vientulība

Things You Can Tell Just by Looking at Her | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (6338 balsu)
Kalifornijā sieviešu grupa cīnās ar personīgām problēmām, jo viņu ceļi savijas neparedzētos veidos. Dr Elaine Keener, kas ir vienīgā savas vecās mātes aprūpētāja, vēršas pie Tarot karšu lasītājas Kristīnes, lai saņemtu garīgo palīdzību. Kristīne cīnās ar savām angstēm sava mīļotā novājinošās slimības dēļ. Tikmēr bankas vadītājs nodarbojas ar nevēlamu grūtniecību, divas māsas tiecas pēc romantiskām interesēm, un mājsaimniece atgriežas iepazīšanās spēlē.

Lonely Hearts | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (19774 balsu)
Balstīts uz patiesu stāstu. . . . 1940. gadu beigās Martha Beck un Raymond Fernandez bija Amerikas bēdīgi slavenie “Lonely Hearts Killers”. Viņu nāvējošā izkrāpšana bija vienkārša; viņi blēdītos un pēc tam nežēlīgi noslepkavotu kara atraitnes, kas atbildētu uz viņu personīgajām reklāmām, kurās Rejs sevi raksturotu kā seksīgu latīņu valodas mīļotāju.

Frances Ha | ASV| Brazīlija
Žanrs
IMDB
7.5 (66318 balsu)
Dejojošais dejotājs pārceļas uz Ņujorku un kļūst aizrauts ar virpuļojošu laika apstākļu draugu virpuļvētru, mazinot likteni un karjeras neveiksmes.

Certain Women | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (11054 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Trīs spēcīgas gribas sievietes cenšas iziet savu ceļu Amerikas ziemeļrietumu plašajos līdzenumos: advokāts bija spiests pakļaut nemierīgo klientu; sieva un māte, kuras plāni būvēt savu sapņu māju atklāj plaisas viņas laulībā; un vientuļa rančo roka, kas veido neviennozīmīgu saikni ar jauno jurisprudences studentu.

Solitary Man | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (15284 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Automašīnas magnāts vēro, kā viņa personīgā un profesionālā dzīve ir nonākusi buksēs, pateicoties biznesam un romantiskai neveiklībai.

American Beauty | ASV
Žanrs
IMDB
8.3 (1018704 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Ārēji Lesters un Karolīna ir ideāls pāris, kas dzīvo ideālu dzīvi. Bet iekšēji Lesters pārzīvo pusmūža krīzi un slīkst arvien dziļāk un dziļāk depresijā. Viss mainās brīdī, kad viņš aizraujas ar vienu no meitas draudzenēm, pamet darbu un nolemj izdzīvot jaunību vēlreiz.

Chronicle | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (227361 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Trīs skolēni pēc nokrituša meteorīta ievērošanas iegūst superspējas. Drīz viņi iekļūst notikumu virpulī, kurā atklājas viņu tumšās puses.

WALL-E | ASV
Žanrs
Budžets
180,000,000.00$
2700. gads. Robots VALL-E (saīsināts no Visuma Atkritumu Laukā Lādētājs - Efektīvais) aizvada savas dienas veicot vienu un to pašu vienmuļo darbu, kuram viņš bija konstruēts un ieprogrammēts. Tas turpinās līdz tam brīdim, kad uz Zemes ierodas neparasts robots IEVA, kurai VALL-E seko līdzi aizraujošā kosmiskā ceļojumā pāri visai galaktikai, lai atrastu savas dzīves īsto aicinājumu. Iepazīstinājuši skatītājus ar vāģu, supervaroņu, zivju un izmeklētu ēdienu mīlošu žurku pasauli, studija Pixar ("Vāģi", "Lieliskie", "Meklējot Nemo", „Gardēdis”) piedāvā vēl nebijušu piedzīvojumu šķērsojot kosmosu, kuram nav robežu. Filmas režisors ir Endrjū Stentons, kura meistardarbs "Meklējot Nemo" tika novērtēts ar Oscar balvu, kategorijā labākā animācijas filma. Lomas angļu valodā ierunājuši: Sigourney Weaver, Fred Willard, Ben Burtt, Kim Kopf, Kathy Najimy Lomas latviešu valodā ierunājuši: Gundars Āboliņš, Voldemārs Šoriņš, Pēteris Šogolovs, Laila Kirmuška, Dzintars Belogrudovs, Katrīne Pasternaka, Jānis Kirmuška.

