jaunietis

Adventureland | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (149412 balsu)
1987. gada vasarā koledžas absolvents savā “atrakciju parkā” veic “nekurienes” darbu, lai tikai atrastu labāko kursu, lai viņu sagatavotu reālajai pasaulei.

Happy Death Day | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (74,874 balsu)
Budžets
4,800,000.00$
Skaistā Trī pamostas savas dzimšanas dienas rītā – svešās kopmītnēs, kopā ar nepazīstamu puisi... Kas notika iepriekšējā vakarā? Nav ne jausmas. Viņu gaida lekcijas, vakarā – dzimšanas dienas ballīte, un viņa nenojauš, ka viens no ballītes viesiem viņu nogalinās. Pienāk rīts, un Trī pamostas… savas dzimšanas dienas rītā, svešās kopmītnēs, kopā ar to pašu nepazīstamo puisi. Lekcijas, vakarā gaidāma ballīte, taču viņu nepamet sajūta, ka šo dienu viņa jau ir piedzīvojusi... Ar katru dzimšanas/nāves dienu Trī ir soli tuvāk, lai atklātu savu slepkavu, jo ja viņai tas neizdosies, viņa pamodīsies savas dzimšanas dienas rītā, svešās kopmītnēs... Atkal. Trilleri "Daudz laimes nāves dienā" piedāvā studija Blumhouse - filmu "Prom!" (Get Out) un "Sašķeltais" (Split) veidotāji.

Prince and Me, The | ASV| Čehija
Žanrs
IMDB
5.9 (34,998 balsu)
Studente Peidža no Viskontas iemīlās savā simpātiskajā kursabiedrā Edijā; arī Edijs iemīlās Peidžā, bet Peidža pat nenojauš, ka Edijs īstenībā ir Dāņu princis Edvards. Kad Peidža par to uzzina, viņas priekšā stāv izvēle - vai viņa spēs kļūt par nākamā Dānijas karaļa sievu.

Remember Me | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (132722 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Romantiska drāma ar „Krēslas” sāgas zvaigzni Robertu Patinsonu galvenajā lomā. Tailers ir dumpinieks, kura attiecības ar tēvu pēc traģēdijas ģimenē kļuvušas pavisam saspringtas. Neviens nespēj saprast, kas notiek Tailera dvēselē līdz brīdim, kad viņš satiek Eliju. Vismazāk par visu viņš bija gaidījis, ka iemīlēsies, tomēr tieši Elijas mīlestība skarbo puisi spēj padarīt laimīgu. Drīz atklājas noslēpumi, kas draud viņus izšķirt... „Atceries mani” ir neaizmirstams stāsts par mīlestības un ģimenes saitēm. Lomās: Robert Pattinson, Emilie De Ravin, Pierce Brosnan, Chris Cooper, Martha Plimpton Režisors: Allen Coulter Scenārijs: Will Fetters

Kick-Ass | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.6 (513023 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Bez superspējām nav arī atbildības! Deivs ir parasts puisis, kurš ļoti mīl komiksus. Neviens, izņemot viņa divus labākos draugus, Deivu skolā nepamana. Viņš ir klasisks nūģis. Tomēr par spīti necilajai ārienei un uzvedībai, Deivs kādu dienu nolemj kļūt par supervaroni... bez īpašām spējām, bet milzu apņēmību! Ietērpies zaļā triko, viņš dodas ielās apkarot ļaunumu. Saprotams, ka sākumā viņam neklājas spoži, taču jaunajam varonim izdodas iemantot popularitāti. Deiva dzīve pārvēršas īstā piedzīvojumā, kad viņš satiek citus jaunos supervaroņus. Lomās: Aaron Johnson, Nicolas Cage, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz Režisors: Matthew Vaughn Scenārijs: Matthew Vaughn Producents: Adam Bohling, Brad Pitt

Pitch Perfect | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (267376 balsu)
Budžets
17,000,000.00$
Kad Beka uzsāk mācības jaunajā koledžā, viņa iesaistās a capella vokālajā grupā, kas vieno visdažādākās meitenes – augstprātīgās sabiedrības dāmas, naivās sapņotājas un arī pāris dīvainītes. Viņas gaida nežēlīga cīņa – koledžu a capella vokālo grupu konkurss. Tā būs viņu trakākā vai arī pati foršākā pieredze (vai arī mazliet no katras). No popmūzikas klasikas jaunā izpildījumā līdz mūsdienu hītiem, „Pirmklasīgās” būs gada muzikālākā komēdija!

