mafija

Donnie Brasco | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (263297 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
FBI slepens aģents iefiltrējas mob un atrod sevi vairāk identificēties ar mafijas dzīvi uz viņa parasto rēķina.

Quien a hierro mata | Francija| Spānija
Žanrs
IMDB
6.6 (2605 balsu)
Budžets
3,328,289.00$
Mario, izcils cilvēks, dzīvo ciematā Galisijas piekrastē. Veco ļaužu namā, kur viņš strādā par medmāsu, visi viņu novērtē. Kad pazīstamākais narkotiku apgabalā Antonio Padins, kurš nesen atbrīvots no cietuma, nonāk uzturēšanās vietā, Mario cenšas panākt, lai Antonio justos kā mājās. Tagad Padīnas divi dēli, Kike un Toño, ir atbildīgi par ģimenes biznesu. Operācijas neveiksme ļaus Kikei nonākt cietumā, un viņiem būs parādā lielu parādu Kolumbijas piegādātājam. Toño vērsīsies pie medmāsas, lai mēģinātu pārliecināt tēvu uzņemties parādu. Bet Mario ir savi plāni.

Kino Kults: Goodfellas | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (1166920 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Stāsts par īru-itāļu amerikāni Henriju Hillu un viņa, kā mafijas locekļa ikdienas dzīvi. Balstīts uz patiesu stāstu, sižets griežas ap Henriju un diviem viņa nestabilajiem draugiem Džimmiju un Tommiju, kā viņi pakāpeniski kāpj augšup mafijas hierarhijā, sākot ar sīkiem noziegumiem un beidzot ar varmācīgām slepkavībām.

GoodFellas | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (948816 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Patiesais stāsts par Henriju Hilu, pus Īrijas, pus-sicīliešu Bruklinas kazlēnu, kuru agrīnā vecumā adoptē apkārtnes gangsteri un kurš Džimija Konveja vadībā kāpj mafijas ģimenes rindās.

The Godfather: Part II | ASV
Žanrs
IMDB
9.0 (1047181 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Turpinot Korleones noziegumu ģimenes sāgu, jauns Vito Korleone aug Sicīlijā un 1910. gados Ņujorkā. Piecdesmitajos gados Maikls Korleone mēģina paplašināt ģimenes biznesu Lasvegasā, Holivudā un Kubā.

The Godfather | ASV
Žanrs
IMDB
9.2 (1495806 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Laikposmā no 1945. līdz 1955. gadam - itāļu-amerikāņu Korleones noziedznieku ģimenes hronika. Kad organizētās noziedzības ģimenes patriarhs Vito Korleone tik tikko izdzīvo dzīves mēģinājumu, viņa jaunākais dēls Maikls sāk rūpēties par iespējamiem slepkavām, uzsākot asiņainas atriebības kampaņu.

Kino Kults | The Godfather | ASV
Žanrs
IMDB
9.2 (1865515 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Vito Karleone ir novecojis mafijas vadonis, Karleones mafijas ģimenes galva. Viņa jaunākais dēls Maikls ir atgriezies no otrā pasaules kara, lai redzētu Konijas Karleones (Maikla māsas) kāzas ar Karlo Riči. Narkotiku tirgotājs Virdžils Solako meklē mafijas ģimenes, lai piedāvātu tām aizsardzību apmaiņā pret narkotiku tirdzniecības ienākumiem. Dons ir pret narkotiku lietošanu, un noraida piedāvājumu. Tas neiepriecina Solaco, kura algotie slepkavas sašauj Donu. Dons tikko izdzīvo, kas liek viņa dēlam Maiklam sākt varmācīgu bandu karu pret Solako...

Kick-Ass | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.6 (513023 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Bez superspējām nav arī atbildības! Deivs ir parasts puisis, kurš ļoti mīl komiksus. Neviens, izņemot viņa divus labākos draugus, Deivu skolā nepamana. Viņš ir klasisks nūģis. Tomēr par spīti necilajai ārienei un uzvedībai, Deivs kādu dienu nolemj kļūt par supervaroni... bez īpašām spējām, bet milzu apņēmību! Ietērpies zaļā triko, viņš dodas ielās apkarot ļaunumu. Saprotams, ka sākumā viņam neklājas spoži, taču jaunajam varonim izdodas iemantot popularitāti. Deiva dzīve pārvēršas īstā piedzīvojumā, kad viņš satiek citus jaunos supervaroņus. Lomās: Aaron Johnson, Nicolas Cage, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz Režisors: Matthew Vaughn Scenārijs: Matthew Vaughn Producents: Adam Bohling, Brad Pitt

