Saban Films

The Commando | ASV
Žanrs
IMDB
3.3 (1201 balsu)
Elitārais DEA aģents atgriežas mājās pēc neveiksmīgas misijas, kad viņa ģimene savā mājā atklāj negaidītu atklājumu – naudas krātuvi 3 miljonu dolāru vērtībā. Drīz viņi saskaras ar briesmām un draudiem, ko rada tikko atbrīvots noziedznieks un viņa komanda, kas darīs visu iespējamo, lai atgūtu naudu, tostarp nolaupīs aģenta meitas. Likmes ir augstas, un dzīvības ir apdraudētas šajā savstarpējā cīņā, jo aģents nebeidzas, lai pasargātu savu ģimeni no naudas alkstošajiem noziedzniekiem.

American Sicario | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (10593 balsu)
Stāsts par pirmā Amerikā dzimušā narkobarona celšanos un krišanu Meksikā, šis stāsts par varu, naudu, alkatību un nodevību konkurējošo narkotiku karteļu locekļu vidū atklāj, ka amerikāņu gangsteris Ēriks Vaskess plāno kļūt par Meksikas pazemes augstāko suni. , tikai lai atrastu sev ienaidniekus gan no spēcīgajiem karteļiem, gan no saviem sabiedrotajiem.

Deadlock | ASV
Žanrs
IMDB
3.5 (1736 balsu)
Maks ir bijušais karavīrs, kurš pēc kara pārcēlās uz pilsētu ar atomelektrostaciju, kur strādā gandrīz visi. Dzīve viņam tur ir mierīga, līdz algotņu banda Rona vadībā iebrūk reaktorā un sagrābj visus, tostarp bērnu grupu skolas braucienā. Tagad Maks sacenšas ar pulksteni, un viņam ir jāizmanto sava militārā apmācība, lai pieveiktu Ronu, pirms viņš nodod reaktoru sabrukšanai. Pa ceļam viņš atklāj Rona motīvu, kas atklāj lielāku noslēpumu, ko slēpj Maka pilsēta.

Ida Red | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (1756 balsu)
Budžets
12,400,000.00$
Ida Red, iespējams, neizdzīvos savu 20 gadu cietumsodu par bruņotu laupīšanu. Viņa vēršas pie sava dēla Vaiata, lai saņemtu pēdējo darbu un iespēju atgūt brīvību.

Every Last One of Them | ASV
Žanrs
IMDB
3.5 (1074 balsu)
Izmisīgi tiecoties atrast savu pazudušo meitu, vīrietis izseko viņas pēdējo zināmo atrašanās vietu nelielā tuksneša pilsētiņā, lai atklātu, ka dziļi finansētas apsardzes firmas vadītājs un viņa ļaunā jaunākā māsa sargā ģimenes noslēpumu, kas, iespējams, varētu izjaukt no sliedēm miljarda dolāru ūdens darījumu. starp viņa priekšnieku un ASV valdību.

The Naked Wanderer | Austrālija
Žanrs
IMDB
5.3 (1643 balsu)
Sirds salauzts jaunietis labdarības nolūkos nolemj kails noiet 4000 km gar Rietumaustrālijas krastu ar slepenu mērķi padarīt savu bijušo draudzeni greizsirdīgu.

Apache Junction | ASV
Žanrs
IMDB
3.8 (482 balsu)
Apache Junction ir nelikumības priekšpostenis, patvērums zagļiem un aukstasinīgiem slepkavām. Pēc tam, kad lielpilsētas reportiere Annabelle Angel ierodas, lai rakstītu rakstu par pilsētu, viņa kļūst par mērķi, kad viņai palīgā nāk bēdīgi slavenais ieroču izpildītājs Džeriko Fords. Tagad Annabelai ir jāuztic sava nākotne vīrietim ar nāvējošu pagātni, jo Jēriho gatavojas saspringtai cīņai.

Paradise city | ASV
Žanrs
IMDB
3.6 (1135 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Pat saulainajās Havaju salās eksistē kriminālā bandītu un algotņu pagrīde. Pieredzējis algots slepkava, meklējot vecu ienaidnieku, pats kļūst par mērķi. Taču viņa dēls ar diviem pavadoņiem, sekojot tēvam pa pēdām, iekļūst arvien bīstamākos “Paradīzes pilsētas” nostūros. Brūss Viliss pret Džonu Travoltu ugunīgā tropu bojevikā.

Occupation: Rainfall | Austrālija
Žanrs
IMDB
4.9 (14764 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Divus gadus pēc starpgalaktiskā iebrukuma uz Zemes, izdzīvojušie Sidnejā, Austrālijā, cīnās izmisīgā zemes karā. Ar katru dienu pieaugot upuru skaitam, pretošanās un viņu negaidītie sabiedrotie atklāj sazvērestību, kuras rezultātā karš varētu nonākt izšķirošā galā. Tā kā citplanētiešu iebrucēji ir gatavi izveidot Zemi par savām jaunajām mājām, notiek sacensība, lai glābtu cilvēci.

Under the Stadium Lights | ASV
Žanrs
IMDB
3.9 (420 balsu)
Pēc graujošas sakāves, kas beidzās viņu iepriekšējā sezonā, visi Abilene Eagles izslēdza no cīņas par titulu. Saskaroties ar šaubām un personīgiem izaicinājumiem gan laukumā, gan ārpus tā, spēlētājiem ir vajadzīgas komandas kapelāna un surogāttēva norādījumi, lai spēlētāji saprastu, ko viņi var sasniegt, ja viņi ir vienoti.

Boiling Point | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.5 (28346 balsu)
Šī vakara atmosfēra kādā populārā Londonas restorānā ir nokaitēta līdz baltkvēlei - šefpavārs Endijs atrodas galējā stresa stāvoklī, bet viņa komanda balansē uz naža asmens. Sanitārā pārbaude, restorānu kritiķis, investors, kurš pieprasa atdot ieguldīto naudu, ģimenes krīze un kašķīgi klienti - vai Endijs spēs tikt galā ar visām profesionālajām un privātajām problēmām, kad uz spēles ir likts viss tas, dēļ kā viņš dara savu darbu?

Zone 414 | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5 (4587 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Tuvākajā nākotnē vismodernāko robotu kolonijā kolonijas veidotājs nolīgs privātdetektīvu, lai viņš atvestu mājās viņa pazudušo meitu.

1 2 3