restorāns

Everyone Says I Love You | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (34386 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Ņujorkas meitene sakārto savu tēvu ar skaistu sievieti nestabilā laulībā, kamēr viņas pusmāsa saderinās.

Frankie and Johnny | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (27509 balsu)
Budžets
29,000,000.00$
Kad Džonijs pēc viltošanas tiek atbrīvots no cietuma, viņš ātri nonāk darbā kā īslaicīgs pavārs Ņujorkas ēdnīcā. Pēc neilgas flinge ar viesmīli Cora, Frankie attīsta piesaisti Cora draugam un viesmīlim Frankie. Kaut arī Frenkija sākotnēji pretojas Džonija šarmam, viņa galu galā nožēlojas, kad viņas labākais draugs Tims pārliecina viņu dot Džonijam iespēju.

The Iceman | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (67633 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Patiesais Ričarda Kuklinski, bēdīgi slavenā līguma slepkavas un ģimenes cilvēka, stāsts.

The Five-Year Engagement | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (90310 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Tieši gadu pēc tam, kad Toms satiek Violetu, viņš viņu pārsteidz ar kāzu gredzenu. Kopumā Toms un Violeta ir nolemti laimīgai mūžīgai dzīvei. Tomēr šis saderinātais pāris turpina klīst pa garu pastaigu pa eju.

Love Is All There Is | ASV
Žanrs
IMDB
5.1 (1105 balsu)
Malačiči, čakla itāļu ģimene, kas nesen imigrēja no Florences, Bronksā, Ņujorkā, atver izdomātu restorānu, uzzīmējot cita klana loku. Maiks un Sadijs Kapomezzo, kas ir vienlīdz čakli Sicīlijas ēdinātāji no apgabala, uzskata, ka viņi nevar stāvēt pretī Piero un Marijai Malačičiem. Tomēr viss kļūst sarežģīti, kad iemīlējas melačiča meita Džina un Kapomezzo dēls Rosario.

No Reservations | ASV| Austrālija
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
Keita Ārmstronga - šefpavāre vienā no populārākajiem Manhetenas restorāniem, ir pieradusi, ka viņas sadzīvē valda tāda pati kārtība, kā virtuvē. Viņas dzelžainais tvēriens apbur un vienlaicīgi biedē visus apkārtējos. Taču liktenis sagādā perfekcionistei Keitai nopietnu pārbaudījumu - viņas dzīvē ienāk deviņgadīgā Zoe, bet virtuvē - jauns pavārs, mērču speciālists Niks Palmers, kura kulināra prasme met izaicinājumu šefpavārei. Zinot Nika pilnīgi nekontrolējamo dabu, ir grūti iedomāties kādu, kurš būtu vēl lielāks pretstats Keitai. Taču drīz vien abi pretpoli sāk pievilkties un sākotnējā konkurence pamazām pāraug mīlestībā. Lomās: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade, Lily Rabe Režisors: Scott Hicks

Cassandra's Dream | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (6.7 balsu)
Brāļi Terijs un Ians nokļūst smagā finansiālā stāvoklī. Terijs ir kāršu spēlmanis un ir parādā saviem kreditoriem krietnu naudas summu. Savukārt Ians ir aizrāvies ar kādu jaunu aktrisi. Viņš uzdodas par varenu biznesmeni, taču viņam trūkst līdzekļu, lai savu imidžu atbilstoši uzturētu. Vienīgā cerība tiek likta uz tēvoci Hovardu. Terrijs un Ians ir pārliecināti, ka turīgais radinieks neatteiks viņiem aizņēmumu. Hovards piekrīt aizdot brāļiem naudu, bet ar vienu noteikumu - viņiem jānogalina viņa biznesa partneri... "Kasandras sapnis" ir krimināls trilleris, kuru režisējis izcilais Vudijs Alens. Galvenajās lomās - Holivudas zvaigznes Jūens Makgregors un Kolins Farels. Lomās: Ewan McGregor, Colin Farrell, Peter-Hugo Daly, John Benfield, Ashley Madekwe, Hayley Atwell, Tom Wilkinson Režisors: Woody Allen

Mr. Poppers Penguins | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (84371 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Popera kungs ir veiksmīgs nekustamo īpašumu mākleris, kura tēvs bijis Antarktikas pētnieks. Kādu dienu viņš saņem sūtījumu - kasti, kurā atrod pingvīnu. Vēl pēc dienas uz sliekšņa viņš atrod vēl vienu kārbu, kas vienā rāvienā viņa mājokļa pingvīnu populāciju palielina līdz sešiem. Meklēdams veidus kā no neparastajiem mājdzīvniekiem atbrīvoties, viņš piedzīvo ne tikai neērtības, bet arī jautrus brīžus. Tomēr jāsecina, ka tieši šie nemiera cēlāji ievērojami uzlabo attiecības gan ar šķirto sievu, gan viņa paša bērniem. Lomās: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury, Ophelia Lovibond, Madeline Carroll, Clark Gregg Režisors: Mark Waters Scenārijs: Sean Anders

