spiegošana

Žanrs
IMDB
5.5 (594 balsu)
Havana, 90. gadu sākums. Kubas pilots Renē Gonzalesss zog lidmašīnu un bēg no Kubas, atstājot aiz sevis mīļoto sievu un meitu. Viņš sāk jaunu dzīvi Maiami. Drīz seko citi Kubas krāpnieki un sāk spiegu tīklu. Viņu misija ir iefiltrēties vardarbīgās anti-kastroistiskās organizācijās, kas ir atbildīgas par terora aktiem salā.

Aeon Flux | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (117,533 balsu)
Budžets
62,000,000.00$
Filmas darbība risinās 400 gadu tālā nākotnē. Lielākā daļa Zemes iedzīvotāju ir gājuši bojā. Izdzīvot izdevies tikai vienas pilsētas iedzīvotājiem - tie apmetušies Bregnā - pilsētā, kuru vada zinātnieku grupa. Filmas centrā - aģente Aeona Fluksa. Kad viņa tiek nosūtīta uzdevumā nogalināt valdības līderi, viņa atklāj sazvērestību tīklu. Drīz pēc tam iet bojā viņas ģimene, un Aeona nolemj atriebties. Lomās: Charlize Theron, Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Oscar® nominee Sophie Okonedo, Oscar® nominee Pete Postlethwaite, Amelia Warner, Caroline Chikezie, and Frances McDormand. Režisors: Karyn Kusama

Bourne Ultimatum, The | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (568,152 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Mets Deimons atgriežas kā Džeisons Borns. Viņš vēlējās tikai vienu - nozust. Tā vietā tagad Džeisonu Bornu vajā cilvēki, kas viņu padarījuši par to, kas viņš ir. Lai atrastu savu vietu nākotnē, viņam jānoskaidro sava pagātne. Meklējot sevi - Džeisonu Bornu, viņš dosies uz Maskavu, Parīzi, Madridi, Londonu, Maroku un Ņujorku, vienlaikus cenšoties apsteigt savus vajātājus - policistus, federālos aģentus, Interpola darbiniekus, kuri par katru cenu mēģina viņu apturēt. "Borna Ultimāts" ir trešā un pēdējā filma par Borna gaitām, sekojot 2002.gadā iznākušanai "Borna indentitātei" un 2004.gada filmai "Borna pārspēks". Lomās: Matt Damon, Julia Stiles, Joan Allen, David Strathairn, Paddy Considine, Edgar Ramirez, Trevor St. John Režisors: Paul Greengrass

The Bourne Legacy | ASV
Žanrs
Budžets
130,000,000.00$
Pasaulē ārkārtīgi lielu popularitāti ieguvušās filmu franšīzes turpinājums! Spiegu trillera "Borna mantojums" stāsta centrā jauns operācijas "Treadstone" aģents Ārons Kross (Džeremijs Reners), kura cīņa uz dzīvību un nāvi ir saistīta ar iepriekšējo trīs filmu notikumu virkni.

Tinker Tailor Soldier Spy | Francija| Vācija| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Spiegu trillerī, kas uzņemts pēc Džona Lekarē populārā romāna motīviem, galvenās lomas atveido „Oskara” balvas ieguvējs Kolins Fērts, Gerijs Oldmens un Džons Hērts. Ir Aukstā kara saspringtākais laiks. Britu izlūkdienesta darbinieki nojauš, ka viņu organizācijā jau sen ir iefiltrējies spiegs jeb „kurmis”, kurš strādā PSRS labā. Taču visi, kam pietiek drosmes ziņot par savām aizdomām, drīz tiek spiesti atkāpties no amata. Pārējie dod priekšroku klusēšanai... Neskatoties uz to, tiek uzsākta slepena izmeklēšana, ko vada bijušais izlūkdienesta darbinieks Džordžs Smailijs. Un neviens, ieskaitot izlūkdienesta vadību, nedrīkst uzzināt, ka ir sākušās spiegu medības.

Central Intelligence | ASV
Žanrs
Budžets
50,000,000.00$
No ‘sēdēšanas’ sociālajos tīklos līdz pasaules glābšanai dažkārt pietiek tikai ar vienu klikšķi. Kelvins apstiprina bijušā skolasbiedra Boba uzaicinājumu draudzēties Facebook. Kurš gan varēja nojaust, ka Bobs, kurš skolas laikā bija visu izsmiekla objekts, nu ir kļuvis par CIP aģentu, un viņam vajadzīgs palīgs globāla mēroga sazvērestības atklāšanā?

Lust, Caution | ASV| Ķīna| Honkonga| Taivāna
Žanrs
IMDB
7.5 (43013 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Šanhaja, Otrais pasaules karš. Ietekmīgs politiķis neprātīgi iemīlas savas jaunās sievas draudzenē. Lai gan parasti ir piesardzīgs, vīrietis šoreiz pat nenojauš, kas slēpjas aiz trauslās un maigās būtnes ārienes. Viņu dēka kļūst arvien kaislīgāka, apstāties vairs nav iespējams... Taivānā dzimušā un godalgām bagātā režisora Anga Lī ("Tīģeris un drakons", "Kuprainais kalns") spiegu trilleris "Iekāre, piesardzība" šoruden saņēma Venēcijas kinofestivāla galveno balvu "Zelta lauvu", turklāt izpelnījās pretrunīgu vērtējumu tās garo un atklāto seksa ainu dēļ. Lomās: Eileen Chang, James Schamus, Hui-Ling Wang Režisors: Ang Lee Filma ķīniešu un japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1 2