2010s

리바운드 | Koreja
Žanrs
IMDB
6.8 (220 balsu)
Džongas vidusskola savulaik bija slavena ar savu augsto basketbola komandu, taču, gadiem ritot un uzvarām kļūstot mazāk, par galveno treneri kļūst skolas sociālais darbinieks Kans Janhjuns, kurš bija bijušais beisbola mazākās līgas spēlētājs. Pāri palikušais talants atsakās spēlēt nepieredzējuša trenera vadībā, atstājot treneri Kangu, lai sapulcinātu sportisku nederīgu komandu. Komanda tiek nospiesta līdz robežām, taču viens pēdējais šķērslis draud sagraut to mazo cerību, kas bija palicis, līdz seši dalībnieki piekrīt atgriezties aiz mīlestības pret spēli un piedalīties KBA nacionālajā turnīrā. Tā kā viņu sarakstā ir tikai seši spēlētāji, viņi sāk klauvēt pie uzvaras durvīm, ievērojot trenera Kanga moto: "Nav tādas lietas kā netrāpīti metieni, ir tikai atlēkušās bumbas!" Sākas Busan Joong-Ang High brīnumbrauciens.

Akira | Japāna
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
2019. gads. 31 gadu pēc tam, kad tā tika praktiski iznīcināta 3. Pasaules kara laikā, Tokija atdzimst no jauna. Pilsēta plaukst un zeļ, taču ir totalitāras valdības varā, kura brutāli apspiež ikvienu, kas tai pretojas. Kaneda ir motociklistu bandas vadonis, kurš naktīs plosās pa jaunās Tokijas ielām. Kāda negadījuma rezultātā viņa draugs Kaneda nonāk valdības spēku rokās un iegūst superspējas - tādas pašas, kā Akirai, būtnei, kura noveda pie Tokijas iznīcības 1988. gadā. Vēsture draud atkārtoties... Filma japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Снайпер. Білий ворон | Ukraina
Žanrs
IMDB
6.3 (2927 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Donbasas kara laikā, ukraiņu brīvprātīgais snaiperis, bijušais pacifists un ekoloģiskā dzīves stila atbalstītājs, vēlas atriebties par sava drauga - snaipera instruktora nāvi. Lai to izdarītu, viņam jāatrod un jālikvidē krievu profesionālais snaiperis.

Žanrs
IMDB
6.6 (4505 balsu)
Budžets
55,000.00$
Vēsturiskajā Donbasa reģionā Ukrainas austrumos, neskatoties uz nežēlīgo karu, kas kopš 2014. gada notiek starp pašpasludinātajām Doņeckas un Luhanskas tautas republikām un Ukrainas valdību, cilvēki cenšas izdzīvot satrunējušajā haosa sirdī, kur maskējas vardarbība. kā miers propaganda kļūst par viennozīmīgu patiesību un mīlestības vārdā valda naids.

She Said | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (14580 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Oscar® balvas nominante Kerija Maligana un Emmy balvas nominante Zoji Kazana “New York Times” žurnālistu Džodijas Kantoras un Meganas Touvijas lomās stāstā par abu žurnālistu veikto izmeklēšanu un publikācijām, kas palīdzēja aizsākt #MeToo kustību un atklāja patiesību par gadu desmitiem zināmo, taču noklusēto tēmu par seksuālo uzmākšanos sievietēm Holivudas filmu industrijas aizkulisēs. Iedvesmojošs stāsts par drosmi, uzdrīkstēšanos runāt un meklēt taisnību, mainot pasauli mums visapkārt.