based on short film

Night Swim | ASV
Žanrs
IMDB
5 (695 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Bijušais augstākās līgas beisbola spēlētājs, kurš slimības dēļ spiests atstāt lielo sportu, kopā ar sievu un bērniem pārceļas uz jaunām mājām. Slepus cerot tomēr kādreiz atkal atgriezties profesionālajā sportā, Rejs pārliecina sievu, ka jaunās mājas mirdzoši zilais piemājas peldbaseins sagādās prieku bērniem un nodrošinās viņam fizisko terapiju. Taču kāds tumšs noslēpums mājas pagātnē atraisīs ļaunu spēku, kas ģimeni ievilks neizbēgamās šausmu dzīlēs.

Terrifier | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (43841 balsu)
Budžets
100,000.00$
Helovīna vakarā jauna sieviete kļūst par apsēstību ar sadistisku slepkavu, kas pazīstams ar nosaukumu Art the Clown.

Theater Camp | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (476 balsu)
Pēc tam, kad nepielūdzamā un iemīļotā drūmās teātra nometnes dibinātāja Ņujorkas štatā nonāk komā, ekscentriskajam personālam jāsavienojas ar viņas bezjēdzīgo "kriptobrāli", lai saglabātu tēpijas paradīzi.

Cerdita | Francija| Spānija
Žanrs
IMDB
6.2 (4640 balsu)
Budžets
2,400,000.00$
Iebiedēta pusaudze ar lieko svaru redz cerību, kad viņas mocītājus brutāli nolaupa apburošs svešinieks.

Honk for Jesus. Save Your Soul. | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.4 (3004 balsu)
Pēc milzīga skandāla Trinitie Childs, ievērojamas Dienvidu baptistu Mega baznīcas pirmā lēdija, mēģina palīdzēt savam mācītājam-vīram Lī-Kērtisam Čaildsam atjaunot viņu draudzi.

Marcel the Shell with Shoes On | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (8398 balsu)
Marsels ir burvīgs vienu collu garš gliemežvāks, kurš izbauda krāsainu dzīvi kopā ar savu vecmāmiņu Koniju un viņu mājdzīvnieku Alanu. Kādreiz viņi piederēja plašā gliemežvāku kopienai, bet tagad viņi dzīvo vieni kā vienīgie, kas izdzīvoja noslēpumainā traģēdijā. Taču, kad dokumentālo filmu veidotājs tos atklāj starp sava Airbnb jucekli, viņa tiešsaistē publicētā īsfilma Marselam rada miljoniem kaislīgu fanu, kā arī nepieredzētas briesmas un jaunu cerību atrast savu sen pazaudēto ģimeni.

Le Dernier Voyage | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
5.2 (1093 balsu)
Sarkanais mēness apdraud mūsu eksistenci uz Zemes. Mūsu vienīgā cerība ir mīklainais Pols WR, savas paaudzes talantīgākais astronauts. Taču dažas stundas pirms misijas sākuma Pols pazūd.

Boiling Point | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.5 (28346 balsu)
Šī vakara atmosfēra kādā populārā Londonas restorānā ir nokaitēta līdz baltkvēlei - šefpavārs Endijs atrodas galējā stresa stāvoklī, bet viņa komanda balansē uz naža asmens. Sanitārā pārbaude, restorānu kritiķis, investors, kurš pieprasa atdot ieguldīto naudu, ģimenes krīze un kašķīgi klienti - vai Endijs spēs tikt galā ar visām profesionālajām un privātajām problēmām, kad uz spēles ir likts viss tas, dēļ kā viņš dara savu darbu?

Shiva Baby | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (22488 balsu)
Budžets
250,000.00$
Koledžas studentei Danielai ir jāseko pēdas, kad viņa negaidīti pie šivas sastopas ar savu cukurtēvu, kurā piedalās arī viņas vecāki, bijusī draudzene un ģimenes draugi.

Come Play | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (14556 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Vientuļš jauns zēns, kurš jūtas atšķirīgs no visiem citiem. Izmisis pēc drauga, viņš meklē mierinājumu un patvērumu savā vienmēr klātesošajā mobilajā tālrunī un planšetdatorā. Kad noslēpumaina būtne izmanto zēna ierīces pret viņu, lai ielauztos mūsu pasaulē, viņa vecākiem jācīnās, lai glābtu dēlu no briesmona ārpus ekrāna.