terorisms

Die Hard 2 | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (323303 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Noziedznieku banda sagrābj lidostas vadības pulti savās rokās. Lidmašīnas vairs nevar nolaisties, tāpēc Džonam ir jātiek galā ar teroristiem pirms lidaparātiem beidzas degviela.

Hotel Mumbai | ASV| Indija| Austrālija| Singapūra
Žanrs
IMDB
7.8 (5545 balsu)
Indija. Mumbaja. Greznā viesnīca "The Taj Mahal Palace" ir kā drošības sala, un katrs viesis te ir Dieva vietā. Bet kādu dienu šī skaistuma, luksusa un komforta pasaule sabrūk... Pretošanās nāvei un cīņa par izdzīvošanu trīs dienu garumā… Filma balstīta uz patiesiem notikumiem.

Uri: The Surgical Strike | Indija
Žanrs
IMDB
8.8 (26509 balsu)
Pēc nežēlīgajiem teroristu uzbrukumiem Uri armijas bāzes nometnē Kašmirā Indija uzsāk cīņu pret ienaidnieku savā veiksmīgākajā slepenajā operācijā līdz šim ar vienu un tikai vienu mērķi - atriebt savus kritušos varoņus.

Predestination | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.5 (238299 balsu)
Budžets
5,500,000.00$
Laika aģenta dzīvē pienācis laiks pēdējam uzdevumam: doties ceļojumā laikā, lai panāktu noziedznieku, kuru līdz šim nav izdevies notvert.

The Hurt Locker | ASV
Žanrs
Budžets
15,000,000.00$
Kad elitārajā sapieru vienībā ierodas jaunais seržants Džeimss, padotos pārsteidz viņa pārgalvība, dodoties bīstamajā bumbu neitralizēšanas uzdevumā Bagdādes ielās. Džeimss rīkojas tā, it kā nāves briesmas viņu neskartu. Kad pilsēta pārvēršas haosā, biedri mēģina apvaldīt savu jauno vadītāju, un palēnām atklājas Džeimsa patiesais raksturs, kas liek vienības vīriem neatgriezeniski mainīties. Režisores Katrīnas Bigelovas (Lūzuma punkts/Point Break, K-19/K-19 The Widowmaker) jaunākā filma izpelnījusies kritiķu un skatītāju sajūsmu. Filma, kas saņēmusi Venēcijas kinofestivāla un citas godalgas, tiek dēvēta par pēdējo gadu labāko kara drāmu. 6 Oscar® balvas, ieskaitot kategoriju „Labākā filma”! Lomās: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes, David Morse Režija: Kathryn Bigelow Scenārijs: Mark Boal Producents: Kathryn Bigelow, Mark Boal, Nicolas Chartier, Greg Shapiro

Body of Lies | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.1 (206313 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Bijušais žurnālists, bet šobrīd CIP slepenais aģents Rodžers Feris tiek nosūtīts uz Jordāniju sadzīt pēdas vienam no teroristu organizācijas vadītājiem. Taču izstrādātais plāns sastopas ar lielu pretestību no rafinētā CIP veterāna Eda Hofmana un Jordānijas izlūkdienesta vadības puses. Rodžeram ir jāatrod atbildi uz jautājumu – cik lielā mēra ir iespējams uzticēties šiem cilvēkiem, saglabājot operāciju slepenībā un neradīt draudus savai dzīvībai. Lomās: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong u.c. Režisors: Ridley Scott

L'enquete corse | Francija
Žanrs
IMDB
5.8 (4059 balsu)
Pazīstamajām privātdetektīvam Džekam Palmeram (Kristians Klavjē) kāds parīzes notārs uzdod sameklēt kādu aizdomīgu mesjē Anže Leoni (Žans Reno), kurš slāpstās Korsikas salā. Džeks ar prieku ķerās pie lietas, jo Korsika katram francūzim nozīmē pasakaini skaistu zemes nostūri. Korsika - dižā Napoleona dzimtene - ir tradicionālās vīriešu daudzbalsu dziedāšanas, cietokšņu, vīnogulāju un kalnu grēdu zeme. Tā ir "valsts valstī", ko apdzīvo nebūt ne francūži, bet gan dāsnie un reizē viltīgie korsikāņi. Ātri vien Palmera eksotiskais atslodzes ceļojums pārvēršas pār visai bīstāmu braucienu. Un kā gan citādi? Ja parīzes notārs īstenība izrādās itāļu specdienesta virsnieks, pasakaina sala mūdž no ekstrēmistiem, kuru lielākais un autoritatīvākais līderis ir Džeka "klients"? Bet detektīva jaukais piedzīvojums - vietēja skaistule Katerīnas Murino izpildījumā - visvairāk meklētā Korsikas terorista Anže Leoni visai tuva radiniece? Alēna Berberēna filma turpina jautru, bezrūpīgu un jauku franču avanturistisko komēdiju tradīcijas. "Korsikānis" darbojas labāk par jebkādam reklāmas lapām un turistisko operatoru piedāvājumiem. Tas liek priekšā vai nu tūlīt pēc kinoteātra apmeklējuma skriešus meklēt biļetes uz pasakaino Korsiku, vai arī vēlreiz ekrāna priekšā vērot, kā siltie jūras ūdeņi apskalo gleznainu kalnu salas krastus… Lomās: Christian Clavier, Jean Reno, Caterina Murino, Didier Flamand, Pierre Salasca, Pido, Alain Maratrat FIlma franču valodā ar titriem latviešu un krievu valodās.