Spring Breakers | Francija| ASV
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Šajā sirreālajā režisora Harmonija Korīna (Misters Vientuļais) melnajā komēdijā četras koledžas studentes savā pavasara brīvdienu braucienā uz Floridu piedzīvo negaidītu un vardarbīgu notikumu pavērsienu pēc tam, kad ir sapinušās ar vietējo gangsteri. Palikušas bez naudas un vienas, kamēr kursa biedri dodas uz Floridu, lai izklaidētos un baudītu sauli, Kendija (Vanesa Hadžensa), Brita (Ešlija Bensona) un Kotija (Reičela Korīna) nozog mašīnu, piedraudot ar plastmasas pistolēm, aplaupa vietējo ēstuvi un dodas uz dienvidiem kopā ar savu dedzīgi dievbijīgo draudzeni Feitu (Selēna Gomesa). Kad pēc policijas reida dzīvoklī pie pludmales meitenes nonāk cietumā, šķiet, ka ballīte beigusies, līdz negaidīti uzrodas narkotiku dīleris ar iesauku Svešais (Džeimss Franko) un samaksā izpirkuma maksu. Sajutusi, ka draud briesmas, Feita iekāpj autobusā un atgriežas koledžā, kamēr pārējās trīs draudzenes nonāk bīstamā narkotiku un uzdzīves virpulī. Vēlāk, pēc biedējošas tikšanās ar Svešā skarbo sāncensi, vēl viena no meitenēm bēg atpakaļ uz studentu pilsētiņu, bet abas pārējās pārdroši mestas jaunajā, bīstamajā dzīvesveidā.

Whiplash | ASV
Žanrs
Budžets
3,300,000.00$
3 ASV Kinoakadēmijas balvas "Oscar" kategorijās: Labākais otrā plāna aktieris - J.K. Simmons, Labākā montāža, Labākā skaņas apstrāde. Zelta Globusa balva! Labākais otrā plāna aktieris Dž. K. Simonss! 3 BAFTA balvas! Labākais otrā plāna aktieris Dž. K. Simonss. Labākā montāža. Labākā skaņas apstrāde. Endrjū ir jauns un ambiciozs džeza bundzinieks, gatavs kļūt par labāko no labākajiem ASV austrumkrasta mūzikas vidusskolā - atspēriena punktā uz lielo skatuvi. Despotiskais pasniedzējs Terenss pamana Endrjū un iekļauj viņu džeza orķestra sastāvā – uz visiem laikiem izmainot jaunieša dzīvi. Endrjū vēlme kļūt par labāko drīz pārvēršas apsēstībā, un Terensa nežēlīgās mācību metodes nostāda viņu gan uz fizisko spēju, gan arī saprāta robežas. Filma saņēmusi galveno žūrijas balvu un skatītāju balvu Sandensas filmu festivālā.

The Longest Ride | ASV
Žanrs
Budžets
34,000,000.00$
Viņš ir saistījis savu dzīvi ar rodeo, viņai ir vilinošs darba piedāvājums Ņujorkā - pēc nejaušas satikšanās Luka un Sofijas savstarpējās attiecības piedzīvo pārbaudījumu, kad ir jāizdara izvēli starp jūtām un sapņiem. Taču liktenis saved viņus kopā ar kādu vecu vīru, kura stāsts par sava mūža mīlestību iedvesmo abus jaunos mīlniekus izdarīt pareizās izvēles. Dažādas paaudzes, dažādi stāsti, bezgalīga mīlestība.

It Follows | ASV
Žanrs
Budžets
2,000,000.00$
Pēc savas pirmās seksuālās pieredzas 19-gadīgo Džeju sāk mocīt savādas vīzijas un sajūta, ka viņai kāds vai kaut kas seko. Patiesība izrādās šausminošāka, kā jebkurš varēja iedomāties, un Džeja kopā ar tuvākajiem draugiem tiek ierauta baisā spēlē...

The Bye Bye Man | ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
4.2 (20015 balsu)
Budžets
7,400,000.00$
Katru dienu cilvēki pastrādā prātam neaptveramus noziegumus. Kas motivē šos cilvēkus? Kāpēc noziegumi atkārtojas? Vai tiešām tos pastrādā cilvēki pēc savas brīvas gribas vai tomēr, kaut kas krietni ļaunāks slēpjas aiz tiem? Brīdī, kad trīs studenti studija gada sākumā ievācas jaunā mājā, viņi uziet noslēpumainu grāmatu, kura vēstī par ļaunu būtni, kura liek tās upuriem pastādāt neiedomājamus noziegumus. Savos sliktākajos murgos viņi nevarēja iedomāties, ka tā ir patiesība.

1 2