bēres

Almanya - Willkommen in Deutschland | Vācija
Žanrs
IMDB
7.2 (6312 balsu)
Pēc tam, kad Vācijā nodzīvojuši 45 gadus, septiņdesmito gadu turks Hjūsiins Jilmazs paziņo savai ģimenei, ka ir iegādājies māju Turcijā, un viņiem vajadzētu atgriezties, lai veiktu nepieciešamās reformas. Ideja nav vēlama un izraisa ļoti karstas diskusijas. Turklāt Kanana, Huseina mazmeita, paziņo, ka ir stāvoklī, un tēvs ir viņas angļu draugs, un neviens neko nezināja. Lai mierinātu savu māsīcu Cenku, sešu gadu vecu bērnu, kurš tika pazemots skolā un saukts par "ārzemnieku", Kans stāsta fantastisku stāstu par to, kā viņi pameta Turciju un devās uz Vāciju.

Things We Lost in the Fire | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.2 (27084 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Nesena atraitne aicina vīra nemierīgo labāko draugu dzīvot kopā ar viņu un diviem bērniem. Pamazām pagriežot savu dzīvi, viņš palīdz ģimenei tikt galā un tikt galā ar viņu zaudējumiem.

A Bronx Tale | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (121577 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Bronksā 60. gadu drūmajos gados pusaudzis zēns tiek saplēsts starp godīgo, strādnieku šķiras tēvu un vardarbīgo, bet harizmātisko noziegumu priekšnieku. Sarežģītas lietas ir jaunieša aizvien pieaugošā pievilcība - kas ir aizliegta viņa apkārtnē - skaistajai melnajai meitenei.

The Replacement Killers | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (26169 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Ķīniešu kvartāla noziegumu boss Terence Vei lūdz noalgot slepkavu Džonu Lī noslepkavot policista Stana Zedkova jauno dēlu. Lī ir redzams zēns, bet viņa sirdsapziņa kļūst labāka, un viņš saudzē bērna dzīvību. Baidoties, ka Vejs atriebsies savai ģimenei Ķīnā, Lī meklē ekspertu viltotāju Megu Koburnu, lai iegūtu pasi, kas viņam nepieciešama, lai izietu no valsts, bet drīz viņa takā atrodas rezerves slepkavu grupa.

This Is Where I Leave You | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (67984 balsu)
Budžets
19,800,000.00$
Kad viņu tēvs aiziet prom, četri pieauguši, pasaulē apnikuši brāļi un māsas atgriežas bērnības mājās un ar pateicību tiek lūgti nedēļu palikt kopā ar brīvi runājošo māti un dzīvesbiedru kolekciju un varētu būt bijuši. Kad brāļi un māsas pārskata savu kopīgo vēsturi un katras sagrautās attiecības starp tiem, kas viņus vislabāk pazīst un mīl, viņi atkal izveidojas histēriski smieklīgi un emocionāli nozīmīgi veidi.

Des gens qui s'embrassent | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
5.5 (905 balsu)
Zefa vētrainās attiecības ar brāli Roni vēl vairāk saasina, kad Roni apprecējas ar meitu tāpat kā viņa sievas bērēs. Abi brāļi nekad nav tikuši viens pie otra. Viens ir uzticīgs savai reliģijai, otrs dzīvo tikai tagadni. Starp Londonu, Parīzi, Sentropēzu un Ņujorku konfrontāciju un nodevību sērija draud padzīt ģimeni tālāk, taču no šīs neskaidrības iznāks lielisks mīlas stāsts, iespējams, pat divi ...

The Sea of Trees | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (12343 balsu)
Amerikānis, kurš izdarīja pašnāvību, draudzējas ar japāņu vīrieti, kurš zaudēja mežā netālu no kalna. Fudži un abi meklē izeju.

The Upside of Anger | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (20765 balsu)
Pēc tam, kad viņas vīrs aizbēgs pie sekretāres, Terijs Volfmeijers ir palicis sev un četrām meitām. Nokļūstot zemākajā vietā, Terijs atrod draugu un dzeramo draugu blakus esošajam kaimiņam Denijam, bijušajam beisbola spēlētājam. Tā kā abi tuvojas, un viņas meitas arvien vairāk paļaujas uz Deniju, Terijam rodas šaubas par viņu attiecību virzienu.

Get Carter | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (27608 balsu)
Budžets
63,600,000.00$
Pārtaisīt par britu klasiku. Džeks Kārters, mob piespiedu izpildītājs, kas dzīvo Lasvegasā, dodas atpakaļ uz savu dzimto pilsētu Sietlu uz brāļa bērēm. Šīs vizītes laikā Kārters saprot, ka viņa brāļa nāve nebija nejauša, bet gan slepkavība. Kārters ar šīm zināšanām cenšas nogalināt visus atbildīgos.

Four Weddings and a Funeral | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.0 (132118 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Piecu sabiedrisku gadījumu laikā apņēmīgam bakalauram jāapsver priekšstats, ka viņš, iespējams, ir atklājis mīlestību.

Scoop | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
4,000,000.00$
Žurnālistikas studente no Amerikas Sondra (Skārleta Johansone), ciemojoties pie draugiem Londonā, apmeklē amerikāņu burvju mākslinieka Sida (Vudijs Allens) šovu. Sondra pārsteigta atklāj, ka spēj redzēt un dzirdēt mirušo britu žurnālistu Džo Strombelu (Aiens Makšeins). No viņa Sondra uzzina par gadsimta sensāciju un nekavējoties uzsāk lielā notikuma žurnālistisko izmeklēšanu, kurā nelabprāt iesaistās arī Sids. Pētījumi jauno meiteni noved tieši glītā britu aristokrāta Pītera Laimena (Hjū Džekmens) rokās. Drīz vien Sondra atklāj, ka viņas mūža mīlestība var izrādīties arī bīstamā sensācija, kuru viņa šķetina. Lomās: Woody Allen, Hugh Jackman, Scarlett Johansson, Ian McShane Režisors: Woody Allen

No Reservations | ASV| Austrālija
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
Keita Ārmstronga - šefpavāre vienā no populārākajiem Manhetenas restorāniem, ir pieradusi, ka viņas sadzīvē valda tāda pati kārtība, kā virtuvē. Viņas dzelžainais tvēriens apbur un vienlaicīgi biedē visus apkārtējos. Taču liktenis sagādā perfekcionistei Keitai nopietnu pārbaudījumu - viņas dzīvē ienāk deviņgadīgā Zoe, bet virtuvē - jauns pavārs, mērču speciālists Niks Palmers, kura kulināra prasme met izaicinājumu šefpavārei. Zinot Nika pilnīgi nekontrolējamo dabu, ir grūti iedomāties kādu, kurš būtu vēl lielāks pretstats Keitai. Taču drīz vien abi pretpoli sāk pievilkties un sākotnējā konkurence pamazām pāraug mīlestībā. Lomās: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade, Lily Rabe Režisors: Scott Hicks

1 2 3