoni cilvēku. Filmā Live 2012, ko veidojis režisors Pols Dagdeils, kurš iepriekš dokumentējis Adeles koncerta tiešraidi no Karaliskās Alberholas un grupas The Prodigy's albuma World's on Fire koncertfilmu, iekļauti kadri no Coldplay uzstāšanās Parīzes stadionā Stade de France, Monreālas Bell Centre, kā arī grupas leģendārais priekšnesums uz skatuves Pyramid Stage 2011. gada Glastonberijas festivāla laikā. “Mylo Xyloto turneja mums bija pati aizraujošākā visā grupas pastāvēšanas laikā. Jau kopš paša sākuma valdīja iedvesmojoša gaisotne - daļēji tādēļ, ka mēs lepojamies ar savu mūziku, LED aprocēm, pirotehniku, lāzeriem un visu pārējo, bet galvenokārt atsaucīgās publikas dēļ, kurai mēs spēlējām. Gadu gaitā mūsu skatītāju pulks ir kļuvis par daļu no koncerta. Viņi ir skaļi, dažādi, enerģiski, un viņi piešķir dziesmām labāku skanējumu, nekā mēs paši spējam. Mums gribējās iemūžināt neticamo sajūtu, ko viņi mums sniedz, un, lūk, tā arī tapusi mūsu koncertfilma.” Kriss Mārtins. Fanu sajūsma visā pasaulē – „Patiesi globāla grupa savu radošo spēku virsotnē ar visā pasaulē iemīļotu popmūzikas skanējumu un starptautiski atzītiem hitiem. Šī ir ekskluzīva globāla kinoizrāde, kas raisīs fanu sajūsmu visā pasaulē.”

One Direction: This is Us | ASV
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Filma atspoguļo Lielbritānijas puišu grupas "One Direction" gaitas gada garumā, kamēr viņi atrodas pasaules koncertturnejā. Puiši, kuri līdz šova X-faktors finālam bija parasti pusaudži, nu iemantojuši pasaules slavu. Dziesmas, uzstāšanās, intervijas, aizkulišu dzīve un nerimstoša fanu sajūsma!

KISS Rocks Vegas
Žanrs
Helikopters nolaidās pār bēdīgi slaveno "Hard Rock Hotel" brīdī, kad KISS pārņēma Lasvegasu ar savu vēsturisko deviņu koncertu tūri. Tikai vienu nakti, 25. maijā, faniem būs iespēja pieredzēt šo iespaidīgo nakti pašiem, jo "KISS satriec Vegasu" tiks rādīts kinoteātros visā pasaulē. No šī spraigā šova fani var sagaidīt liesmas, kas sniedzas līdz debesīm, dārdošu skaņu un pāris pilienus asiņu. Filmā ir iekļauti ekskluzīvi kadri un intervijas ar grupas dalībniekiem un filmēšanas grupu par izaicinājumiem, kurus nācās pieņemt, veidojot "KISS satriec Vegasu", ko redzēsiet vienīgi kino! Pirmo reizi Latvijā koncerts Dolby ATMOS skaņas versijā – izbaudi labākajā kino zālē Baltijā - SCAPE! ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.

The Rolling Stones - Havana Moon | Vācija
Žanrs
Lielā piektdiena – 2016. gada 25. marts ir datums, kas ieies Kubas rokenrola vēsturē. Šajā dienā "The Rolling Stones" kļuva par pirmo rokgrupu, kas sniegusi plašu bezmaksas brīvdabas koncertu vairāk kā 500'000 klausītāju Kubas galvaspilsētā Havanā. Vēsturisko koncertu nofilmējis daudzkārt apbalvotais režisors Pols Dagdeils, un iznākumā radies vienu pašu vakaru vērojams kino piedzīvojums – "HAVANAS MĒNESS" - "The Rolling Stones" koncertieraksts Kubā būs redzams uz kino ekrāniem visa pasaulē tikai vienu dienu – piektdien, 2016. gada 23. septembrī. Tagad šī vēsturiskā vakara burvību un aizrautību skatītāji varēs vērot kinozālē – izcilā skaņas un attēla kvalitātē. "The Rolling Stones" filma "Havanas mēness" aizvedīs kinoskatītājus uz grupas gigantiskās skatuves un ļaus iedzīvoties Havanas nakts līksmajā atmosfērā. Nosaukums "Havanas mēness" patapināts no vecas Čaka Berija dziesmas. ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.

Liberation Day | Latvija| Norvēģija| Slovēnija
Žanrs
IMDB
7.6 (632 balsu)
Par pārsteigumu visai pasaulei, bijušās Dienvidslāvijas kulta grupa “Laibach” kļuva par pirmo ārzemju rokgrupu, kas koncertējusi izolētajā Ziemeļkorejā. Šis brīnums kļuva iespējams, pateicoties filmas režisora, sena grupas fana un aktīva kultūras diplomāta šķietami utopiskajām ambīcijām. Sastopoties ar stingru ideoloģiju un kultūru atšķirībām, “Laibach” mūziķiem caur cenzūras adatas aci jāizvelk savas dziesmas, lai izpildītu tās tādas auditorijas priekšā, kas vēl nekad nav dzirdējusi rokmūziku. Tikmēr uz robežas starp divām Korejām tiek uzstādīti propagandas skaļruņi, ieskandinot kara draudus.

Freaky Friday | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (142456 balsu)
Budžets
26,000,000.00$
DĪVAINĀ PIEKTDIENA Starp atraitni Tesu Kolmani (Džeimija Lī Kērtisa) un viņas 15 gadīgo meitu, Annu, (Lindseju Lohanu) valda paaudžu konflikts. Viņas strīdas par visu: par drēbēm, par mūziku , par frizūrām un , protams, arī par vīriešiem. Kādu ceturtdienas vakaru stŗīds sasniedz savu kulmināciju . Meita nesaprot mātes attieksmi pret viņas muzikālajām interesēm, savukārt Tesa neizprot - kāpēc Anna izturas tik noraidoši pret savu nākamo patēvu (Marks Harmons). Situācija daudziem pazīstma, taču ne visi ir piedzīvojuši tādu brīnumu: piektdienas rītā meita ar māti ir samainījušās ķermeņiem. Nu, meitai ir iespējams labāk iepazīt nākošo tētuku, bet mammai-atgriezties jaunības dienās. Vai viņām izdosies atrisināt samilzušās problēmas vienā dienā? Laika nav daudz, jo sestdiena ir Tesas kāzu diena. Filma ir rimeiks 1976. gada tāda paša nosaukuma filmai, kur meitas lomu tēloja Džodija Fostere (Jodie Foster), bet mātes- Barbara Haris (Barbara Haris). Režisors: Marks S. Voters/Mark S.Waters Lomās:Džeimija Lī Kērtisa/Jamie Lee Curtis ("Patiesie meli", "Zivtiņa vārdā Vanda" Lindseja Lohana/ Lindsay Lohan (Dvīņu sazvērestība) Marks Harmons/ Mark Harmon Žanrs: Komēdija

1 2