android

The Empire Strikes Back | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (1088073 balsu)
Budžets
18,000,000.00$
Episkā sāga turpinās, kad Lūks Skyvalkers, cerot uzveikt ļauno Galaktisko impēriju, no novecojošās saimnieces Yoda apgūst džīdu veidus. Bet Darts Vaders ir apņēmīgāks nekā jebkad agrāk sagūstīt Lūku. Tikmēr nemiernieku līdere princese Leia, gailis Han Solo, Chewbacca un droidi C-3PO un R2-D2 tiek izmesti dažādos sagūstīšanas, nodevības un izmisuma posmos.

Blade Runner: The Final Cut | ASV| Lielbritānija| Honkonga
Žanrs
IMDB
8.1 (643182 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Losandželosa, 2019. gads. Riks Dekards (Harisons Fords) ir "pa asmens smaili skrejošais" - policists un atlīdzību mednieks, kura uzdevums ir atrast četrus androīdus-replikantus, kuri nelegāli atgriezās uz Zemes un meklē savu radītāju. Pakaļdzīšanās gaitā Dekards sastopas ar replikantu filozofiju un dzīves uztveri, kas liek tam apšaubīt paša cilvēcību… balstīts uz Filipa K. Dika romānu "Vai androīdi sapņo par elektriskām aitām?" FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.

Star Wars: The Clone Wars | ASV| Singapūra
Žanrs
Budžets
8,500,000.00$
Sensenos laikos, tāltālajā galaktikā turpinās Galaktikas Rebublikas karš pret Tumšo spēku, kur Republikas armijas pirmajās rindās cīnās jau labi zināmie varoņi – Anakins Debesgājējs, ģenerālis Obivans Kenobi, Padme Amidala. Lai Republika zaudētu savu sabiedroto Džaba Hatu un viņa karaspēku, grāfs Duku realizē savu viltību, nolaupot Džaba Hatas dēlu un apvainojot šajā rīcībā Kenobi padotos. Anakinam un viņa padavanam Ašokai ir jādodas bīstamā uzdevumā izglābt Hatas dēlu un atmaskot sazvērniekus. Filmas darbība norisinās laika posmā starp „Zvaigžņu karu” kinoepopejas sēriju "Klonu uzbrukums" un "Situ atriebība" atainotajiem notikumiem. Režisors: Dave Filoni Lomas ieskaņojuši: Samuel L. Jackson, Christopher Lee u.c.

Stepford Wives | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (54,732 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Kad uz bagātnieku oāzi Stepfordu pārceļas Džoana (Nikola Kidmena) kopā ar vīru, viņai rodas aizdomas, ka kaut kas nav īsti kārtībā ar viņas šķietami respektablajām kaimiņienēm. Tādas pārlieku pareizas, ideālas un mūždien smaidošas. Viņas spēj izcept lielisku kūku, izkrāsot viesu istabu, nopļaut mauriņu, paspēlēties ar bērniem un dienas beigās smaidošas, nevainojami ģērbtas sagaidīt mājās savu vīru. Nudien aizdomīgi. Un Džoanas aizdomām ir pamats. Kā izrādās vēlāk - Stepfordas sievām ir kāds noslēpums.

Ex Machina | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.7 (551945 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
24 gadus vecais Keilebs uzvar uzņēmuma rīkotajā programmētāju konkursā un iegūst iespēju pavadīt nedēļu savrupmājā, kas pieder uzņēmuma īpašniekam multimiljardierim Neitanam. Kad Keilebs ierodas namā, kas atrodas kalnu ieskautā ielejā tālu prom no apdzīvotām vietām, viņš uzzina, ka viņa uzdevums būs piedalīties savādā un aizraujošā eksperimentā un pārbaudīt pasaulē pirmo mākslīgo intelektu - robotu pievilcīgas meitenes veidolā. Filmas režisors Alekss Gārlends ir kulta romāna "Pludmale" autors, kā arī filmu "Sunshine" un "28 Days Later" scenārija autors.

Star Wars: The Force Awakens | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (834270 balsu)
Budžets
245,000,000.00$
Septītā daļa "Zvaigžņu karu" filmu sāgā, kuras notikumi norisināsies 30 gadus pēc oriģinālās triloģijas pēdējās filmas "Džedaju atgriešanās" notikumiem.

Žanrs
IMDB
6.4 (242171 balsu)
Budžets
97,000,000.00$
Kādas tālas galaktikas citā malā esošas planētas izpētes laikā kosmiskā kuģa "Covenant" ekipāža sastopas ar nepatīkamu atklājumu - vieta, ko sākotnēji uzskatīja par neatklātu paradīzi, realitātē ir bīstama un slēptiem draudiem pilna pasaule, kurā mīt prātam neaptveramais. Vienīgā iespēja izdzīvot - mēģināt aizbēgt no šīs vietas.

1 2