ķīlnieks

The Long Kiss Goodnight | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (70049 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Piepilsētas mājkalpotāja Samanta Kaine ir ideāla mamma 8 gadus vecajai meitai Kaitlinai. Viņa dzīvo Honesdeilas štatā, PA, un tajā ir darba mācību skola, un viņa rīko labākos Rice Krispie ēdienus pilsētā. Bet, kad viņa saņem sitienu uz galvas, viņa sāk atcerēties nelielas savas iepriekšējās dzīves daļas kā nāvējošu, slepenu aģentu.

Eraser | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.1 (100055 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
ASV maršals Džons Krīgers izdzēš liecinieku aizsardzības programmā uzņemto cilvēku identitātes. Viņa pašreizējais uzdevums ir aizsargāt Lelu Kullenu, kurš nav atklājis pierādījumus, ka ieroču ražotājs, kurā viņa strādā, ir pārdevis teroristu grupējumiem. Kad Krīgers atklāj, ka programmā ir korumpēts aģents, viņam ir jāsargā sava dzīvība, mēģinot aizsargāt Lī.

城市獵人 | Japāna| Honkonga
Žanrs
IMDB
6.5 (9434 balsu)
Pašaizliedzīgs privātdetektīvs tiek slēgts uz kruīza kuģa, kas pilns ar bagātīgiem patroniem, krāšņām sievietēm, slepkavīgiem teroristiem un trūcīgiem ēdieniem.

2 Days in the Valley | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (17913 balsu)
Mierīgajā guļamistabā LA pilsētā San Fernando ielejā divu notriektu vīriešu slepkavība ar profesionālu sportistu sāk notikumu ķēdi, kas sadursmes kursā liek pārdesmit cilvēku ikdienišķās dzīvības. Šī gudrā pasaka stāsta par diviem hit vīriešiem, kundzi, medmāsu, atriebīgu bijušo sievu, turīgu mākslas tirgotāju un viņa mīļo palīgu, pašnāvības rakstnieku un viņa suni, kā arī rūgtu policistu un viņa partneri.

No Good Deed | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (6771 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Darot draugam labvēlību un meklējot bēguļojošu pusaudzi, policijas detektīvs paklūp dīvainā noziedznieku pulkā, kurš gatavojas izvilināt bankas laupīšanu.

Une sœur | Beļģija
Žanrs
IMDB
7.5 (1180 balsu)
Nakts. Mašīna. Alijs ir briesmās. Lai nokļūtu, viņai jāveic vissvarīgākais telefona zvans viņas dzīvē.

Kino Kults: Die Hard | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (892862 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Ņujorkas policists Džons Makleins ierodas Losandželosā, lai apsveiktu bērnus Ziemassvētkos un izlīgtu ar sievu. Kamēr Makleina sieva kopā ar kolēģiem svin svētkus, biroju ēku ieņem teroristi. Viņu mērķis ir piesavināties ēkas seifā esošos 640 miljonus ASV dolāru. Makleins, būdams ietiepīgs vīrs, ķīlniekus, protams, nolemj atbrīvot pats saviem spēkiem. Tiesa, viņš ir viens, bet teroristi - divpadsmit. Tomēr Makleins nedomā padoties, jo viņš taču ir... ciets rieksts!

Eagle Eye | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (169578 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Divi svešinieki nejauši satiekas un saprot, ka ir iesaistīti teroristu sazvērestībā. Viņiem seko noslēpumaina sieviete, kura zina ikvienu viņu soli, spēj paredzēt, kas ar tiem notiks jau nākamajā mirklī. Abiem jāapvieno spēki, lai izkļūtu no sazvērestības plāna, kurā viņiem paredzēta īpaša loma… Galvenajās lomās: Shia LaBeouf, Michellle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thornton, Michael Chiklis, Anthony Azizi, Anthony Mackie, Lynn Cohen Režisors: D.J. Caruso

Stockholm | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.6 (376 balsu)
Kriminālkomēdijā "Stokholma" atainota bēdīgi slavenā ķīlnieku krīze 1973. gadā, kad laupītāji vairākas dienas turēja gūstā Stokholmas centrālās bankas darbiniekus. Tieši pēc šī gadījuma arī radās termins "Stokholmas sindroms", kas apzīmē situāciju, kad ķīlnieks izjūt simpātijas pret sagūstītāju un sāk to aizstāvēt.

Taking of Pelham 1 2 3 | ASV
Žanrs
Budžets
100,000,000.00$
Pašā dienas vidū Ņujorkas metro vilcienā iekāpj trīs vīrieši. Šī parastā diena kļūs saspringta, jo drīz pret vilciena mašīnistu tiks pavērsta pistole un vilciens ar visiem pasažieriem tiks nolaupīts. Metro dispečeris Volters Garbers kļūst par sakarnieku starp teroristiem un glābšanas vienību, kam noteiktā laikā jāizpilda nolaupītāju prasības. Tomēr kad īpašo uzdevumu vienība stundas laikā nespēj piegādāt prasīto naudas summu, Volters pats dodas metro labirintos, lai nogādātu naudu un izglābtu ķīlnieku dzīvības. Tomēr viena lieta nebeidz nodarbināt viņa prātu - pat ja laupītāji tiks pie kārotās naudas, tad kā viņi iecerējuši izbēgt no metro tuneļa nepamanīti? Lomās: Denzel Washington, John Travolta, John Turturro, Luis Guzman, Michael Rispoli, James Gandolfini Režisors: Tony Scott Scenārijs: Brian Helgeland Producents: Richard Baratta

Toy Story 3 | ASV
Žanrs
Budžets
200,000,000.00$
Vudijs, Bazs un pārējo rotaļlietu kompānija ir atgriezusies! Viņu īpašnieks Endijs ir jau izaudzis un gatavojas doties prom, lai iestātos koledžā, bet rotaļlietas tiek atdotas bērnudārzam. Viens par visiem un visi par vienu - atraduši starp citām rotaļlietām jaunus draugus, Vudija un Baza kopīgi vadītie sazvērnieki gatavojas lielajai bēgšanai atpakaļ uz savām mājām. Lomas ierunājuši: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, John Morris, Laurie Metcalf, R. Lee Ermey, Jodi Benson, Ned Beatty, Bonnie Hunt, Timothy Dalton, Jeff Garlin, Whoopi Goldberg, Michael Keaton. Režisors: Lee Unkrich Skaties filmu arī 3D formātā!

G. I. Joe | ASV| Čehija
Žanrs
Budžets
175,000,000.00$
Bruņojušies ar augsto tehnoloģiju spiegošanas un militāro aprīkojumu, G.I.JOE vienības īpašie aģenti ir uz pēdām ieroču tirgotājam Destro un noslēpumainai organizācijai "Kobra", kuru kopīgs mērķis ir pakļaut pasauli totālam haosam. "G.I. Joe: The Rise of Cobra" režisors Stīvens Sommerss ir pazīstams kā piedzīvojumu grāvējfilmu "Mūmija" un "Mūmija atgriežas" autors. Galvenajās lomās: Dennis Quaid, Channing Tatum, Sienna Miller, Ray Park, Rachel Nichols, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Said Taghmaoui, Marlon Wayans, Joseph Gordon-Levitt, Arnold Vosloo, Christopher Eccleston Režisors: Stephen Sommers

1 2 3 4