zādzība

Starter for 10 | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (21353 balsu)
Budžets
8.00$
1985. gadā uz Thatcherism fona Braiens Džeksons uzņem Bristoles universitātē stipendiātu zēnu no piejūras Eseksas ar zināšanu mīlestību paša labā un bērnību, kas pavadīta, skatoties universitātes viktorīnas šovu University Challenge. Bristolē viņš izmēģina komandu Challenge un nonāk Alises burvības priekšā, jaukā blondīne ar plašu seksuālo pagātni.

No Good Deed | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (6771 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Darot draugam labvēlību un meklējot bēguļojošu pusaudzi, policijas detektīvs paklūp dīvainā noziedznieku pulkā, kurš gatavojas izvilināt bankas laupīšanu.

The United States of Leland | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (22249 balsu)
Izņemtais jaunietis Lelands Ficdžeralds atrodas ieslodzījumā par garīgi invalīdu zēna slepkavību, kurš arī bija viņa draudzenes Bekijas brālis. Tā kā kopiena cīnās ar nogalināšanu, cietuma skolotājs Pērls Madisons nolemj rakstīt par Lelanda lietu. Tikmēr citiem, kurus skārusi slepkavība, ieskaitot Bekiju un viņas māsu Džūliju, jācīnās ar savām problēmām.

Half Nelson | ASV
Žanrs
Budžets
700,000.00$
Par spīti viņa atdevei skolēniem, kuri pilda viņa klasi ideālistiskais skolotājs Dans Dunne glabā noslēpumu, ko lielākā daļa viņa skolēnu nekad neuzzinās. Kad Dunnes narkotiku pārpildītā nakts dzīve sāk ieplūst viņa dienas aktivitātēs nemierīgais skolēns Dreijs atklāj ko pārsteidzošu, smalkas saistības kas pastāv starp viņiem abiem vēlāk noved līdz tuvai draudzībai, kas savukārt varētu viņus ievest bīstamā ceļā vai nodrošināt cilvēku savstarpējo sadarbību, kas vajadzīga lai sāktu jaunu dzīves posmu.

Žanrs
IMDB
6.9 (243297 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Transatlantiskā avioreisa Ņujorka - Londona laikā ASV aviācijas policijas priekšnieks Bils Marks saņem vairākas īsziņas ar prasību pārskaitīt 150 miljonus dolāru uz kādu ārzonu kontu. Pretējā gadījumā tiek draudēts ik pēc 20 minūtēm nogalināt kādu pasažieri. Kad atklājas, ka konts ir atvērts uz paša Marka vārda, viņš tiek turēts aizdomās par lidmašīnas nolaupīšanu. Trillera „Non-stop: Tiešais reiss" režisors spānis Haume Kolets Serra sevi jau pierādījis, režisējot populārās šausmu filmas „Bārene" un „Vaska figūru muzejs", kā arī asa sižeta trilleri „Nezināmais". Galvenajās lomās - izcilais britu aktieris Laiems Nīsons, amerikāņu kinodīva Džuliana Mūra un uzlecošā zvaigzne Lupita Njongo.

The Grand Budapest Hotel | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Viesnīca "Diženā Budapešta" stāsta par Eiropā slavenās viesnīcas leģendārā viesmīļa Gustava H un portjē Zero Mustafa piedzīvojumiem. Viesnīcas darbinieki kļūst par lieciniekiem nenovērtējamas renesanses gleznas zādzībai, kādas bagātas ģimenes cīņai par milzīgu mantojumu un dramatiskām izmaiņām, kuras notiek Eiropā periodā starp diviem pasaules kariem.

The Rover | Austrālija
Žanrs
Budžets
12,250,000.00$
Deivida Mišo filma ROVERS, kurai prognozē tikpat lielus panākumus kā DZĪVNIEKU KARAĻVALSTIJ (ANIMAL KINGDOM), stāsta par pasauli 10 gadus pēc tās finansiāla sabrukuma. Tajā likumiem vairs nav nekādas varas, un dzīve kļuvusi ārkārtīgi grūta. Filmas centrā ir vientuļnieks Ēriks (Pīrss), kurš klejo pa pamestām pilsētām un nomaļiem ceļiem. Kad noziedznieku banda nolaupa viņa auto, viņš dodas tiem pa pēdām un ceļā sastop bandas locekli Reju (Patinsons), kurš, būdams ievainots, pamests iepakaļ. Ērikam atliek vien paļauties uz Reja palīdzību, lai varētu sadzīt pēdas laupītājiem un atgūt savu automašīnu – vienīgo lietu, kas viņam ir būtiska.

Pulp Fiction | ASV
Žanrs
IMDB
8.9 (1705140 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Vincents un Džulss ir algoti slepkavas, kuriem uzticēts atgūt noslēpumainu koferi, kurš nozagts viņu bosam Marselasam Volesam. Vincentam ir jāizklaidē Marselasa sieva Mia, kurai patīk dejas un kokaīns. Butčs ir bokseris-neveiksminieks, kurš apsolīja Volesam zaudēt savu nākamo cīņu. Ķirbītis un Saldumiņš nolemj aplaupīt ēstuvi, kurā brokasto Vincents un Džulss - šo un daudzu citu varoņu stāsti ir savērpti mežonīgā kamolā, kurš šķietami sastāv no lētas lubenes lappusēm...

T2 Trainspotting | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Vispirms bija iespēja… Tad sekoja nodevība. Pagājuši divdesmit gadi. Daudz kas ir mainījies, bet tikpat daudz palicis kā iepriekš. Marks Rentons atgriežas vienīgajā vietā, ko viņš var dēvēt par mājām. Viņu sagaida Tupenis, Sirdzējs un Begbijs. Gaida arī citi vecie draugi – skumjas, zaudējums, prieks, atriebība, naids, draudzība, mīlestība, ilgas, bailes, nožēla, heroīns, pašdestrukcija un nāves briesmas. Tie visi viņu sagaida, gatavi laisties jaunā dejā.

Harsh times | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (66687 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Maiks Alvaress (Fredijs Rodrigess) pazaudēja darbu un tagad meklē jebkādu iespēju nopelnīt. Tikko iekārtojušais darbā narkotiku izplatīšanas kontroles nodaļā Džīms Devids (Kristians Beils) spēlē savas netīrās spēlītēs uz pilsētas ielām. Būdami draugi, viņi kopā pavada divas dienas, braukājot pa Losandželosu un atstājot pēc sevis tikai problēmas un nopostīšanas. Tā turpinās līdz tam brīdim, kamēr Maiks un Džims ir spiesti atbildēt par saviem izlēcieniem, un tad labie laiki pārvēršas par skarbiem... "Skarbie laiki" ir Devida Ejera, tādu kases hītu, ka TRAINING DAY, U-571 un THE FAST AND THE FURIOUS scenāriju autoru, režisora debija. Lomās: Christian Bale, Freddy Rodriguez, Tammy Trull, Adriana Millan Režisors: David Ayer Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1 2