čikāgo

The Package | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (8251 balsu)
Pieredzējušais Grīnberetes seržants Džonijs Gallaghers pavada ieslodzīto Airborne Ranger Thomas Boyette atpakaļ uz ASV, bet Boyette aizbēg un Gallagher riskē ar dzīvību un locekļiem, lai viņu noķertu.

Crime Spree | Francija| ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.5 (5198 balsu)
Vilciens ārpus pilsētas kļūst par murgu franču zagļu apkalpei, kad viņi kļūdaini aplaupīja Čikāgas mafijas galvu. Nepieraduši pie amerikāņu pazemes veidiem, neilgi pēc tam, kad viņiem mugurā ir mafija, FBI un pāris ielu bandas, mēģinot atgriezties atpakaļ Parīzē.

The Sweet Life | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (1511 balsu)
Kenijs ir saldējuma pārdevējs Čikāgā ar izteiksmīgu baltu formas tērpu un apātisku sirdi. Kad viņš sastopas ar Lolitu, kas ir asi noskaņots, bet nožēlojams apdrošināšanas aktuārs, viņu karstā saruna, dabiskā dzirksts un savstarpēja bezcerība noved pie neparasta satikšanās priekšlikuma: ceļot uz Sanfrancisko, kur viņi kopā lec uz Zelta vārtu tilta. .

The Promotion | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (17746 balsu)
Divi korporatīvā pārtikas veikala vadītāju palīgi lūdz kāroto akciju.

Ordinary People | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (44526 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Betija, Kalvins un viņu dēls Konrāds dzīvo pēc otra dēla nāves. Konrādu pārvar bēdas un nepareiza vaina līdz pašnāvības mēģinājumam. Viņš atrodas terapijā. Bets vienmēr ir devis priekšroku savam brālim, un viņam ir grūtības atbalstīt Konrādu. Kalvins ir ieslodzīts starp abiem, cenšoties turēt ģimeni kopā.

Henry: Portrait of a Serial Killer | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (30223 balsu)
Budžets
111,000.00$
Henrijam patīk nogalināt cilvēkus, katru reizi dažādos veidos. Henrijs dala dzīvokli ar Otis. Kad Otis māsa ierodas palikt, mēs redzam abas Henrija puses: “puisi blakus” un sērijveida slepkavu.

Never Been Kissed | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (80294 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Džozefs Gellers, Čikāgas Sun-Times jaunākais copywriter, kurš saskaras ar mazuļiem, ir jāuzstājas kā studentam savā bijušajā vidusskolā, lai izpētītu mūsdienu pusaudžu kultūru. Ar sava brāļa Roba palīdzību Džoiss iefiltrējas universitātes pilsētiņā populārākās kliķes iekšējā lokā. Bet viņa nonākusi nozīmīgā aizķeršanās izmeklēšanā - nemaz nerunājot par viņas pašas neveiksmīgo mīlas dzīvi -, kad viņa nonāk pie sava sapņainā angļu valodas skolotāja Sam Coulson.

High Fidelity | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.5 (163058 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Kad ierakstu veikala īpašnieku Robu Gordonu izstumj viņa draudzene Laura, jo viņš nav mainījies kopš viņu satikšanās, viņš pārskata visu laiku piecus labākos dalījumus, lai mēģinātu noskaidrot, kas nogāja greizi. Kad Robs meklē savus bijušos mīlniekus, lai uzzinātu, kāpēc viņi aizgāja, viņš turpina centienus uzvarēt Lauru atpakaļ.

John Q | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (118863 balsu)
Budžets
36,000,000.00$
Džons Q. Archibalds (Denzels Vašingtona) ir parasts cilvēks, kurš strādā rūpnīcā un rūpējas par savu ģimeni. Viņa sieva Denīze (Kimberly Elise) un dēls Maikls (Daniels E. Smits) ir viņa visa pasaule. Bet, kad viņa dēls smagi saslimst un viņam nepieciešama ārkārtas sirds transplantācija, izrādās, ka viņa veselības apdrošināšana operāciju nesedz.

The Last Summer | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (9352 balsu)
1981. gadā iestudētā filma "Pēdējā vasara" stāsta par 12 gadus vecā Džoela Šūmana pirmo vasaru pēc pēkšņas viņa mammas nāves. Džoels palīdz savai ģimenei samierināties ar viņu traģiskajiem zaudējumiem, pavadot savu pēdējo nevainības vasaru ar labākajiem draugiem, kurus viņš jebkad uzzinās. "Pēdējā vasara" atgādina laiku, kad dzīve joprojām bija noslēpums un katra diena bija jauns piedzīvojums.

The St. Valentine's Day Massacre | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (3446 balsu)
Budžets
2,175,000.00$
Čikāga 1929. gada 14. februārī Alkapone beidzot kļūst par pilsētas organizētās noziedzības priekšnieku. Garāžā uz ziemeļiem viņa kapuces, ģērbušās kā policisti, pārsteidz un ar ložmetējiem nopļauj Bugs Morāna pretinieku bandas galvenos dalībniekus. Filma izseko negadījuma vēsturi, skartās un dažos gadījumos ar to saistītās dzīves.

About Last Night... | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (13718 balsu)
Vīrietis un sieviete satiekas un mēģina nodibināt romantisku dēku, neskatoties uz viņu personīgajām problēmām un viņu noraidošo draugu iejaukšanos.

1 2 3 4