grūtniecība un dzemdības

Father of the Bride Part II | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (32682 balsu)
Tikko kad Džordžs Banks ir atguvies no meitas kāzām, viņš saņem ziņas, ka viņa ir stāvoklī ... un to arī sagaida Džordža sieva Ņina. Viņš plānoja pārdot viņu mājas, bet tas ir plāns, kas, tāpat kā Džordžam, būs jāmaina, ierodoties gan mazbērnam, gan viņa paša mazulim.

The Scarlet Letter | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (13895 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Iestatīts puritāniskajā Bostonā 1600. gadu vidū, stāsts par šuvēju Hesteri Prynne, kura tiek izstumta pēc tam, kad cienītais godbijnieks kļūst stāvoklī. Viņa atsakās atklāt tēva vārdu, tiek "notiesāta" par laulības pārkāpšanu un spiesta nēsāt skarbo "A", līdz Indijas uzbrukums apvieno puritānus un noved pie viņu likumu un tikumības pārvērtēšanas.

Species II | ASV
Žanrs
IMDB
4.4 (26458 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Tikko atgriezies no misijas uz Marsu, komandieris Ross nav tieši viņš pats. Viņš lēnām kļūst par drausmīgu svešu būtni ar vienu mērķi - dzemdēt kopā ar sievietēm! Kad neskaitāmas sievietes cieš no briesmīgām nāvēm pēc pus svešu pēcnācēju piedzimšanas, zinātniece Laura Beikere un nolīgtais slepkava Press Lennox izmanto Ievu, saudzīgāku svešzemju klonu, lai atrastu Rosu un viņa slotu. Pirms neilga laika Ieva aizbēg no mate ar Rosu.

Where the Heart Is | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (30866 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Novalee Nation ir 17 gadus veca Tenesī pārejoša persona, kurai ātri jāaug, kad viņa ir stāvoklī un savu draugu pametusi ceļa malā Sequoyah, Okla, un patvērusies Val-Mart draudzīgajās ejās. Īsumā daži ekscentriski, laipni svešinieki "adoptē" Novaleju un viņas zīdaini, palīdzot viņiem izcelt koeficientus un veidot jaunu dzīvi.

Things You Can Tell Just by Looking at Her | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (6338 balsu)
Kalifornijā sieviešu grupa cīnās ar personīgām problēmām, jo viņu ceļi savijas neparedzētos veidos. Dr Elaine Keener, kas ir vienīgā savas vecās mātes aprūpētāja, vēršas pie Tarot karšu lasītājas Kristīnes, lai saņemtu garīgo palīdzību. Kristīne cīnās ar savām angstēm sava mīļotā novājinošās slimības dēļ. Tikmēr bankas vadītājs nodarbojas ar nevēlamu grūtniecību, divas māsas tiecas pēc romantiskām interesēm, un mājsaimniece atgriežas iepazīšanās spēlē.

What to Expect When You're Expecting | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (67661 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Gaidāmās vecāku problēmas izaicina piecu pāru dzīvi otrādi. Divas slavenības nav sagatavotas grūtniecības pārsteiguma prasībām; hormoni sabojā mazuļa trako autoru, kamēr viņas vīru cenšas nepakļaut viņa tēvs, kurš ar savu jauno trofejas sievu gaida dvīņus; fotogrāfa vīrs nav pārliecināts par savas sievas adopcijas plāniem; vienreizējs savienojums ar konkurentiem pārtikas kravas automašīnu īpašniekiem rada pārsteiguma grūtniecību.

Fifteen and Pregnant | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (2129 balsu)
Balstoties uz patiesu stāstu, 15 gadus vecā Tīna Spanglere atklāj, ka ir stāvoklī. Viņas izvēle ir aborts, adopcija vai vientuļa, nogurdinoša vientuļa vecāka dzīve. Pametusi savu puisi, viņa vēršas pie savas mātes. Tīna atklāj, kaut arī tas ir saplosījis viņas pasauli, viņas grūtniecība varētu atkal apvienot sagrauto ģimeni un palīdzēt viņai atrast patieso dzīves mērķi.

L'uomo che ama | Itālija
Žanrs
IMDB
5.7 (707 balsu)
Vīrietim ir salauzta sirds, zaudējot savu mīļāko, tad vēlāk tās pašas sāpes pārcieš nākamā sieviete, ar kuru viņš iesaistās.

Dragonfly | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (41 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Ar sērojošo ārstu viņa vēlamā sieva sazinās ar saviem pacientiem netālu no nāves.

A Mighty Heart | Francija| ASV| Lielbritānija| Pakistāna
Žanrs
IMDB
6.6 (26391 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Balstoties uz Marianas Pērlas stāstījumu par drausmīgo un neaizmirstamo viņas vīra stāstu, Wall Street Journal reportiera Danny Pearl dzīvi un nāvi.

211 | ASV| Bulgārija
Žanrs
IMDB
4.4 (6159 balsu)
Iedvesmojoties no viena no garākajiem un asiņainākajiem reālās dzīves notikumiem policijas vēsturē, virsnieks Maiks Čandlers un jaunais civiliedzīvotājs ir nepietiekami sagatavoti un apstulbuši, kad liktenis viņus pilnīgi izliek uz drosmīgas bankas krustojuma, kuru vada bezbailīga komanda. augsti apmācītu un stipri bruņotu vīriešu.

Raising Arizona | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (120552 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Brāļi Coen stāsta par absurdu, bet patikamu ģimeni, kurā kā centrālais punkts ir neproduktīvs pāris. Pāris ir nokļuvis zināmās nepatikšanās, nolaupot bērnu, un sniedz Holivudai vienu no atmiņā paliekošākajām līdzšinējām pakaļdzīšanās ainām.

1 2 3 4 5