Bangkok Dangerous | ASV
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Džo (Nikolass Keidžs) ir algots slepkava, kurš nepazīst žēlastības. Viņš tiek nosūtīts šķietami parastā uzdevumā uz Bangkoku, kur viņam ir jānogalina četri noziedznieki - kāda cita ietekmīga Taizemes mafijas bosa ienaidnieki. Džo ir pieradis darīt savu darbu pilnīgi viens, tomēr šoreiz viņš nolīgst Kongu, vietējo zaglēnu, lai veiktu dažādus nelielus uzdevumus un ievāktu informāciju. Tomēr drīz vien uzdevums kļūst nekontrolējams, un Džo saprot, ka viņam nāksies cīnīties ne tikai par savu dzīvību... Lomās: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Young, Panward Hemmanee Režisori: Oxide Pang, Danny Pang

Les Triplettes de Belleville | Francija| Kanāda| Lielbritānija| Beļģija
Žanrs
Budžets
8,000,000.00$
Randiņš Belevilā BELLEVILLE RENDEZ-VOUS Čempions ir vientuļš zēns, kuru audzina vecmāmiņa. Ievērojusi, ka viņam nekas uz pasaules nešķiet aizraujošāks par braukšanu ar velosipēdu, Sūzas kundze enerģiski ķeras pie zēna trenēšanas. Paiet vairāki gadi, un Čempions attaisno savu vārdu. Viņš ir gatavs dalībai pasaulslavenajā Francijas velotūrē. Sacensību laikā Čempionu nolaupa divi noslēpumaini vīri melnā. Sūzas kundze kopā aruzticamo suni Bruno dodas viņu glābt. Viņu ceļš ved pāri okeānam uz milzīgo megapoli Belevilu. Tur Sūzas kundze sastop trīs ekscentriskas dāmas - 30to gadu estrādes zvaigznes - , kas tagad atkal apvienojušās ansamblī "Belevilas Trio". Viņas nolemj Sūzu un Bruno ņemt savā paspārnē. Pateicoties Bruno izcilajai ožai, drosmīgais duets drīz vien nonāk uz Čempiona pēdām. Vai viņiem izdosies sagraut ļaunās franču mafijas ellišķīgos plānus? Francija-Kanāda-Beļģija,2002.gads Burlesks animēts trillerisFilmas garums - 1 h 20 min.Bez vecuma ierobežojumaRežisors: Sylvain Chomet Animācija: Filmu studija "RIJA", Stdio les Triplettes, Artdog, 2d3D, Walking the dog2003. gads

Kung Fu Hustle | Ķīna| Honkonga
Žanrs
IMDB
7.8 (112,400 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Pirmsrevolūcijas haosa laikā zaglēns Sings nolēmis kāpt pa karjeras kāpnēm, pieslienoties slavenajai "Cirvju Bandai" - noziedzīgam grupējumam, kas kontrolē teju visu Ķīnu. Ieradies dzīvojamā kvartālā "Cūkkūts šķērsiela", Sings kopā ar savu drauģeli iemēģina roku, lai izspiestu naudu no vietējiem, uzdodoties par vienu no Cirvju bandas. Taču sagadīšanās pēc Cūkkūts šķērsielā tajā tobrīd ierodas īstie Cirvju bandas vīri, lai pakļautu līdz šim neatkarību baudījušo ļaužu kopienu. Tomēr izrādās, ka cūkkūtieši ir izcili Kung fu meistari, kuri par savu brīvību cīnīsies uz dzīvību un nāvi, turklāt kvartāla lielmātei un viņas vīram piemīt īpašas spējas, kas abus kopā padara neuzvaramus. Lomās: Stephen Chow, Wah Yuen Filma ķīniešu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

The Family | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (106440 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Leģendārais režisors Liks Besons, Roberts de Niro, Tomijs Lī Džonss Mišela Feifere – šīs komandas dēļ skatītāji nepacietīgi gaida filmas „Ģimene” demonstrēšanu kinoteātros. Filmu „Piektais elements”, „Leons”, „Nolaupītā”, „Kurjers” autors piedāvā šokējošu stāstu par mafijas ģimeni. Nežēlīgais mafijas klans – Manzoni ģimene pārceļas uz Franciju, izmantojot liecinieku aizsardzības programmu. Ieradušies šajā valstī, bijušie noziedznieki cenšas sākt jaunu dzīvi, tomēr nav nemaz tik viegli atteikties no agrākajiem ieradumiem. Par spīti milzīgām pūlēm un CIP aģenta Stenfīlda (Tomijs Lī Džonss) palīdzībai ģimene iekuļas ķibelē pēc ķibeles. Freds Manzoni (Roberts de Niro), viņa sieva Megija (Mišela Feifere) un bērni Bella (Diāna Argona) un Vorens (Džons D’Leo) nespēj valdīt pār savu dabu – viņi izdara arvien jaunus noziegumus, atkal un atkal atklādami, kur atrodas. Manzoni ģimene maina uzvārdus un pārceļas no vietas uz vietu, atstādami aiz sevis noziegumu pēdas. Tā kā Manzoni risina visus jautājumus ar ģimenē izsenis pieņemtajām metodēm, viņus izseko mafijas klans, kuru viņi nodevuši. Kad mafijas grupējums, alkdams atriebties Manzoni ģimenei, apmetas netālu no tās, filmā sākas pilnīgs haoss.

1 2 3 4