talking animals

Lyle, Lyle, Crocodile | ASV| Itālija
Žanrs
IMDB
6.1 (6133 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Pēc pārcelšanās uz Ņujorku Primmu ģimene atklāj, ka viņu jaunās mājas bēniņos dzīvo Lils – dziedošs sālsūdens krokodils, kuram garšo kaviārs, patīk iet vannā un klausīties mūziku. Ar Lilu ātri sadraudzējas Primmu dēlēns Džošs, bet, kad krokodila eksistenci apdraud ļaunais kaimiņš, Primmiem jāapvienojas ar Lila harismātisko īpašnieku Hektoru Valenti, lai parādītu pasaulei, ka tajā ir vieta arī lielam, dziedošam krokodilam ar vēl lielāku personību.

DC League of Super-Pets | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (63162 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Kad Taisnības līgu nolaupa Lekss Lutors, Supermena suns Kripto apvieno patversmes dzīvnieciņus, kuri negadījuma rezultātā ieguvuši īpašas spējas – dzinējsuni, kurš iemantojis superspēku, cūciņu, kura spēj kļūt milzīga, bruņurupuci, kura superspēja ir neticams ātrums un vāveri, kura spēj vadīt elektrību. Viņiem jāiemācās pārvaldīt savas spējas, lai palīdzētu glābt supervaroņus.

A Boy Called Christmas | Lielbritānija| Čehija
Žanrs
IMDB
6.7 (24116 balsu)
Šis ir stāsts par Ziemassvētku vecīti, stāsts par jaunu zēnu vārdā Nikolass, kurš dodas savos piedzīvojumos. Šī ir Ziemassvētku filma, kuras pamatā ir Meta Heiga grāmata ar tādu pašu nosaukumu, un...

Madagascar | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (408323 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
Lauva vārdā Alekss dzīvo Ņujorkas Centrālparka zoodārzā un kā jau lauvām pienākas jūtas tur kā karalis. Viņš un viņa labākie draugi zebra vārdā Mārtijs, žirafe vārdā Melmens un nīlzirdzene Glorija visu savu dzīvi ir pavadījuši šajā idilliskajā nebrīvē, saņemot zoodārza apmeklētāju apbrīnu un regulāras ēdienreizes. Draugiem nezinot, Mārtijs kaļ plānus par bēgšanu un ar dažu apbrīnojami uzņēmīgu pingvīnu palīdzību, viņam izdodas izrauties pasaulē, kuru viņš jau sen ir sapņojis iepazīt. Alekss, Melmens un Glorija seko viņam, taču pirms viņi paspēj apostīt brīvības gaisu, viņi tiek notverti, iepakoti lielās koka kastēs un nosūtīti uz Āfriku. Kad pingvīni sabotē kuģa komandu, Alekss, Mārtijs, Melmens un Glorija attopas izskaloti eksotiskās Madagaskaras salas krastā. Nu četriem ņujorkiešiem jātiek skaidrībā, kā izdzīvot savvaļā, atklājot, ko patiesībā nozīmē izteiciens "tur laukā ir īsti džungļi". Animācijas filmu "Madagaskara" autori veidojuši arī slavenās filmas "Šreks" un "Haizivs stāsts". Galvenās lomas filmiņā ieskaņojuši Bens Stillers (Alekss), Kriss Roks (Mārtijs), seriāla "Draugi" zvaigzne Deivids Švimmers (Melmens) un Džada Pinketa Smita (Glorija). Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

Penguins of Madagascar | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (93015 balsu)
Budžets
132,000,000.00$
Kurš gan neatceras pingvīnus no iemīļotās animācijas filmas "Madagaskara". Tā ir īpašā vienība, kurai šobrīd ir jāpievienojas pasaules labākajām spiegu organizācijām, lai apturētu ļaundari – doktoru Oktīvīju Brīzi. Kapteinis, Kovalskis, Riko un Ierindnieks – labi pazīstamie neiespējamo misiju speciālisti, ir gatavi veikt līdz šim savu grūtāko uzdevumu. Filma 2D un 3D formātā.