The Dark Knight Rises | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (1451043 balsu)
Budžets
250,000,000.00$
Kristofera Nolana episkās triloģijas noslēdzošā daļa. Pēc tam, kad Gotemas aizstāvis Betmens ir uzveicis psihiski nelīdzsvaroto ļaundari Džokeru, pilsētā valda relatīvs miers. Tomēr, kad ar neticamu spēku un inteliģenci apveltīts terorists Beins un viņa noziedznieku armija negaidīti uzbrūk pilsētai, Tumšajam bruņiniekam Betmenam nākas atgriezties, lai cīnītos par Gotemas pastāvēšanu.

Captain Phillips | ASV
Žanrs
Budžets
55,000,000.00$
2009.gada aprīlī kravas kuģis Maersk Alabama kapteiņa Ričarda Filipsa vadībā devās uz Mombasas ostu Kenijā, šķērsojot Adenas līci pie Somālijas krastiem. Bruņoti somālieši ieņēma kuģi un, pieprasījuši izpirkuma maksu, saņēma gūstā kapteini. Dreifējot glābšanas laivā kopā ar sagūstītājiem necilvēcīgos apstākļos, aci pret aci ar pirātu vadoni Musē, Filipsam atlika tikai cerēt uz brīnumu. Ar pirātiem kopā pavadītajā laikā, kapteinis atskārst, ka noziedznieku motīvi nemaz nav tik viennozīmīgi. Filmas scenārijs balstīts uz kapteiņa Filipsa biogrāfiskās grāmatas pamata.

Transcendence | ASV| Lielbritānija| Ķīna
Žanrs
IMDB
6.3 (202343 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Doktors Vils Kasters ir vadošais pētnieks mākslīgā intelekta jomā, taču viņam ir daudz pretinieku, kuri pat gatavi viņu nonāvēt. Mirstošais zinātnieks lejupielādē savu prātu datorā un pēc nāves iegūst neierobežotu varu, par kādu nav uzdrošinājies sapņot. Drīz viņa intelekts kļūst bīstams cilvēkiem, taču pat viņa sieva un labākais draugs neredz iespēju viņu apturēt. Zinātniskās fantastikas trilleris "Transcendence" ir pieredzes bagātā kinooperatora, „Oskara" balvas laureāta Volija Fistera („Pirmsākums", „Tumšais bruņinieks") debija režisora ampluā. Galvenajās lomās - Holivudas zvaigzne Džonijs Deps, „Oskara" balvas ieguvējs Morgans Frīmens, Rebeka Hola, Pols Betanijs, Keita Mara, Kilians Mērfijs, Kliftons Kolinss un citi.

Blackhat | ASV
Žanrs
Budžets
70,000,000.00$
Režisora Maikla Manna (Heat, The Insider, Collateral, Miami Vice) jaunā filma! Filmas darbība risinās pasaulē, kurā lielāko apdraudējumu cilvēcei rada kibernoziegumi. Lielvalstu slepenajiem dienestiem jāaptur vērienīgs sazvērestības plāns, un lai to izdarītu, viņiem nākas piesaistīt Nikolasu Heteveju – bijušo programmētāju un hakeri, kurš atrodas apcietinājumā.

Criminal | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (67255 balsu)
Budžets
31,500,000.00$
Izmisīgs mēģinājums apturēt noziedznieku plānu beidzas ar to, ka bojā gājušā CIP aģenta atmiņas, noslēpumi un iemaņas tiek nodotas uz nāvi notiesātajam, lai viņš pabeigtu aģenta misiju.

1 2 3