Kung Fu Panda | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (402974 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Filmas galvenais varonis – panda vārdā Po strādā nūdeļu restorānā. Viņš sapņo kļūt par slavenu kunfu meistaru, jo ir kaislīgs kunfu fans, taču Po ķermeņa apmēri īsti neatbilst viņa aizraušanās stilam. Patiesībā – pandas ir slinkākie dzīvnieki visā senajā Ķīnā. Kad pilsētai tuvojas ienaidnieks, visu cerības balstās senā pareģojumā par kādu Po, kurš izrādīsies „izredzētais” un glābs visus. Austrumu cīņu meistariem nāksies bruņoties ar milzu pacietību, lai slinkuma maisu Po padarītu par kunfu cīkstoni. Režisors: John Stevenson, Mark Osborne Scenārijs: Jonathan Aibel, Glenn Berger Producents: Melissa Cobb

Michael Clayton | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (167959 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Maikls Kleitons ir ievērojamas Ņujorkas juristu firmas advokāts, kura pienākums ir "satīrīt mēslus", darīt netīros darbiņus. Šķiršanās, plašā uzticība no priekšniecības puses un paša finansiālie parādi ir padarījuši Maiklu ļoti lojālu savam uzņēmumam, kaut reizēm nākas rīkoties pret visiem ētikas principiem. Kad viņa firma sabotē kādu prāvu, kuras iznākums jau tikpat kā bijis izšķirts, Maikls saskaras ar lielāko izaicinājumu savā dzīvē... Režisora Tonija Gilroja filmā titullomā spoži sevi parāda aktieris Džordžs Klūnijs, viņam līdzās spēlē Toms Vilkinsons, Tilda Svintone, Sidnijs Polaks un citi.

No One Lives | ASV
Žanrs
Budžets
2,900,000.00$
Lūks Evans ("Trīs musketieri", "Ātrs un bez žēlastības 6") – režisora Rjuheja Kitamuras ("Pusnakts ekspresis") jaunajā šausmu filmā "Neviens neizdzīvos". Nežēlīgi noziedznieki sagūsta kādu puisi un meiteni. Drīz bandīti atrod ķīlnieci mirušu un apjauš, ka nolaupītais vīrietis ir bīstamāks nekā bija iedomājušies. Tagad par medījumu kļuvuši viņi paši!

The Hundred-Foot Journey | ASV| Indija| Apvienotie Arābu Emirāti
Žanrs
Budžets
22,000,000.00$
Hasans Kadams un viņa ģimene ir spiesti pamest dzimto Indiju. Viņi apmetas uz dzīvi mazā ciematiņā Francijas dienvidos. Gleznainā vieta ir kā radīta nelielam indiešu restorānam, ko ģimene šeit atver, lai pasniegtu Francijas dienvidos vēl neredzētus ēdienus. Ielas pretējā pusē atrodas visā Francijā izslavēts restorāns, kurā pusdieno pat Francijas prezidents. Izsmalcinātajā franču virtuvē saimnieko Malorī kundze. Abu restorānu starpā izceļas kulināra sāncensība līdz brīdim, kad Malorī kundzi savaldzina indiešu virtuves un dzīves garša… Stīvens Spīlbergs un Opra Vinfrija piedāvā filmu "Simt soļu ceļojums", kura balstīta uz tāda paša nosaukuma starptautiski atzītas un mīlētas grāmatas motīviem. Filmā galvenās lomas spēlē Amerikas Kinoakadēmijas balvas ieguvēja Helēna Mirena (“Karaliene”, “RED” un “RED 2”), Šarlote Lebona (“Īvs Senlorāns”), Manišs Dajāls (“Burvja māceklis”), Rohans Čands (“Izdzīvojušais” un “Džeks un Džila”) un Oms Puri (“Gandijs”). Filmu režisējis Lase Halstrēms (“Tas notika Jemenā” un “Šokolāde”). Ričarda K. Moraiša grāmatas ekranizējums ir gluži kā gastronomiska pasaka par jaunu indiešu zēnu, kurš kļūst par trīs zvaigžņu restorāna šefpavāru. “The New York Times” grāmatu apskatā “Simt soļu ceļojums” nodēvēts par “Graustu miljonāra” un “Gardēža” apvienojumu.

1 2 3