santa claus

Santa with Muscles | ASV
Žanrs
IMDB
2.6 (8432 balsu)
Niecīgais, bet muskuļiem piesaistītais Blake Thorne ir paveicis milzīgu laimi, pārdodot veselīgu pārtiku un uztura bagātinātājus. Viņš kādreiz bija jauks līdzcilvēks, bet, pieaugot viņa bagātībai, viņš kļūst arvien egocentriskāks un dekadentāks. Kādu dienu viņš nonāk lieliskā cīņā ar lielgabalu, kas aiziet pārāk tālu. Bleiks aizbēg policistiem, ieskrienot iepirkšanās centrā, ātri uzpūtot Ziemassvētku vecīša uzvalku un izliekoties par Svēto Niku. Galvas traumas dēļ Bleiks cieš amnēziju, un oportūnistiskais "elfs" nolemj pārliecināt Bleiku, ka viņš patiešām ir Ziemassvētku vecītis. Tas noved pie "Ziemassvētku vecīša", lai palīdzētu no mantkārīgā, ārprātīgā ārsta mahinācijām izglābt bērnu namu, kas piepildīts ar burvīgām mopēdām.

Arthur Christmas | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Ģimenes animācijas komēdija beidzot atklāj gadsimtiem ilgi neizdibināto noslēpumu, ko bērni cenšas noskaidrot ik gadu pirms Ziemassvētkiem - 'Kā gan Ziemassvētku vecītis pagūst nogādāt dāvanas pilnīgi visiem bērniem vienā naktī?' Lūk, atbilde - Ziemassvētku vecītim ir apbrīnojama elfu armija, kas strādā Ziemeļpolā. Tomēr šis ir stāsts par ģimenes un Ziemassvētku vērtībām un tā centrā ir ne pārāk varonīgs varonis vārdā Artūrs, kam jāpaveic steidzams uzdevums, pirms uzaust Ziemassvētku rīts. Režisors: Sarah Smith Scenārijs: Peter Baynham, Sarah Smith Skaties filmu arī 3D formātā!

Polar Express, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (219971 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
Ziemassvētku vakarā kāds mazs zēns ir nomodā, možs un satraukts. Viņš gaida. Viņš alkst izdzirdēt Ziemassvētku vecīša ragavu zvaniņu skaņas. Pulkstenis rāda piecas minūtes līdz pusnaktij. Te pēkšņi zēnu pārsteidz pērkona dārdiem līdzīga skaņa. Viņš pieskrien pie loga un ierauga brīnišķīgu ainu - spīdošs melns vilciens iebrauc stacijā mājas priekšā, tā varenais dūmenis šņākdams izšauj dūmu mākoni naksnīgajās debesīs. Zēns izskrien laukā vienā pidžamā un čībiņās, viņu sagaida vilciena vadītājs, kurš jautā: "Nu, vai brauksi?" "Uz kurieni?", pārsteigts jautā zēns. "Uz Ziemeļpolu, protams. Šis ir polārais ekspresis."

Rise of the Guardians | ASV
Žanrs
Budžets
145,000,000.00$
Lieldienu zaķis, Zobu feja, Smilšvīrs, Ziemassvētku vecītis un Džeks Lausks - tie ir pieci varoņi, kuri apvieno spēkus, lai nepieļautu, ka ļaunais Piķis nolaupa bērnu sapņus. Latviešu valodā filmu ieskaņojuši: Andris Bērziņš, Edgars Kaufelds, Artis Robežnieks, Dita Lūriņa, Daniels Hāns, Vladimirs Lobiņš, Baiba Broka, Santa Didžus, Ģirts Alsters, Andris Freidenfelds un citi.

Bad Santa 2 | ASV
Žanrs
Budžets
26,000,000.00$
Turpinājums stāstam par Villiju - dzērāju, brunču mednieku un kramplauzi, kura sarkanais Santaklausa kostīms palīdz gan nopelnīt vieglu naudu svētku priekšvakarā, gan arī netraucēti iekļūt kārtējā lielveikalā, lai to aplaupītu. Taču Ziemasvētkos var notikt visādi brīnumi un Villijs pat nenojauš, kas viņu sagaidīs šogad.

Santa & Cie | Francija
Žanrs
Ziemassvētku priekšvakars! Taču vienā mirklī viss saiet grīstē - 92 tūkstoši Ziemassvētku vecīša rūķu pēkšņi nokļuvuši slimības gultā! Visi kā viens! Vecajam labajam Ziemassvētku vecītim tas ir briesmīgs trieciens. Kas izgatavos rotaļlietas bērniem visā pasaulē? Viņam nav izvēles. Jājūdz brieži kamanās un vēja ātrumā jādodas uz Zemi pēc zālēm. Uz Zemes viņam noderēs uzticami sabiedrotie, kas līdzēs glābt ticību Ziemassvētkiem.

1 2