terorisms

Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Straujajā un spraigajā trillerī "Bastīlijas diena" būs spiesti sadarboties divi pavisam dažādu jomu profesionāļi. Viens no viņiem ir CIP slepenais aģents, pieredzējis tik daudz, ka ar to pietiktu krietnam simtam parastu mirstīgo, otrs – nevainojami savu amatu apguvis kabatzaglis. No viņu sekmīgas sadarbības atkarīga speciālo dienestu aģenta turpmākā karjera, zagļa brīvība, miers visā Parīzē un pat stabilitāte pasaulē.

Patriots Day | ASV| Honkonga
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Filmas pamatā traģiskie notikumi Bostonas maratonā 2013. gadā. Uzreiz pēc sprādzieniem policijas seržants Tomijs Sonderss, kā arī FIB aģentu komanda uzsāka teroristu meklēšanu. Brāļu Carnajevu notveršana izrādījās viena no sarežģītākajām un spraigākajām operācijām policijas vēsturē.

DÉJA VU | ASV
Žanrs
Budžets
75,000,000.00$
Katrs ir piedzīvojis sajūtas, kad apkārt notiekošais liekas neizskaidrojami pazīstams. Tev liekas, ka jau esi kādreiz to redzējis un zini, kas sekos tālāk. Tieši tā tas arī notiek. Kas tas ir? Tavs prāts spēlējas ar tevi? Bet ja nu šīs sajūtas ir saistītas ar pārvietošanos laikā? Izmeklējot bumbas sprādzienu uz Ņūorleānas prāmja, aģents Dags Karlins tiek nosūtīts uz speciālu nodaļu, kura savā darbā praktizē neiedomājamas metodes, saistītas ar pārvietošanos laikā. Pateicoties izstrādātajai slepenai valdības programmai, kļūst iespējams ielūkoties vairāku dienu senā pagātnē un varbūt pat novērst notikušo katastrofu. Dagu nepamet dīvaina sajūta, ka viss apkārt notiekošais liekas neizskaidrojami pazīstams. Dagam liekas, ka viņš kādreiz to jau redzējis un zini, kas sekos tālāk. Tieši tā tas arī notiek. Kas tas ir? Prāts spēlējas ar viņu? Tas ir "deja vu" efekta noslēpums… Filmas režisors ir "Valsts ienaidnieka" autors Tonijs Skots, bet producents - Džerijs Brukhaimers, kura kontā ir tādi kases grāvēji, kā "Karību jūras pirāti", "Klints" u.c. Lomās: Denzel Washington, Val Kilmer, Paula Patton, Bruce Greenwood, Adam Goldberg, Jim Caviezel

1 2 3