intervija

I Am Not Your Negro | Francija| ASV| Beļģija| Šveice
Žanrs
IMDB
7.8 (15073 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Izstrādājot Džeimsa Baldvina nepabeigtā nobeiguma romāna tekstu, režisors Rauls Peks rada meditāciju par to, ko nozīmē būt melnam Amerikas Savienotajās Valstīs.

Woody Allen: A Documentary | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (4915 balsu)
Ikonu rakstnieks, režisors, aktieris, komiķis un mūziķis Vudijs Allens ļāva viņa dzīvi un radošo procesu pirmo reizi dokumentēt uz kameras. Izmantojot šo nepieredzēto piekļuvi Emmy balvai, Oskaram nominētais režisors Roberts B. Veide pusotra gada laikā sekoja bēdīgi slavenā privātā kino leģendai, lai izveidotu galīgo filmas biogrāfiju. Filmas "Vudijs Allens: dokumentālā filma" hronika ir Allena karjera - no pusaudžu rakstnieka līdz Sida Cēzara TV rakstu darbiniekam, no stāvoša komiķa līdz godalgotajam rakstniekam-režisoram, kura vidēji ir viena filma gadā vairāk nekā 40 gadus. Izpētot Allena rakstīšanas paradumus, atveidošanu, režiju un attiecības ar viņa aktieriem no pirmās puses, jaunas intervijas ar A-ministriem, rakstīšanas partneriem, ģimeni un draugiem sniedz ieskatu un aizkustinājumu parasti neizsakāmā filmas veidotājam.

The Box | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (92827 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Jauns pāris ar mazu bērnu saņem sūtījumu - koka kasti, kurai ir mistiskas spējas. Noslēpumains svešinieks piedāvā jaunajai ģimenei vienu miljonu dolāru, lai viņi nospiestu pogu, kas atrodas kastē. Piespiežot pogu, viņi nonāvēs kādu cilvēku, kuru pat nepazīst... Kulta filmas "Donnie Darko" režisora Ričarda Kellija jaunākais darbs! Galvenajā lomā Kamerona Diaza! Lomās: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella Režisors: Richard Kelly Scenārijs: Richard Kelly

Coffee and cigarettes | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (54,345 balsu)
Režisora Džima Džarmuša filma, kas sastāv no vairākiem melnbaltiem un oriģināliem stāstiņiem, kas uzņemti dažādos laikos un vietās 17 gadu ilgā laika posmā. Filmas varoņi ir ievērojami cilvēki, kas runā par dažādām nopietnām un nenopietnām lietām, dzer kafiju un smēķē cigaretes... Filma sākas ar 6 minūšu 1986. gada īsfilmu, kurā Roberto Benini un Stīvens Raits nepiespiesti tērzē, līdz Benini piekrīt tikko sastaptā sarunu biedra vietā iet pie zobārsta. Stāstiņš ar nosaukumu "Kaut kur Kalifornijā" ataino mūzikas leģendu Igiju Popu, kurš neveikli cenšas sadraudzēties ar ne mazāk leģendāro Tomu Veitsu, kurš savukārt pierunā Igiju uzsmēķēt vienu cigareti par godu tam, ka abi mūziķi ir atmetuši smēķēšanu. Ar izcilu aktierdarbu izceļas Keita Blanšeta Holivudas zvaigznes un viņas neveiksminieces māsīcas dubultlomā. Alfrēds Molina aizrautīgi "ievelk" komiski nesatricināmo Stīvu Kūganu šovbiznesa veiksmes piramīdas apcerē. Citās filmiņās redzami arī Bils Murejs, Stīvs Buskemi, "The White Stripes" dalībnieki Džeks un Mega Vaiti, RZA un GZA no "Wu-Tang Clan" un citas spilgtas personības. Lomās: Roberto Benigni, Tom Waits, Steve Buscemi, Cate Blanchett, Iggy Pop, Jack White, Meg White, Steve Coogan, Isaach De Bankolé, Genius/GZA, Cinqué Lee, Joie Lee, Taylor Mead, Alfred Molina, Bill Murray, William Rice, u.c.

It's a boy girl thing | ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (6.3 balsu)
Budžets
15,500,000.00$
Šī romantiskā komēdija stāsta par diviem kaimiņiem - Nellu un Vudiju. Daiļā un apzinīgā Nella un draiskulis Vudijs viens otru neieredz. Taču viss mainās, kad kādu rītu Nella un Vudijs pamostas un atklāj, ka viņi ir ieslodzīti viens otra ķermenī. Abu reakcija sākumā ir gluži saprotama- viņi cenšas sabojāt otra reputāciju. Taču drīz vien, noslēdzot abpusēji izdevīgu darījumu, viņi kopīgiem spēkiem sasniedz mērķus, līdz atklāj, ka abu ienaids ir pārtapis mīlestībā. Lomās: Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Brooke D'Orsay, Sharon Osbourne, Brandon Carrera Režisors: Nick Hurran

Aroused | ASV
Žanrs
Ekskluzīva iespēja iepazīties tuvāk ar 16 pašām veiksmīgākajām sievietēm no kinoindustrijas pieaugušajiem. Intīmās fotosesijas laikā nepiespiestā atmosfērā viņas dalīsies pārdomās par savu dzīvi, savukārt pasaulslavenā fotogrāfe Debora Andersone pierakstīs viņu stāstus. Filmas varones allaž bijušas atturīgas un vēl nekad nebija sniegušas intervijas par savu privāto dzīvi, taču šoreiz jums būs iespēja dzirdēt atklātas sarunas par dzīvi un atbildes uz jautājumiem, kāpēc viņas izvēlējās tieši šo ceļu, kas ietekmēja viņu izvēli, iespaidus par pirmo pieredzi. Debora ir pirmā režisore, kurai izdevies ar meitenēm izvērst vaļsirdīgas sarunas, kuras skatītajiem atklāj kaut ko daudz vairāk par atkailinātiem ķermeņiem uz ekrāna.

1 2