zemūdene

The Fate of the Furious | ASV| Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (193837 balsu)
Budžets
250,000,000.00$
Piesprādzējieties – sacīkstes "Ātrs un bez žēlastības" stilā turpinās! No Havanas krāsainajām ielām un Ņujorkas "dzelzsbetona džungļiem" līdz pat Barenca jūras ledājiem – "Ātrs un bez žēlastības" komandai, šķiet, nav nekā neiespējama. Taču kad viņiem pretī stājas kāda noslēpumaina sieviete, Domam un viņa komandai vairs nav pa ceļam… Viņus gaida grūtākais no uzdevumiem – atgūt cilvēku, kurš reiz viņus padarīja par ģimeni.

Babylon A.D. | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.6 (91,378 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Tiek pieņemts darbā algotnis, par kuru ir pagriezies veterāns, lai aizvestu jaunu sievieti ar noslēpumu no post-apokaliptiskās Austrumeiropas uz Ņujorku.

Žanrs
IMDB
6.7 (1555 balsu)
Filmā atainoti 2000. gada traģiskie notikumi, kad Barenca jūrā pēc eksplozijas militāro mācību laikā nogrima Krievijas zemūdene "Kurska". Kamēr jūrnieki, izsīkstot skābeklim, cīnījās par izdzīvošanu, viņu tuvinieku izmisīgie centieni veicināt glābšanu atdūrās pret politiskiem šķēršļiem.

Hunter Killer | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (90 balsu)
Filmas sižeta centrā ir ASV Gaisa spēku speciālā vienība un ASV zemūdenes kapteinis Džo Glāss, kuram uzdots sadarboties ar Krievijas zemūdenes apkalpi un tās kapteini Sergeju Andropovu. Mērķis – glābt Krievijas prezidentu no gūsta, kurā viņš nokļuvis pēc kāda ģenerāļa sarīkotā valsts apvērsuma. Ja slepenā glābšanas misija izgāztos, cilvēce būtu uz Trešā pasaules kara sliekšņa un draudētu bezprecedenta atomuzbrukums, kas veselas pilsētas noslaucītu no zemes virsas.

Mission: Impossible - Ghost Protocol | ASV| Indija| Kanāda| Čehija| Apvienotie Arābu Emirāti
Žanrs
IMDB
7.4 (442135 balsu)
Budžets
145,000,000.00$
Pēc sprādziena Kremlī, kurā tiek vainota aģentūra IMF, tā aģents Ītens Hants un pārējie viņa komandā tiek atstādināti “rēgu protokola” ietvaros. Bez papildspēkiem un resursiem, aģentiem jāatrod veids, kā novērst vēl vienu uzbrukumu un kliedēt šaubu ēnu pār viņu aģentūru. Šis uzdevums prasīs no viņiem pat pirmajā brīdī šķietami neiespējamo… Toms Krūzs ceturto reizi atgriežas aģenta Ītena Hanta lomā piedzīvojumu grāvējfilmā “Neiespējamā misija: Rēgu protokols”. Jaunajā filmā viņam pievienojas starptautiska mēroga aktieru komanda - Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor un Léa Seydoux. Galvenajās lomās: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway, Léa Seydoux, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Anil Kapoor, Darren Shahlavi, Samuli Edelmann u.c. Režisors: Brad Bird Scenārija autori: Tom Cruise, J.J. Abrams

Act of Valor | ASV
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
Kad misijas laikā, kas paredzēta atgūt nolaupīto CIP aģentu, negaidīti tika atklāts nenovēršams pasaules mēroga apdraudējums, apmācītā elites komanda Navy Seals nekavējoties uzsāka slepenu operāciju „sirds apstāšanās”. Šīs operācijas iznākums ietekmēs mūsu visu nākotni. Lomās: Alex Veadov, Roselyn Sanchez, Nestor Serrano Režisors: Mike McCoy, Scott Waugh

1 2