Warner Bros. Television

DC's Legends of Tomorrow | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (87082 balsu)
Kad ar varoņiem vien nepietiek ... pasaulei ir vajadzīgas leģendas. Ieraudzījis nākotni, kuru viņš izmisīgi mēģinās novērst, laikus braucošajam negodīgajam Ripam Hanterim ir uzlikts uzdevums sapulcināt atšķirīgu gan varoņu, gan neliešu grupu, lai stātos pretī neapturamiem draudiem - tādiem, kuros ir apdraudēta ne tikai planēta, bet visu laiku pats. Vai šī ragtag komanda var pieveikt nemirstīgus draudus atšķirībā no kaut kā jebkad zināma?

Westworld | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (388887 balsu)
Tumša odiseja par mākslīgās apziņas sākumu un grēka evolūciju. Tuvākās nākotnes un pārdomātās pagātnes krustojumā tas pēta pasauli, kurā var ļauties ikviena cilvēka apetītei, neatkarīgi no tā, cik cēls vai nolemts ir.

Legacies
Žanrs
IMDB
7.5 (14979 balsu)
Vietā, kur, neraugoties uz vissliktākajiem impulsiem, tiek audzinātas jaunas raganas, vampīri un vilkači, nāk cita starpā Klausa Mikaelsona meita, 17 gadus vecā Hope Mikaelson, Alaric Saltzman dvīņi, Lizzie un Josie Saltzman. vecuma varoņiem un neliešiem Salvatore skolā jauniem un apdāvinātiem.

Supernatural
Žanrs
IMDB
8.4 (371485 balsu)
Kad viņi bija zēni, Sems un Deans Vinčesters zaudēja māti noslēpumainam un dēmoniskam pārdabiskam spēkam. Pēc tam viņu tēvs viņus izaudzināja par karavīriem. Viņš mācīja viņiem par paranormālo ļaunumu, kas dzīvo Amerikas tumšajos nostūros un aizmugurējos ceļos ... un iemācīja viņiem to nogalināt. Tagad brāļi Vinčesteras šosejas šķērso valsti savā '67 Chevy Impala ', cīnoties ar visa veida pārdabiskiem draudiem, ar kuriem viņi sastopas.

The Flash | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (293959 balsu)
Pēc tam, kad Beriju Alanu saspēra zibens un viņš pamodās no komas, viņš atklāja, ka ir ieguvis superātrumu. Kļūstot par Zibsni, viņš apkaro noziegumus "Central City".

Young Sheldon | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (28852 balsu)
Bērnu ģēnija Šeldona Kūpera agrīnā dzīve, vēlāk redzēta The Big Bang Theory.

Supergirl | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (105216 balsu)
Divdesmit četrus gadus vecā Kara Zor-El, kuru Danvers ģimene ieņēma, kad viņa bija 13 gadus veca pēc nosūtīšanas prom no Krypton, jāiemācās izmantot savas spējas pēc tam, kad tās iepriekš bija paslēpusi. Danvers māca viņai būt uzmanīgiem ar savām spējām, līdz brīdim, kad viņai tās jāatklāj negaidītas katastrofas laikā, dodoties viņas varonības ceļojumā.

Riverdale | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (104230 balsu)
Šajā sērijā esošais seriāls piedāvā drosmīgu, nomācošu Arčes, Betija, Veronikas un viņu draugu uzņemšanos, izpētot mazpilsētas dzīves sirēnumu, tumsu un savādību, kas burbuļo zem Riverdale's pilnvērtīgās fasādes.

Watchmen | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (122203 balsu)
Filmas "300: Termopilu kauja" režisora jaunā filma! "Watchmen" ir uzņemta pēc amerikāņu komiksu giganta "DC Comics" savulaik publicēto Alana Mūra stāstu sērijas. Supervaroņu grupa mēģina atšķetināt pasaules mēroga sazvērestību. Viss sākas ar pusjukušā Roršaha paranojas lēkmi. Bet vai Roršahs patiesi ir jucis vai arī viņš atklājis sazvērestību, kā rezultātā ir apdraudēti visi supervaroņi un – vēl ļaunāk – miljoniem civiliedzīvotāju? Galvenajās lomās: Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Matthew Goode, Billy Crudup, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Carla Gugino, Stephen McHattie, Matt Frewer Režisors: Zack Snyder

1 .. 3 4 5