banka

Warrior | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
2.0 (429 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Atbraucot mājās, bijušais boksera treneris, satiek pie sava mājas lieveņa savu dēlu Tomiju. Viņš esot ļoti ilgu laiku pavadījis armijā un nu visbeidzot atgriezies. Tomijam ir prātā doma piedalīties jaukto cīņas mākslu turnīrā, taču viņš ir sapratis, ka bez trenera viņam neiztikt un tāpēc viņš pierunā savu tēvu trenēt viņu. Savukārt, smago ģimenes apstākļu dēļ un naudas trūkuma dēļ, Tomija brālis Brendons, fizikas skolotājs, arī ir nolēmis ņemt dalību šajā turnīrā, lai sakārtotu savu ģimenes finansiālo stāvokli. Cīņās viņiem nāksies pārvarēt dažnedažādus pārbaudījumus.

Employee of the Month | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (9274 balsu)
Dzīvespriecīgā un jautrā bankas darbinieka Deivida dzīve apgriežas kājām gaisā, kad viņš tiek atlaists no sapņu darba un viņu pamet mīļotā līgava Sāra. Deivida labākais draugs Džeks cenšas viņu pārliecināt, ka viss ir uz labu, tomēr Deivida dzīve pārvēršas par elli.

No Good Deed | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (6771 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Darot draugam labvēlību un meklējot bēguļojošu pusaudzi, policijas detektīvs paklūp dīvainā noziedznieku pulkā, kurš gatavojas izvilināt bankas laupīšanu.

It's a Wonderful Life | ASV
Žanrs
IMDB
8.6 (371139 balsu)
Budžets
3,180,000.00$
Brīvdienu iecienīts brīvdienu paaudzes ... Džordžs Beilijs visu savu dzīvi ir pavadījis, dodot dāvanas Bedfordas ūdenskrituma cilvēkiem. Viss, kas neļauj bagātīgajam ādas gaišumam Potera kungam pārņemt visu pilsētu, ir Džordža pieticīgā celtniecības un aizdevumu kompānija. Bet Ziemassvētku vakarā uzņēmuma 8000 dolāri tiek zaudēti un sākas Džordža nepatikšanas.

The Big Short | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (331541 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
ASV Kinoakadēmijas balva Oscar® kategorijā - Labākais adaptētais scenārijs. Četri cilvēki. No visiem pasaules finanšu sfērā strādājošajiem viņi vienīgie paredzēja, ka globāla mēroga ekonomiskā krīze ir neizbēgama. Viņi to saprata krietni pirms tam, kad par to sāka sačukstēties Volstrītas kuluāros un nolēma rīkoties. Filmas pamatā patiesi notikumi un Maikla Lūisa bestsellers “The Big Short”.

The Old Man & the Gun | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (20308 balsu)
Patiess stāsts par Forrestu Takeru, no viņa pārgalvīgās bēgšanas no Sankventinas 70 gadu vecumā līdz vēl nebijušu heisteru virteni, kas satricināja varas iestādes un apbūra sabiedrību. Vajātāju vidū ir detektīvs, kurš kļūst apburošs ar Forresta apņemšanos pret savu amatniecību, un sieviete, kura mīl viņu par spīti savai izvēlētajai profesijai.

Ni pour, ni contre (bien au contraire) | Francija
Žanrs
IMDB
6.4 (1883 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
26 gadus jaunajai televīzijas ziņu operatorei Ketijai (Marī Žilēna) pavisam nejauši rodas iespēja labi nopelnīt. Grupiņa simpātisku zagļu naivajai meitenei piedāvā uzfilmēt vienu no viņu aplaupīšanas pasākumiem un maz pamazām jauno sievieti ievelk sava bīstami saistošā dzīvesveida lipīgajos tīmekļos. Dzīve četru izsitēju ēnā Ketijai sāk šķist makten pievilcīga, taču puišu izšķērdīgais dzīvesveids drīz vien liek ķerties pie jaunas aplaupīšanas, kurā Ketijai nu jau nākas piedalīties kā pilntiesīgai bandas dalībniecei un izšķirties starp labo un ļauno, starp lojalitāti un nodevību, starp naudaskāri un personīgajām jūtām pret bandas vadoni Žanu (Vensāns Elbā). Kinolentes režisors ir talantīgais franču filmdaris Sedriks Klapišs, kura iepriekšējais darbs, pagājušā gada hits "Eirokokteilis", pērn ticis izvirzīts sešām "Cēzara" (franču "Oskara") balvām, ieguvis prestižas trofejas Čehijas, Austrālijas un Francijas kinofestivālos, kā arī guvis vērā ņemamus panākumus Latvijā. Galvenās lomas filmā atveido "Lanc?me" seja Marī Žilēna (nominācija "Cēzaram" par filmu "Mans tēvs, mans varonis"), uzlecošais franču seksa simbols Vensāns Elbā un vācu skaistule Daiena Krīgere, kura blakus Bredam Pitam arīdzan piedalījusies kinoeposā "Troja".

