ļaunums

Hansel and Gretel: Witch Hunters | Vācija| ASV
Žanrs
Budžets
50,000,000.00$
15 gadus pēc traumatiskajiem notikumiem raganas piparkūku namiņā Ansītis un Grietiņa ir kļuvuši par rūdītu mednieku komandu - viņi izseko un nogalina raganas. Galvenajās lomās: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare, Zoe Bell, Monique Ganderton, Derek Mears Režisors: Tommy Wirkola

Kung Fu Panda | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (402974 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Filmas galvenais varonis – panda vārdā Po strādā nūdeļu restorānā. Viņš sapņo kļūt par slavenu kunfu meistaru, jo ir kaislīgs kunfu fans, taču Po ķermeņa apmēri īsti neatbilst viņa aizraušanās stilam. Patiesībā – pandas ir slinkākie dzīvnieki visā senajā Ķīnā. Kad pilsētai tuvojas ienaidnieks, visu cerības balstās senā pareģojumā par kādu Po, kurš izrādīsies „izredzētais” un glābs visus. Austrumu cīņu meistariem nāksies bruņoties ar milzu pacietību, lai slinkuma maisu Po padarītu par kunfu cīkstoni. Režisors: John Stevenson, Mark Osborne Scenārijs: Jonathan Aibel, Glenn Berger Producents: Melissa Cobb

The Lazarus Effect | ASV
Žanrs
Budžets
3,300,000.00$
Ambiciozu zinātnieku komanda ir atklājusi veidu kā atdzīvināt mirušus pacientus, izmantojot serumu "Lācars". Pēc veiksmīgiem izmēģinājumiem uz dzīvniekiem, laboratorijas negadījumā iet bojā viena no komandas vadošajām zinātniecēm Zoja. Pārējie zinātnieki izmisumā nolemj izmantot serumu, lai atdzīvinātu Zoju. Pēc atdzīvināšanas Zojai parādās pārdabiskas spējas, kas komandai liek domāt, ka mēģinājumā atdzīvināt Zoju viņi patiesībā ir atvēruši durvis neizskaidrojamam ļaunumam no viņpasaules.

Hereditary | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (187306 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Līdz ar Grehemu ģimenes vecmāmiņas Ellenas nāvi, kādreiz viņas tik mierīgajā namā, kurā nu dzīvo meita ar ģimeni, sāk notikt neizskaidrojamas lietas. Šķetinot noslēpumainos notikumus, Ellenas meita atklāj arvien biedējošākus un šausminošākus faktus par savu dzimtu. Enija saprot, ka šausmu pirmssākumi meklējami senā pagātnē, bet vai viņai izdosies atrast lāsta noslēpumu, kas tiek nodots no paaudzes paaudzē?

Krišana | Vācija| ASV| Latvija
Žanrs
IMDB
7.0 (73958 balsu)
Matīss Zelčs, Latvijas nacionālā arhīva darbinieks Rīgā, kādā naktī pamana uz tilta sievieti. Viņš neiejaucas tās mēģinājumā ielēkt no tilta ūdenī un noslīcināties, tas  izraisa Matīsā vainas sajūtu un izmaina viņa dzīvi.

1 2