conflict

Io sto con gli ippopotami | Itālija
Žanrs
IMDB
6.6 (9358 balsu)
Āfrikā Slimam un Tomam nepatīk, ja vācu tirāns sāk pārdot visus Āfrikas savvaļas dzīvniekus Kanādas zooloģiskajiem dārziem. Slimam un Tomam jāiemāca šim puisim mācība, pieveicot viņu un viņa bandu.

Clueless | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (169456 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Seklā, bagātā un sociāli veiksmīgā Šere ir savas Beverlihilzas vidusskolas augšgalā. Redzot sevi kā sērkociņu veidotāju, Šērs vispirms pierunā divus skolotājus satikties savā starpā. Veiksmes iedvesmota, viņa nolemj bezcerīgi jaunajam studentam Tai padarīt pārvērtību. Kad Tai kļūst populārāka nekā viņa, Šere saprot, ka viņas noraidošajai bijušajai brāļa brālei bija taisnība par to, cik viņa bija maldināta, un viņa dēļ viņu pakļauj.

The Siege of Jadotville | Dienvidāfrika| Īrija
Žanrs
IMDB
7.2 (27913 balsu)
Īrijas pavēlnieks Pāts Kvinlans 60. gadu sākumā vada karaspēku pret Francijas un Beļģijas algotņiem Kongo.

Žanrs
IMDB
7.8 (52730 balsu)
Budžets
3,500,000.00$
5 dažādu kabīnes vadītāju antoloģija 5 Amerikas un Eiropas pilsētās un viņu ievērojamās cenas tajā pašā notikumiem bagātajā naktī.

Žanrs
IMDB
5.8 (3460 balsu)
Viņi redzēja viens otru tikai vienreiz. Kāzu reibumā. Viņu acu skatieni sastapās, un tas notika. Tas, ko viņi nekad nezināja, tas, ko viņi nevar aptvert, saprast, notika. Tagad viņi nevar dzīvot, elpot viens bez otra. Gluži kā varena upes straume, spēcīgs kosmisks magnēts ar nepārvaramu varu vilina, valdzina, velk vienu pie otra. Viņi vairs nepieder sev, ģimenei un draugiem. Viņa dzīvoja kopā ar vīru. Viņš bija vecāks, viņa vēl ir skaista un jauna. Viņiem bija maza meita un nikns suns. Vai bija mīlestība? Un kaut kur dzīvoja viņš, ar izdedzinātiem, līdzīgi stepju zālei, linubaltiem matiem un caururbjoši zilām kā dienvidu debess acīm. "Ko tagad darīt? - Es nezinu..." Viņš zina. Vīrs. Viņš nav nikns vai dumjš. Viņš ir tāds, kāds ir. Vienkārši dzīvo. Ko darīt, kad suns nokoda meitai pirkstu? Nogriezt pirkstu, nogalināt suni. Sieva aiziet projām no mājām? Nodedzināt māju. Ko darīt, ja sieva aiziet pie cita? To arī viņš zina... Lomās: Poļina Agurejeva, Mihails Okuņevs, Maksims Ušakovs Režisors: Ivans Viripajevs