Walt Disney Television Animation

The Wonderful World of Mickey Mouse | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (1140 balsu)
Mikijam un viņa labākajiem draugiem – Minnijai, Donaldam, Deizijai, Dumjam un Plutonam – ir tikai jautrība un satraukums, kad viņi uzsāk savus līdz šim lielākos piedzīvojumus, virzoties pa mežonīgās un trakās pasaules līkločiem, kur Disneja burvība padara neiespējamo iespējamu. .

Atlantis: Milo's Return | ASV
Žanrs
IMDB
5.1 (7950 balsu)
Milo un Kida atkal satiekas ar draugiem, lai izpētītu dīvainas parādības visā pasaulē, kurām, šķiet, ir saistība ar Atlantīdas noslēpumiem.

Big Hero 6 The Series | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (2231 balsu)
Tūlīt pēc spēlfilmas notikumiem tie ir 14 gadus vecā tehnoloģiju ģēnija Hiro un viņa līdzjūtīgā, progresīvā robota Baymax nepārtrauktie piedzīvojumi un draudzība. Kā jaunais Sanfransokjo Tehnoloģiju institūta brīnumbērns Hiro tagad saskaras ar biedējošiem akadēmiskiem izaicinājumiem un sociālajiem pārbaudījumiem, jo viņš ir mazais cilvēks universitātes pilsētiņā. Ārpus universitātes pilsētiņas likmes tiek paaugstinātas par augsto tehnoloģiju varoņiem, jo viņiem ir jāaizsargā sava pilsēta no daudziem zinātniski uzlabotiem ļaundariem.

The Owl House | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (13174 balsu)
Animēts fantāzijas komēdiju seriāls, kas seko Lūzai, pašpārliecinātai pusaugu meitenei, kura nejauši iekļūst portālā uz burvju pasauli, kur viņa sadraudzējas ar dumpīgo raganu Edu un burvīgi mazo karotāju Kingu. Lai gan Lūza nepiemīt maģiskas spējas, viņa īsteno savu sapni kļūt par raganu, kalpojot par Edas mācekli Pūču mājā, un galu galā atrod jaunu ģimeni maz ticamā vidē.

Amphibia | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (6711 balsu)
13 gadus vecās, uz sevi vērstās Annes Boonchuy piedzīvojumi, kura maģiski tiek pārcelta uz fiktīvo Amfībijas pasauli, lauku purvāju, kas pilns ar varžu cilvēkiem. Ar uzbudināmas vardes Sprig palīdzību Anne pārtaps par varoni un atklās pirmo patieso draudzību savā dzīvē.

Tigger & Pooh and a Musical Too | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (110 balsu)
Kad Trusis tiek nosaukts par simts akru koka mēru, pozīcija nonāk galvā un viņš sāk gatavot trakus noteikumus, ieskaitot tos, kas aizliedz Tigeram atlekt. Ikvienam malkā jāizvēlas malas, līdz maza meitene zaudē savu suni Busteru un visiem jāapvienojas, lai viņu atrastu.

Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (7649 balsu)
Perija vissliktākās bailes piepildās, kad Fineass un Ferbs uzzina, ka patiesībā viņš ir slepenais aģents P, bet tas drīz vien palēninās, salīdzinot ar ceļojumu uz otro dimensiju, kur Perijs uzzina, ka doktors Doofenshmirtzs ir patiesi ļauns un veiksmīgs.

DuckTales | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (4861 balsu)
Miljardiera Scrooge McDuck un viņa brāļadēlu Huey, Dewey un Louie, viņu slavenā tēvoča Donalda Duck, ekstraordinārijas Launchpad pilota, Beakly kundzes, Webby un Roboduck piedzīvojumi. Piedzīvojumi un slēpti dārgumi ir visur, dzimtajā pilsētā Duckburg un visā pasaulē.

Žanrs
IMDB
5.7 (20365 balsu)
Fa Mulan sagādā pārsteigumu par savu jauno dzīvi, kad viņas mīlestība, kapteinis Li Shang lūdz viņas roku laulībā. Pirms abiem var būt laimīgi kādreiz pēc tam, ķeizars piešķir viņiem slepenu misiju, lai eskortētu trīs princeses uz Čanganu, Ķīnu. Muša ir apņēmies vadīt ķīli starp pāriem pēc tam, kad uzzinājis, ka zaudēs aizbildņa darbu, ja Mulāns apprecēsies Li ģimenē.

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (11102 balsu)
Tagad mēs uzskatām, ka beznosaucējs ir pieradis pie dzīves ar savu jauno ohana. Tomēr drīz parādās traucējumi Džumba jaunrades darbībā, kas atjauno viņa destruktīvo programmu un draud gan sabojāt draudzību ar Lilo, gan arī viņu īsi par labu!

Kim Possible: A Sitch In Time | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (3788 balsu)
Kims un Rons sāk jaunu mācību gadu, tikai lai uzzinātu, ka Rona ģimene pārceļas uz Norvēģiju. Tas apgrūtina viņu partnerību, tāpat kā Dr Drakken, Monkey Fist un Duff Killigan komandai ir jāatrod un jāizmanto sena laika ceļojuma ierīce pasaules pārvaldīšanai. Uzbrūkot Kimam pagātnē, tagadnē un nākotnē, vai šie villieši var gūt panākumus? Vai arī kāds neparedzēts spēks būs iznīcinošāks?

Kim Possible Movie: So the Drama | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (3707 balsu)
Dr Drakkenam ir ļauns jauns pasaules kundzības plāns, taču viņa galvenie panākumi ir atkarīgi no KP vājuma noskaidrošanas, kas varētu būt saistīts ar jaunu hottie Middleton vidusskolā ar nosaukumu Ēriks, kurš pēkšņi izsauc Rona jūtas par Kim, kas daudz vairāk atgādina draudzību. Runājot vēl sliktāk, Bueno Nacho, Rona iecienītā ātrās ēdināšanas ķēde, ir kļuvusi viņam skāba, bombardējot viņu ar mazām velnām

1 2 3