trauma

Harry Haft | ASV| Kanāda| Ungārija
Žanrs
IMDB
6.7 (4233 balsu)
Filmas darbība risinās pēc Otrā pasaules kara, un tajā Ben Fosters atveidos Hariju Heftu, bokseri, kurš cīnījās ar ieslodzītajiem koncentrācijas nometnēs, lai izdzīvotu. Atmiņu un vainas apziņas vajāts, viņš mēģina izmantot augsta līmeņa cīņas pret boksa leģendām, piemēram, Rokiju Marsiano, lai atkal atrastu savu pirmo mīlestību.

Reign Over Me | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (91382 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Vīrietis, kurš zaudēja ģimeni 11. septembra uzbrukumā Ņujorkai, uzbrūk savam vecajam koledžas istabas biedram. Draudzības atjaunošana ir tā, kas, iespējams, palīdz vīrietim atgūties no bēdām.

The Haunting | ASV
Žanrs
IMDB
5.0 (68889 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Dr David Marrow uzaicina Nell Vance un Theo un Luke Sanderson uz baismīgo un izolēto Hill House, lai būtu miega traucējumu izpētes subjekti. Neveiksmīgie viesi atklāj, ka Marrow ir daudz vairāk ieinteresēts pašā grēcīgajā savrupmājā - un drīz viņi redz tās šausmu patieso raksturu.

The Miseducation of Cameron Post | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (16227 balsu)
Budžets
900,000.00$
Pensilvānijā, 1993. gadā. Pēc pieķeršanās citai meitenei, pusaudzis Cameron Post tiek nosūtīts uz konversijas terapijas centru, kuru vada stingrā Dr. Lidija Mārša un viņas brālis Reverends Riks, kura ārstēšanās nozīmē nožēlot grēkus par sajūtām “viendzimuma pievilcība”. Kamerons sadraudzējas ar citiem grēciniekiem Džeinu un Ādamu, tādējādi izveidojot jaunu ģimeni, lai tiktu galā ar apkārtējo neiecietību…

Irréversible | Francija
Žanrs
IMDB
7.4 (112310 balsu)
Notikumi vienas traumas izraisītas nakts laikā Parīzē izvēršas apgrieztā hronoloģiskā secībā, jo skaisto Aleksu brutāli izvaro un svešinieks viņu sita apakšzemes tiltā. Viņas draugs un bijušais mīļākais ņem lietas savās rokās, pieņemot darbā divus noziedzniekus, kas viņiem palīdzētu atrast izvarotāju, lai viņi varētu precīzi atriebties. Vienlaicīgi skaista un briesmīga cēloņu un seku iznīcinošās būtības pārbaude un tas, kā laiks visu iznīcina.

Mulholland Drive | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (302068 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Blondīne Betija Elms ir tikko ieradusies Holivudā, lai kļūtu par kinozvaigzni, kad viņa satiek mīklainu bruneti ar amnēziju. Tikmēr, kad abi devās, lai atrisinātu otrās sievietes identitāti, kinorežisors Ādams Kešers, nonākot jaunākajā projektā, nonāk briesmīgās nepatikšanās.

Leave No Trace | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.2 (41492 balsu)
Tēvs un meita dzīvo perfekti, bet noslēpumaini. Mežparkā, skaistajā dabas rezervātā netālu no Portlendas, Oregonas štatā, reti tiekot pie kontakta ar pasauli. Bet, kad neliela kļūda viņus iesaista varas iestādēm, viņi tiek sūtīti arvien neparastākā ceļojumā, meklējot vietu, kur piezvanīt savējiem.

Black Snake Moan | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (59579 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Dievu biedējošs blūza mākslinieks aizved pie savvaļas jaunas sievietes, kura kā bērnības seksuālas vardarbības upuris visur meklē mīlestību, bet nekad to gluži neatrod.