Notes on a Scandal | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (69,633 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Kad jaunā mākslas pasniedzēja Šeba Hārta uzsāk romantisku dēku ar savu studentu, uz to viskrasāk reaģē viņas kolēģe un draudzene Barbara Koveta. Šī valdonīgā skolotāja, kuras stundās valda dzelzs disciplīna būtība ir vientuļniece. Taču jaunās kolēģes personā viņa saskata ko tādu, kā allaž dzīvē pietrūcis - uzticamu draudzeni. Tādēļ jebkurš cilvēks, kurš varētu būt viņai tuvāks nekā Barbara , tiek uzskatīts par traucēkli. Drīz vien Šeba, kurai uzspiestā "draudzība" sāk nopietni traucēt, pūlas izbeigt attiecības ar Barbaru, kura par draudzenes mīlas dēku cenšas informēt gan sievietes vīru, gan visu pasauli. Pamazām atklājas Barbaras noslēpumi un apsēstība. Lomās: Cate Blanchett, Judi Dench Režisors: Richard Eyre

The Edge of Seventeen | ASV
Žanrs
Budžets
9,000,000.00$
Vidusskolniece Nadīna jau no bērnības ir sabiedrības atgrūsta, bet mājās māte to ignorē, tā vietā veltot visu savu uzmanību brālim. Viņas vienīgā uzticības persona bija tēvs, bet kādu dienu viņš pārcieš insultu un mirst, atstājot Nadīnu pavisam vienu. Situācija vēl vairāk saasinās, kad viņas vienīgā draudzene Krista sāk tikties ar Nadīnas brāli...

Léon | Francija| ASV
Žanrs
Budžets
16,000,000.00$
Leons ir augstas klases algots slepkava un ir apmierināts ar savu dzīvi. Viņa labākais draugs ir viņa istabas augs. Kādā dienā, kad jauna meitenīte vārdā Matilde atgriežās mājās no iepirkšanās veikalā un ierauga, ka viņas ģimene ir noslepkavota, viņa dodas pie Leona un lūdz pēc palīdzības. Kad viņa nejauši uzzin, ka Leons ir slepkava, Matilde lūdz Leonu viņu apmācīt, lai viņa varētu atriebt savas ģimenes nāvi...

My Blueberry Nights | Francija| ASV| Ķīna| Honkonga
Žanrs
IMDB
6.6 (55179 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Elizabete ir jauna un apjukusi sieviete, kura dodas ceļojumā, lai aizmirstu neizdevušās attiecības. Ceļā Elizabete satiek svešus cilvēkus, kuri ienāk viņas dzīvē un kuri liek viņas jūtu brūcēm pamazām sadzīt. Sākot ar kādas kafejnīcas poētisko īpašnieku, ar kādu neveiksmīgu spēlmani un citiem cilvēkiem, kuri pārveido Elizabetes skatījumu uz attiecībām, dzīvi un pašas personību. Elizabetes dzīve mainās, jo viņa atklāj ceļu, kurš viņu aizvedīs pie īstas mīlestības... Godalgām bagātā ķīniešu režisora Wong Kar Wai ("Noskaņojums mīlēt", "2046") jaunākā filma ar spožu aktieru ansambli! Lomās - dziedātāja un aktrise Norah Jones, Jude Law, Natalie Portman, Rachel Weisz, David Strathairn. Filma nominēta Zelta palmas zaram 2007.gada Kannu festivālā!

1 2 3