māsa

Henry: Portrait of a Serial Killer | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (30223 balsu)
Budžets
111,000.00$
Henrijam patīk nogalināt cilvēkus, katru reizi dažādos veidos. Henrijs dala dzīvokli ar Otis. Kad Otis māsa ierodas palikt, mēs redzam abas Henrija puses: “puisi blakus” un sērijveida slepkavu.

Take Me Home Tonight | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (50128 balsu)
Budžets
19,000,000.00$
Neseno MIT gradu Metjū Franklinam vajadzētu būt veiksmīgam ceļam uz veiksmīgu karjeru Fortune 500 uzņēmumā, bet tā vietā viņš saceļas pret briedumu, uzņemoties darbu video veikalā. Metjū pārdomā savu nostāju, kad viņa neatbalstītais vidusskolas simpātijas Tori ieiet un aicina viņu uz ballīti vasaras beigās. Ar dvīņu māsas un labākā drauga palīdzību Metjū izrauj plānu mainīt savas dzīves gaitu.

The Savages | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (35045 balsu)
Māsa un brālis saskaras ar ģimenes atbildības realitāti, kad sāk rūpēties par savu grūtībās nonākušo tēvu.

Hideous Kinky | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.1 (6136 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
1972. gadā neizpratnē par drūmajām angļu dzīves tradīcijām 25 gadus vecā Jūlija dodas uz Maroku kopā ar meitām, sešgadīgo Lūciju un mazgadīgo astoņgadīgo Bea.

Howards End | ASV| Lielbritānija| Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (27095 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Klases attiecību un mainīgo laiku saite Edvarda Anglijā uz modernitātes robežas, filma koncentrējas uz liberālo Margaretu Šlēgelu, kura kopā ar māsu Helēnu iesaistās divos pāros: turīgajā, konservatīvajā rūpnīcā Henrikā Vilkoksa un viņa sievā Rutā , un lejupejoši mobilais strādnieku šķira Leonards Bastā un viņa saimniece Džekija.

Becoming Jane | ASV| Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.1 (56150 balsu)
Budžets
16,500,000.00$
Džeinas Ostinas biogrāfiskais portrets un viņas romantika ar jauno īri.

Enter the Dragon | ASV| Honkonga
Žanrs
IMDB
7.7 (92030 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Cīņas mākslinieks piekrīt izspiegot noziedznieku kungu, kurš izmanto noziegumu, izmantojot aizsegu, izmantojot ielūgumu uz turnīru tur.

Nobody's Fool | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (5475 balsu)
Budžets
19,000,000.00$
Sūlijs ir pensijas vecumam tuvojošs, kas neko nedara. Kamēr viņš nospiež strādnieka kompensācijas prasību par sliktu ceļgalu, viņš slepeni strādā pie sava nemesis, Karla, un flirtē ar Karla jauno sievu Tobiju. Sūlija sen aizmirstais dēls un ģimene ir pārcēlušies atpakaļ uz pilsētu, tāpēc Sūlijai nākas saskarties ar nepazīstamiem ģimenes pienākumiem. Tikmēr Sūlija zemes īpašnieka baņķiera dēls plāno uzsākt jaunu attīstību un padzīt Sūliju no mātes dzīves.

Marvin's Room | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (24432 balsu)
Budžets
23,000,000.00$
Leikēmijas slimnieks mēģina izbeigt 20 gadu naidu ar māsu, lai iegūtu kaulu smadzenes.

Little Women | ASV
Žanrs
IMDB
8.3 (11515 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Filmas darbība norisinās Amerikas Pilsoņu kara laikā un vēsta par četru māsu dzīvi – pirmo mīlestību, vilšanos, šķiršanās sāpēm un sava dzīves ceļa meklējumiem – lietām, kas savu aktualitāti nezaudē visos laikos.

Žanrs
IMDB
5.8 (3460 balsu)
Viņi redzēja viens otru tikai vienreiz. Kāzu reibumā. Viņu acu skatieni sastapās, un tas notika. Tas, ko viņi nekad nezināja, tas, ko viņi nevar aptvert, saprast, notika. Tagad viņi nevar dzīvot, elpot viens bez otra. Gluži kā varena upes straume, spēcīgs kosmisks magnēts ar nepārvaramu varu vilina, valdzina, velk vienu pie otra. Viņi vairs nepieder sev, ģimenei un draugiem. Viņa dzīvoja kopā ar vīru. Viņš bija vecāks, viņa vēl ir skaista un jauna. Viņiem bija maza meita un nikns suns. Vai bija mīlestība? Un kaut kur dzīvoja viņš, ar izdedzinātiem, līdzīgi stepju zālei, linubaltiem matiem un caururbjoši zilām kā dienvidu debess acīm. "Ko tagad darīt? - Es nezinu..." Viņš zina. Vīrs. Viņš nav nikns vai dumjš. Viņš ir tāds, kāds ir. Vienkārši dzīvo. Ko darīt, kad suns nokoda meitai pirkstu? Nogriezt pirkstu, nogalināt suni. Sieva aiziet projām no mājām? Nodedzināt māju. Ko darīt, ja sieva aiziet pie cita? To arī viņš zina... Lomās: Poļina Agurejeva, Mihails Okuņevs, Maksims Ušakovs Režisors: Ivans Viripajevs

Rachel getting married | ASV
Žanrs
Kima, kura klīnikā ārstējas no narkotiku atkarības, pamet ārstniecības iestādi, lai apmeklētu māsas Reičelas kāzas. Tomēr problēmas vajā Kimu arī mājās. Reičela nevar piedot māsai neskaitāmos pāridarījumus, ko viņa paveikusi narkotiku ietekmē, tomēr tēvs turpina dievināt savu mājās pārnākušo meitu. Jo tuvāk nāk kāzu diena, jo vairāk Kimai no Reičelas pielīp lampu drudzis, un attiecības ģimenē kļūst arvien saspīlētākas. Lomās: Anne Hathaway, Debra Winger, Bill Irwin, Rosemarie DeWitt, Anna Deavere Smith, Tunde Adebimpe, Mather Zickel, Anisa George Režisors: Jonathan Demme Scenārists: Jenny Lumet Producents: Neda Armian, Marc Platt

1 2 3