gejs

Running with Scissors | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (21549 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Jauns Augusten Burroughs absorbē pieredzi, kas varētu radīt šokējošus memuārus: alkoholiķa tēva un nestabilas mātes dēls tiek nodots mātes terapeitam Dr. Finčam un savus pusaudža gadus pavada kā Finča savādajā paplašinātās ģimenes loceklis.

Stage Beauty | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.1 (9701 balsu)
Pazemīgā Marija, kas tērpjas augstākajā Londonas teātra zvaigznē Nedā Kinastionā, neuzskata par vīriešu aktiera panākumiem sieviešu spēlēšanā. Tā kā šis ir 17. gadsimts, Marijai, tāpat kā citām mātītēm, ir aizliegts īstenot savu sapni rīkoties. Bet, kad spēcīgi cilvēki viņu atbalsta, karalis Kārlis II atceļ sieviešu skatuves izpildītāju aizliegumu. Un tāpat kā Marija palīdzēja Nedai, viņai ir vajadzīga viņa palīdzība, lai apgūtu savu jauno profesiju.

The Paperboy | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (34734 balsu)
Budžets
12,500,000.00$
Kad izmeklēšanas žurnālists Ward Jansen un viņa partneris Yardley Acheman dzenas pakaļ sensacionālam, karjeru veidojošam stāstam ar Ward jaunākā brāļa Džeka un tveicīgās nāves rindas grupas Charlotte Bless palīdzību, pāris mēģina pierādīt vardarbīgo purva iemītnieku Hilariju Van Vetteru. korumpēta vietējā šerifa slepkavība.

Boy Erased | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.9 (26237 balsu)
Džareds, baptistu mācītāja dēls, kas atrodas nelielā Amerikas pilsētā, tiek izvadīts vecākiem pie 19 gadu vecuma. Džareds ir saskāries ar ultimātu: apmeklēt geju pārveidošanas terapijas programmu - vai arī būt pastāvīgam trimdā un izvairījies no ģimenes, draugiem un ticība.

The Hours | Francija| Vācija| ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.5 (120035 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
"Stundas" ir stāsts par trim sievietēm, kuras meklē spēcīgākas, jēgpilnākas dzīves. Katrs ir dzīvs atšķirīgā laikā un vietā, visus saista viņu ilgas un bailes. Viņu stāsti savijas, un beidzot nonāk pārsteidzošā, pārpasaulīgā kopīgas atzīšanas brīdī.

This Is Where I Leave You | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (67984 balsu)
Budžets
19,800,000.00$
Kad viņu tēvs aiziet prom, četri pieauguši, pasaulē apnikuši brāļi un māsas atgriežas bērnības mājās un ar pateicību tiek lūgti nedēļu palikt kopā ar brīvi runājošo māti un dzīvesbiedru kolekciju un varētu būt bijuši. Kad brāļi un māsas pārskata savu kopīgo vēsturi un katras sagrautās attiecības starp tiem, kas viņus vislabāk pazīst un mīl, viņi atkal izveidojas histēriski smieklīgi un emocionāli nozīmīgi veidi.

Ville-Marie | Kanāda
Žanrs
IMDB
6.1 (663 balsu)
Svinētā Eiropas aktiere Sofija Bernarda atrodas Monreālā, filmējot filmu, un viņa izmanto izdevību apciemot savu geju dēlu Tomasu, cerot pārvarēt plaisu, kas pieaug viņu starpā. Bet Tomasam ir sava darba kārtība viņu kopā pavadītajam laikam; viņš plāno beidzot saņemt dažas atbildes par sava tēva identitāti. Tikmēr Ville-Marie slimnīcā feldšeris Pjērs cīnās ar PTSS, un, kaut arī viņam ir atbalsts Marijā - medmāsa, kura uztur pārpildītās neatliekamās palīdzības numuru darbību, nav skaidrs, vai viņš joprojām spēs tikt galā ar augsto darba intensitāti. Katrs no šiem četriem varoņiem ir saistīts ar emocionāliem postījumiem - un vienā tumšajā Monreālas naktī viņu visas dzīves krustojas liktenīgā notikumā Ville-Marie.

Manuale d'amore 2 (capitoli successivi) | Itālija
Žanrs
IMDB
5.5 (1881 balsu)
Četras epizodes. Pēc autokatastrofas paralizēta Nikola iemīlas savā fizioterapeitā Lūcijā. Franko un Manuela, jauns pāris, kurš nav piemērots bērna piedzimšanai, lido uz Barselonu specializētai auglības ārstēšanai. Divi geji Filippo un Fosko nolemj apprecēties. Ernesto, viesmīlis svarīgā restorānā sadarbojas ar Cecilia jauno jauno spāņu palīdzību virtuvē.

The Perks of Being a Wallflower | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (436388 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
15 gadus vecais pirmkursnieks Čārlijs ir sienas zieds, kurš visu laiku vēro dzīvi no malas, līdz divi harizmātiski vecāko klašu studenti kļūst par viņa mentoriem. Brīvprātīgais Sems un viņas brālis Patriks palīdz Čārlijam atklāt draudzības priekus, pirmo mīlestību, mūziku un daudz ko citu, savukārt skolotājs izsauc Čārlija sapņus kļūt par rakstnieku.

Factory Girl | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (20342 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Sešdesmito gadu vidū turīgais debitants Edijs Sedgviks tiekas ar mākslinieku Andiju Vorholu. Viņa pievienojas slavenajai Vorhola rūpnīcai un kļūst par viņa mūza. Lai arī šķiet, ka viņai tas viss ir, Edžijai nevar būt mīlestība, kuru viņa alkst no Andijas, un viņai ir dēka ar harizmātisku mūziķi, kurš viņu mudina meklēt neatkarību no mākslinieka un apkārtnes.

Maurice | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.7 (14888 balsu)
Budžets
2.00$
Pēc tam, kad viņa mīļākais viņu noraida, jauns vīrietis, kurš ir ieslodzīts Edvarda sabiedrības nomāktajā spiedienā, mēģina samierināties un pieņemt viņa seksualitāti.

Žanrs
IMDB
7.2 (7404 balsu)
Makss ir izskatīgs jauneklis, kurš pēc liktenīgajiem mēģinājumiem ar vācu karavīru ir spiests skriet uz mūžu. Galu galā Makss tiek ievietots koncentrācijas nometnē, kur viņš izliekas par ebreju, jo nacistu acīs geji ir zemākā cilvēka forma. Bet tas prasa attiecības ar atklāti geju ieslodzīto, lai iemācītu Maksam, ka bez otra mīlestības dzīvi nav vērts dzīvot.

1 2 3 4