disfunkcionāla ģimene

Vacation | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (92146 balsu)
Budžets
31,000,000.00$
Cerot tuvināt savu ģimeni un atjaunot bērnības brīvdienas saviem bērniem, pieaudzis Rusty Griswold ved sievu un viņu divus dēlus krosa ceļa braucienā uz Amerikas stilīgāko atrakciju parku Walley World. Lieki piebilst, ka lietas neiet gluži tā, kā plānots.

Lez Bomb | ASV
Žanrs
IMDB
5.0 (881 balsu)
Vēl aizvērta jauna sieviete ved savu draudzeni mājās Pateicības dienā, tikai tāpēc, lai viņas gaidāmos centienus kavē negaidīts istabas biedra vīrieša ierašanās.

Another Happy Day | ASV
Žanrs
IMDB
6 (4393 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Pa pasauli izkaisītie līgavas un līgavaiņa radinieki atkal satiekas kāzās. Katrs no viņiem cenšas izrādīties labāks nekā ir patiesībā. Beigu beigās kāzas pārvēršas attiecību noskaidrošanā starp bijušiem laulātajiem, mīļākajiem, baumotājiem un bērniem.

Everyone Says I Love You | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (34386 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Ņujorkas meitene sakārto savu tēvu ar skaistu sievieti nestabilā laulībā, kamēr viņas pusmāsa saderinās.

Bloody Mama | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (2809 balsu)
Kā jauna meitene seksuāli izmantojusies, Keita "Ma" Bārkere līdz 30. gadu vecumam kļuvusi par vardarbīgi spēcīgu sievieti. Viņa ar mīlestību valda savos audzētajos dēlos un apkopj viņus sīksto kropļu paciņā. Zēnu vidū ir nežēlīgais Hermanis, kurš joprojām dala gultu ar Ma; Freds, bijušais končs, kurš iemīlēja citu ieslodzīto; un Lloyd, kurš izceļas uz visu, kas parocīgs. Kopā viņi veido nāvējošu, savādu depresijas laikmeta bandītu ģimeni.

The Killing of a Sacred Deer | ASV| Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.1 (103571 balsu)
Dr Stīvens Mērfijs ir slavens sirds un asinsvadu ķirurgs, kurš kopā ar sievu un diviem bērniem vada bezrūpīgu mājsaimniecību. Aizslēpjot savas idilliskās piepilsētas eksistences robežas, ir Mārtiņš, pusaudzis bez tēva, kurš pakāpeniski satraucošā veidā iedvesmojas ārsta dzīvē.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (36341 balsu)
Ņujorkā kopā pulcējas atsvešināta ģimene, lai svinētu viņu tēva mākslas darbus.

This Is Where I Leave You | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (67984 balsu)
Budžets
19,800,000.00$
Kad viņu tēvs aiziet prom, četri pieauguši, pasaulē apnikuši brāļi un māsas atgriežas bērnības mājās un ar pateicību tiek lūgti nedēļu palikt kopā ar brīvi runājošo māti un dzīvesbiedru kolekciju un varētu būt bijuši. Kad brāļi un māsas pārskata savu kopīgo vēsturi un katras sagrautās attiecības starp tiem, kas viņus vislabāk pazīst un mīl, viņi atkal izveidojas histēriski smieklīgi un emocionāli nozīmīgi veidi.

Avatar 2 | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (242981 balsu)
Budžets
387,000,000.00$
Ieguvis savu jauno veidolu, kareivis Džeiks Sallijs kļūst par vadoni un uzņemas aizsargāt savu ģimeni un jaunos draugus no alkatīgajiem Zemes biznesmeņiem, kad tie ar līdz zobiem apbruņotu armiju atgriežas uz Pandoru.

Fierce People | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.5 (6222 balsu)
Liza – fizioterapeite, kurai starp klientiem ir arī ļoti bagāti cilvēki. Dzīvē šo apburošo jauno sievieti pavada veiksme. Pēc šķiršanās ar vīru viņa pati audzina dēlu-pusaudzi. Viņas dēlam Finam nepieciešama vecāku mīlestība un viņš daudz laika pavada, domājot par tēvu, - slaveno zinātnieku-antropologu, kas Amazones džungļos pēta pirmatnējo cilti, ko nežēlīgo un mežonīgo tikumu dēļ dēvē par „Nežēlīgajiem cilvēkiem”.

What's Eating Gilbert Grape | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (204462 balsu)
Budžets
11,000,000.00$
Gilberts Grape ir mazpilsētas jaunietis, ar lielu atbildību. Galvenais no viņa satraukumiem ir viņa māte, kurai ir tik liekais svars, ka viņa nevar iziet no mājas, un viņa garīgi traucētais jaunākais brālis Ārnijs, kurš ļoti cenšas atrast nepatikšanas. Norēķinājies par darbu pārtikas preču veikalā un notiekošo saikni ar vietējo sievieti Betiju Kārveru, Gilbertu beidzot viņa dzīvi satricina brīvprātīgā Bekija.

Blue Valentine | ASV
Žanrs
Budžets
3,500,000.00$
Deins un Sindija dzīvo klusu dzīvi pieticīgā apkārtnē. Viņiem šķiet, ka pasaule ir viņu kājās attiecību sākumā. Tomēr viņa ambīciju trūkums un viņas atkāpšanās sevis absorbcijā rada potenciāli neatgriezeniskas plaisas viņu laulībā.

1 2 3 4