apokalipss

The Seventh Sign | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (12534 balsu)
Abby ir grūtniece ar ziņkārīgu jauno pansionātu dzīvoklī virs viņas garāžas. Izrādās, ka viņš ir debesu iesūtīts, un paātrina Apokalipsi, asiņojot upes, piemiedzot mērus un sekojot Svētajiem Rakstiem vārdu pa vārdam.

The Rapture | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (4704 balsu)
Budžets
1,227,401.00$
Vientuļš telefona operators, kurš ved tukšu, amorālu dzīvi, atrod Dievu - tikai tāpēc, lai viņas ticība tiktu nepārtraukti pārbaudīta citos veidos, nekā viņa varēja iedomāties.

World War Z | ASV| Malta
Žanrs
IMDB
7.0 (574397 balsu)
Budžets
200,000,000.00$
Pandēmija pārņem valsti pēc valsts, kontinentu pēc kontinenta. Bojā iet tūkstošiem kareivju Krievijā, Eiropā, Āzijā un ASV. Zeme atrodas uz globālas katastrofas sliekšņa. Apvienoto Nāciju darbinieks Džerijs Leins cenšas atrast veidu, kā apturēt tuvojošos apokalipsi. Pagaidām nevienam nav zināms, kā tikt galā ar ienaidnieku, kurš jau ir miris...

Silent Night | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.7 (15240 balsu)
Zemi pamazām ieskauj cilvēcei katastrofāls indīgu gāzu mākonis. Rīt tas apņems visu planētu. Tuvojas pasaules gals, nav cerības izdzīvot.

The Postman | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (66360 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
2013. gadā nav šoseju, nav I-ceļu, nav sapņu par labāku rītdienu, tikai izkaisītie izdzīvojušie pāri tam, kas kādreiz bija Amerikas Savienotajās Valstīs. Šajā apokaliptiskajā tuksnesī nāk mīklains drifters ar mūli, klauvējiens Šekspīram un kaut kas vēl neatklāts: spēks iedvesmot cerību.

Wally's Wonderland | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (30726 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Sētnieks ir spiests pavadīt nakti savītajā atrakciju parkā, kur viņš tiek ierauts dzīvā murgā. Kad draudīgie animācijas varoņi atdzīvojas, sētniekam jācīnās no viena briesmoņa pie otra, lai izdzīvotu līdz rītam un izkļūtu no parka.

This is the End | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (373126 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Bohēmisku ballīti aktiera Džeimsa Franko mājās pārtrauc neizprotamas un graujošas dabas parādības. Vairums viesu namu pamet, bet paliek daži viņa draugi, tai skaitā arī Sets Rogens un Džona Hils. Pārtikas un dzeramā nav daudz, iziet uz ielas ir pārāk bīstami, taču "zālītes" un citu narkotisko vielu viņiem ir pārpārēm. Aktieri vada dienas gan izklaidējoties, gan apsverot nākotnes filmu scenārijus un strīdoties, bet pienāk brīdis, kad nopietna iemesla dēļ puiši ir spiesti bēgt no mājas. Lai meklētu glābiņu un atklātu atbildi uz jautājumu - kas ir tas, kas viņus apdraud?

Pacific Rim | ASV| Kanāda
Žanrs
Budžets
180,000,000.00$
Kad no okeāna dzīlēm iznirst briesmīgu monstru leģions - Kaijū, aizsākas nebeidzams karš, kurš prasa miljoniem cilvēku dzīvības un izsūc cilvēces resursus. Cīņai ar Kaijū tiek radīti īpaši ieroči - milzu roboti jēgeri, kurus sinhroni vada divi piloti ar neironu saitē saslēgtiem prātiem. Tomēr arī jēgeri izrādās bezspēcīgi nežēlīgā leģiona priekšā. Cilvēce ir gandrīz iznīcināta un vienīgie, kas vēl varētu ļaudis glābt, ir kāds izbijis pilots un nepieredzējusi praktikante, kuriem tiek uzticēta savu laiku nokalpojušā milzu robota jēgera vadība. Abi cīnītāji kļūst par cilvēces vienīgo cerību tuvojošās apokalipses priekšvakarā. Režisora Giljermo del Toro („Pāna labirints”, „Ellespuika”) filma "Pacific Rim: Uzbrukums zemei" kinoteātros no 12.jūlija! Filma 3D formātā.

The World's End | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
20 gadus pēc neaizmirstama mēģinājuma uzstādīt dzerstiņa rekordu pa alus krogiem, pieci bērnības draugi sanāk kopā, kad pīpmanis Gerijs Kings (Saimons Pegs) ierosina vēlreiz sarīkot dzeršanas maratonu, lai šoreiz tomēr sasniegtu leģendām apvītā alus kroga “Pasaules gals” bāra leti. Alus tūres laikā, atceroties kopā pavadītos labos laikus un sūrojoties par tagadni, viņi pēkšņi atklāj, ka nākotne ir briesmās. Nevis tikai viņu, bet visas cilvēces nākotne. Tikt līdz krogam “Pasaules gals” ir viņu mazākā problēma, jo alus maratons pamazām sāk pārvērsties par apokalipsi...

Tomorrowland | Francija| Spānija| ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.4 (166970 balsu)
Budžets
190,000,000.00$
Kad piedzīvojumu meklētājas Keisijas rokās nonāk noslēpumains priekšmets, ar kura palīdzību ir iespējams nokļūt paralēlā realitātē, viņa meklē palīdzību pie ciniska ģēnija - izgudrotāja Frenka. Keisijai ir jāmēģina pārliecināt Frenku atklāt viņai noslēpumu, kurš apvij paralēlajā realitātē esošo fantastisko pasauli, un jāpalīdz viņam atgriezties tur, no kurienes Frenks reiz ticis izraidīts.

10 Cloverfield Lane | ASV
Žanrs
Budžets
15,000,000.00$
Producenta Dž.Dž. Abramsa jaunais projekts! Atguvusies pēc autoavārijas, jauna sieviete attopas pagrabā. Vīrietis, kas šeit dzīvo, apgalvo, ka izglābis viņu ķīmiskajā uzbrukumā, pēc kura visa pasaule ir izmirusi. Neskatoties uz visu, viņa nolemj bēgt.

X-Men: Apocalypse | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (376821 balsu)
Budžets
178,000,000.00$
Kopš civilizācijas aizsākumiem viņš tika pielūgts kā dievs. Apokalipse - pirmais un visvarenākais no mutantiem, kura dusmas nozīmētu neizbēgamu bojāeju ne tikai visiem mutantiem, bet arī cilvēku rasei. Atgriezies pēc tūkstošiem gadu prombūtnes un vīlies visā šobrīd notiekošajā, Apokalipse ir nolēmis sapulcināt pašus spēcīgākos mutantus, lai radītu jaunu pasaules kārtību atbilstoši savai pārliecībai, ka ir jāizdzīvo tikai stiprākajam.

1 2 3