Kalifornija

Halloween H20: 20 Years Later | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (63702 balsu)
Budžets
17,000,000.00$
Divas desmitgades pēc tam, kad bija izdzīvojis slaktiņš 1978. gada 31. oktobrī, bijusī bērnu aukle Laurija Strode nonāk medībās ar neatlaidīgu nažu vedēju Maiklu Mērsu. Laurija tagad dzīvo Ziemeļkalifornijā ar noteiktu vārdu, kur viņa strādā par privātskolas direktori. Bet tas nav pietiekami tālu, lai aizbēgtu Myers, kurš drīz atklāj viņas atrašanās vietu. Kad Helovīns nolaižas Laurie mierīgajā sabiedrībā, bailes sajūta viņu satrauc - pamatota iemesla dēļ.

Any Day Now | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (5641 balsu)
70. gadu beigās, kad tiek pamests pusaudzis ar garīga rakstura traucējumiem, geju pāris viņu uzņem un kļūst par ģimeni, kāda viņam nekad nav bijusi. Pēc tam, kad varas iestādes ir atklājušas netradicionālu dzīves veidu, vīriešiem ir jācīnās pret tiesību sistēmu, lai adoptētu bērnu.

Veronica Mars | Francija| Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (49120 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Gadiem ilgi ejot prom no savas pagātnes kā pusaudža privāta acs, Veronika Marsa tiek vilkta atpakaļ uz savu dzimto pilsētu - tieši laikā pēc vidusskolas atkalapvienošanās -, lai palīdzētu viņas vecajai liesmai Logan Echolls, kura ir ieskauj slepkavības noslēpumu.

Palo Alto, CA | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (900 balsu)
Pēdējā Pateicības dienas pārtraukuma vakarā četri seni draugi, tagad visi koledžas pirmkursnieki, saprot, ka viņu mazajai pilsētai ir lielāka nozīme, nekā viņi jebkad ir iedomājušies.

Sharknado | ASV
Žanrs
IMDB
3.3 (44872 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Brīvības viesuļvētra nonāk Losandželosā, izraisot cilvēku ēšanas haizivju kaušanu torņādēs un pilsētu pārpludinot ar haizivju inficētu jūras ūdeni. Sērfotājs un bāra īpašnieks Fens kopā ar draugiem Bazu un Novu izglābj savu atsvešināto sievu Aprīli un pusaugu meitu Klaudiju.

The Glass House | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (30925 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Pēc tam, kad Rubīnas vecāki un viņas jaunākais brālis Rets tiek nogalināti autoavārijā, viņu aizbildņi kļūst par vecāku labākajiem draugiem Erinu un Teriju Stiklu. Bērni dzird solījumus par pasaules bagātību un jautru Kaliforniju - viss, kas viņiem jādara, ir pārcelties uz Brilles vārtu namu. Tomēr pirms neilga laika Rubīnam ir aizdomas, ka Erins un Terijs, iespējams, nav tie ideālie aizbildņi, kādi viņi šķita.

Smile | Vācija| ASV| Ungārija
Žanrs
IMDB
5.4 (31 balsu)
Pēc tam, kad Dr. Rouza piedzīvo traumatisku notikumu, kurā iesaistīta kāda paciente, viņa sāk piedzīvot biedējošus notikumus, kurus viņa nevar izskaidrot. Visa pamatā ir… smaids. Šķietami nevainīgs, taču neizskaidrojams un ārprātīgs smaids - tas viņu vajā uz katra soļa. Roza sāk meklēt iemeslus notiekošajam, un tas, ko viņa atklās, vedīs arvien dziļāk un dziļāk viņas pagātnē.

Milk | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (159822 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Patiesais stāsts par Hārviju Milku - pirmo atklāti geju, kurš jebkad ievēlēts valsts amatā. Sanfrancisko 70. gadu beigās Harvey Milk kļūst par geju tiesību aktīvistu un iedvesmo citus pievienoties viņam cīņā par vienlīdzīgām tiesībām, kurām vajadzētu būt pieejamām visiem amerikāņiem.

The Chumscrubber | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (17591 balsu)
Chumscrubber ir tumša komēdija par cilvēku dzīvi, kuri dzīvo augstākās klases priekšpilsētā. Viss sākas ar brīdi, kad Dens Stīvens atrod sava drauga Troja ķermeni. Viņš neuztraucas to stāstīt nevienam no pieaugušajiem, jo zina, ka viņiem tas nerūpēsies. Pilsētā visi ir pārāk patērēti, lai uztrauktos tikai par sevi. Un visi cilvēki lieto kaut kādu narkotiku formu, lai tikai pārdzīvotu savas dienas.

Kalifornia | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (49181 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Žurnālistu duets kopā ar diviem pavadoņiem dodas tūrē pa sērijveida slepkavu slepkavību vietām, nezinot, ka viens no viņiem ir pats sērijveida slepkava.

Where the Heart Is | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (30866 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Novalee Nation ir 17 gadus veca Tenesī pārejoša persona, kurai ātri jāaug, kad viņa ir stāvoklī un savu draugu pametusi ceļa malā Sequoyah, Okla, un patvērusies Val-Mart draudzīgajās ejās. Īsumā daži ekscentriski, laipni svešinieki "adoptē" Novaleju un viņas zīdaini, palīdzot viņiem izcelt koeficientus un veidot jaunu dzīvi.

Palo Alto | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (26204 balsu)
Palo Alto apvieno trīs stāstus par pusaudžu kārībām, garlaicību un sevis iznīcināšanu: kautrīgs, jūtīgs aprīlis, ieplīsis starp nelikumīgu flirtu ar viņas futbola treneri un neatbalstītu simpātiju uz saldo stoneri Tediju; Emīlija, kura jebkuram zēnam piedāvā seksuālas labvēlības, lai šķērsotu viņas ceļu; un arvien pieaugošās bīstamās Tedija un viņa labākā drauga Freda ekspluatācijas, kuru uzvedība var būt vai nebūt sociopātiska.

1 2 3 4 5