Natural Born Killers | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (239346 balsu)
Budžets
34,000,000.00$
Vienā no agresijas lēkmēm Melorija nogalina savu vardarbīgo tēvu, un kopš tā mirkļa sākas abu mīlnieku, Mikija un Melorijas, vētrainais ceļojums, kura laikā pie katras piestāšanas reizes viņi nošauj ikkatru, kuru sastop savā ceļā. Tomēr kādam paveicas vairāk, un viņš paliek dzīvs. Tikai tādēļ, lai par pieredzēto izstāstītu tālāk. Mīlnieki notver mediju uzmanību un iekļūst asiņainu skandālu epicentrā. Pēc amerikāņu režisora Kventina Tarantīno stāsta motīviem uzņemtā krimināldrāma ir režisora Olivera Stouna 1994. gada darbs, kas amerikāņu kinovēsturē iemantojis kulta statusu.

Speak | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (23835 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Pirmkursnieka vidusskolas skolniece Melinda ir atteikusies runāt, kopš viņa aicināja policistus uz populāro vasaras ballīti. Tā kā vecie draugi viņu apžēloja par to, ka ir žurka, un viņas vecāki ir pārāk aizņemti, lai pamanītu viņas nepatikšanas, viņa ieliecas sevī, cenšoties noslēpt savu noslēpumu: šī zvaigzne vecākais Andijs viņu izvaroja ballītē. Bet Melindai izdodas atrast mierinājumu savā mākslas klasē, kuru vada Freeman kunga kungs.

Aterrados | ASV| Argentīna
Žanrs
IMDB
3.3 (467 balsu)
Policijas komisārs Funes un trīs pārdabisko parādību pētījumi pēta neizskaidrojamus notikumus, kas notiek Buenosairesas priekšpilsētā.

Žanrs
IMDB
6.3 (25801 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
"Trešā persona" ir filma par trim mīlas stāstiem, kas savā starpā saistīti savādā veidā. Katram mīlestība nozīmē kaut ko citu. Vienam tā šķiet viegla un romantiska, otram pienāk vēlu un apzināti, bet citam visu dzīvi tā arī neizdodas piedzīvot īstu mīlestību, kad ne uz mirkli negribas būt šķirtam no paša dārgākā. Vārdu sakot, mīlestība gluži kā varavīksne pēc lietus var zaigot spilgtās krāsās, taču kāds to nemaz nespēj ieraudzīt. Šo pāru mīlas stāsti uzplauks trīs dažādās un brīnišķīgās pilsētās. Roma ir visu romantiķu sapnis, Parīze - daile visās tās izpausmēs, savukārt Ņujorkā mīlestībai it nemaz neatliek laika. Par spīti tam, ka pilsētas ir dažādas un stāsti ir atšķirīgi, viņus visus vieno vienas un tās pašas jūtas – gaidītā, poētiskā un mūžīgā mīlestība. To visu var redzēt režisora Pola Hegisa filmā "Trešā persona". Hegiss sarakstījis scenārijus tādiem Holivudas projektiem kā "Mierinājuma kvants", "Kazino Royale", "Sarkanā tveice", seriāls "Taisni uz dienvidiem" un daudzus citus. Turklāt bez oriģinālā scenārija un spilgtām režisora iecerēm visus kinomānus gaida patīkama tikšanās ar pazīstamajiem aktieriem Olīviju Vaildu, to pašu Trīspadsmito no seriāla "Doktors Hauss" un "Tronu" zvaigzni, Liamu Nīsonu no filmām "Šindlera saraksts" un "Nolaupītā", Milu Kunisu, Kimu Beisingeri, kā arī titulēto skaistuli Džeimsu Franko no filmas "127 stundas". Viņi visi mīlēs, ticēs, pārdzīvos, piedzīvos zaudējumus un sniegs atbalstu saviem tuvajiem. Īsi sakot – dzīvos un mīlēs. Pa īstam!

1 2 3