Cellular | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (86,319 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Kā jūs rīkotos, ja jums piezvanītu pilnīgi svešs cilvēks un izmisīgi lūgtu glābt viņa dzīvību? Vai jūs noliktu klausuli, domādami, ka kāds jūs izjoko? Bet ja nu patiešām pastāv vismazākā iespēja, ka jūs esat zvanītāja vienīgā cerība izglābties? Ko jūs darītu? Nolaupītai sievietei izdodas piezvanīt ,uzgriežot pilnīgi nejaušu numuru. Viņa tiek savienota ar kādu nepazīstamu jaunu vīrieti. Lai arī esot pilnīgā neziņā par savu atrašanās vietu, viņa cenšas pārliecināt vīrieti palīdzēt, taču saruna nevar turpināties bezgalīgi, jo mobilā telefona bateriju darbības laiks ir ierobežots... Lomās Kim Basinger, Jason Stathan, Chris Evans u.c.

Dodgeball: A True Underdog Story | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (253564 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Gigantiska sporta industrijas korporācija vēlas pievienot savai impērijai nelielu sporta zāli. Lai novērstu šādu netaisnību, sportistu komanda piekrīt piedalīties ļoti nopietnās sacensībās Las Vegasā, kurās princips ir ļoti vienkāršs - uzvarētājs saņems visu.

Now You See Me | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (562461 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
Populārā iluzionistu super-grupa "Četri jātnieki", ko vada harizmātiskais Maikls Atlass, ir spējīga uz jebkādu triku – pat ja tas ir bīstams un ne visai likumīgs. Aplaupīt banku citā kontinentā – viņiem tas ir nieks! Taču tādi triki nevar nepievērst likumsargu uzmanību. FIB aģents Dilans un viņa pāriniece – Interpola aģente Alma, neskatoties uz pilnīgu raksturu nesaderību, apvieno savus spēkus krāpšanu atmaskošanai. Viņi aicina palīgā arī slavenu iluzionistu atmaskotāju Tadeušu Bredliju, kurš apgalvo, ka zinot "Četru jātnieku" triku veikšanas knifus. Taču pavisam drīz kļūst skaidrs, ka atmaskot iluzionistu smalki izstrādātos plānus nemaz nav tik viegls uzdevums! Režisora Luisa Leterjē ("Titānu cīņa", "Kurjers") piedzīvojumu trillerī galvenās lomas atveido Džese Eizenbergs, Marks Rufalo, Vudijs Harelsons, Aisla Fišere, kā arī Maikls Keins un Morgens Frīmens.

American Heist | Kanāda| Luksemburga
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Džeimsam ir tumša pagātne, bet pašlaik viņš cik vien spēj, cenšas mainīt savu dzīvi . Pa to laiku viņa vecākais brālis Frenkijs, kurš nosēdējis cietumā desmit gadus, iznāk brīvībā, Frenkijs cenšas uzlabot attiecības, bet Džeimss nespēj piedot brālim to, ka viņš pirms daudziem gadiem iesaistīja viņu kriminālajā vidē. Tomēr Džeimsa mēģinājums sākt jaunu dzīvi nenorit tik gludi – tā kā viņa pagātnē bijis ieslodzījums, viņš nevar cerēt uz labu darbu un saņem atteikumu biznesa kredītam.

Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Straujajā un spraigajā trillerī "Bastīlijas diena" būs spiesti sadarboties divi pavisam dažādu jomu profesionāļi. Viens no viņiem ir CIP slepenais aģents, pieredzējis tik daudz, ka ar to pietiktu krietnam simtam parastu mirstīgo, otrs – nevainojami savu amatu apguvis kabatzaglis. No viņu sekmīgas sadarbības atkarīga speciālo dienestu aģenta turpmākā karjera, zagļa brīvība, miers visā Parīzē un pat stabilitāte pasaulē.

1 2