Atresmedia Cine

La reina de España | Spānija
Žanrs
IMDB
5.1 (1612 balsu)
Budžets
11,800,000.00$
Pēc pieredzes nacistiskajā Vācijā aktrise Macarena Granada devās uz Holivudu, kur viņa kļuva par zvaigzni. Pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados dīva atgriežas Francoist Spānijā, lai filmētu Holivudas autobusu fona par Kastīlijas karalieni Izabellu I. (1998. gada filmas “Tavu sapņu meitene” turpinājums.)

Quien a hierro mata | Francija| Spānija
Žanrs
IMDB
6.6 (2605 balsu)
Budžets
3,328,289.00$
Mario, izcils cilvēks, dzīvo ciematā Galisijas piekrastē. Veco ļaužu namā, kur viņš strādā par medmāsu, visi viņu novērtē. Kad pazīstamākais narkotiku apgabalā Antonio Padins, kurš nesen atbrīvots no cietuma, nonāk uzturēšanās vietā, Mario cenšas panākt, lai Antonio justos kā mājās. Tagad Padīnas divi dēli, Kike un Toño, ir atbildīgi par ģimenes biznesu. Operācijas neveiksme ļaus Kikei nonākt cietumā, un viņiem būs parādā lielu parādu Kolumbijas piegādātājam. Toño vērsīsies pie medmāsas, lai mēģinātu pārliecināt tēvu uzņemties parādu. Bet Mario ir savi plāni.

Durante la tormenta | Spānija
Žanrs
IMDB
7.5 (5171 balsu)
25 gadus atdalījušās divas vētras. Noslepkavota sieviete. Netrāpīja meita. Tikai 72 stundas, lai atklātu patiesību.

Ozzy | Spānija| Kanāda
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Bezrūpīgā bīgla Ozija dzīve sagriežas kājām gaisā, kad viņa saimnieki aizbrauc atvaļinājumā, un gribēdami prombūtnes laikā arī savam mājas mīlulim sagādāt labākās 'suņudienas' – iekārto viņu smalkā suņu spa viesnīcā. Taču aiz greznās viesnīcas fasādes slēpjas īsts ieslodzījuma midzenis! Suņuks kopā ar saviem jaunajiem draugiem Česteru, Fronkiju un Doku nolemj bēgt, lai atkal atgrieztos mājās. Lai apmānītu apsardzes supersistēmu un sargsuņu komandu, Ozijam un viņa draugiem būs jāizgudro pārdrošākais un viltīgākais plāns suņu cilts pastāvēšanas vēsturē un jārīkojas ātri un bez aizķeršanās!

1 2