Warner Bros. Television

Kung Fu | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (4435 balsu)
Ceturkšņa mūža krīze liek jaunai ķīniešu izcelsmes amerikānietei pamest koledžu un doties dzīvi mainošā ceļojumā uz izolētu klosteri Ķīnā. Taču, kad viņa atgriežas un atklāj, ka savu dzimto pilsētu ir pārņēmusi noziedzība un korupcija, viņa izmanto savas cīņas mākslas prasmes un Šaoliņas vērtības, lai aizsargātu savu kopienu un sauktu noziedzniekus pie atbildības… un tas viss notiek, meklējot slepkavu, kurš nogalināja viņas Šaolinas mentoru un tagad vēršas pret viņu.

The Ellen DeGeneres Show | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (17205 balsu)
Ellenas Dedženeresas šovs, bieži saīsināts līdz Ellen, ir amerikāņu televīzijas sarunu šovs, ko vada komiķe/aktrise Elena Dedženeresa.

Superman & Lois | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (33340 balsu)
Pēc gadiem ilgas sastapšanās ar megalomāniskiem superļaudīm, monstriem, kas nodara postu Metropolē, un citplanētiešu iebrucējiem, kas vēlas iznīcināt cilvēku rasi, Tērauda vīrs jeb Klārks Kents un Loisa Leina saskaras ar vienu no visu laiku lielākajiem izaicinājumiem: tikt galā ar visām problēmām. stress, spiediens un sarežģījumi, kas mūsdienu sabiedrībā rodas, strādājot par vecākiem.

Call Me Kat | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (6788 balsu)
Kat ir sieviete, kas katru dienu cīnās pret sabiedrību un savu māti, lai pierādītu, ka viņa joprojām var dzīvot laimīgu un piepildītu dzīvi, neskatoties uz to, ka joprojām ir viena 39 gadu vecumā. Tāpēc viņa nesen iztērēja visus savus ietaupījumus, lai atvērtu kaķu kafejnīcu Luisvilā, Kentuki štatā. .

Chilling Adventures of Sabrina | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.4 (97731 balsu)
Tuvojoties viņas 16. dzimšanas dienai, Sabrinai jāizvēlas starp savas ģimenes raganu pasauli un draugu cilvēku pasauli. Balstīts uz Ārčija komiksu.

Pennyworth | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (16489 balsu)
Brūsa Veina leģendārā sulaiņa Alfrēda Penivorta, bijušā britu SAS karavīra, kurš izveido apsardzes kompāniju un dodas strādāt pie Brūsa tēva miljardiera Tomasa Veina, rašanās stāsts 60. gadu Londonā.

Shameless | ASV
Žanrs
IMDB
8.6 (247022 balsu)
Čikāgietis Frenks Galahers ir sešu gudru, strādīgu, neatkarīgu bērnu lepns vientuļais tētis, kuram bez viņa būtu... varbūt labāk. Kad Frenks nav bārā un netērē to mazo naudu, kas viņiem ir, viņš ir noguris uz grīdas. Bet bērni ir atraduši veidus, kā izaugt, neskatoties uz viņu. Viņi var nebūt līdzīgi nevienai jūsu pazīstamai ģimenei, taču viņi neatvainojas, ka ir tieši tādi, kādi viņi ir.

Bob Hearts Abishola | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (4504 balsu)
Mīlestības stāsts par pusmūža kompresijas zeķu biznesmeni no Detroitas, kurš, atlabst no sirdslēkmes, negaidīti iemīlas savai sirds māsai, imigrantei no Nigērijas, un vēlas viņu iekarot.

B Positive | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (3281 balsu)
Saskaroties ar nieres donora atrašanu, tikko šķirtais tētis Drjū atrodas virves galā, kad viņš sastopas ar Džīnu, rupju sievieti no viņa pagātnes, kura brīvprātīgi izvēlas savu. Kopā viņi izveido maz ticamu saikni un sāk ceļojumu, kas mainīs viņu abu dzīves.

The Right Stuff | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (3975 balsu)
Aukstā kara kulminācijā jaunizveidotā NASA izvēlas septiņus labākos militārpersonu izmēģinājuma pilotus, lai kļūtu par astronautiem. Sacenšoties par pirmajiem kosmosā, šie vīrieši sasniedz neparasto, iedvesmojot pasauli vērsties pretī jaunam ambīciju un cerību horizontam.

Lucifer | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (329117 balsu)
Garlaikots un nelaimīgs kā elles pavēlnieks, Lucifers Morningstars pameta savu troni un devās pensijā uz Losandželosu, kur viņš ir sadarbojies ar LAPD detektīvu Hloju Dekeri, lai iznīcinātu noziedzniekus. Bet, jo ilgāk viņš ir prom no pazemes, jo lielāks ir drauds, ka var izbēgt vissliktākā cilvēces daļa.

Ted Lasso | ASV
Žanrs
IMDB
8.8 (225593 balsu)
Teds Laso ir amerikāņu futbola treneris, kurš pārceļas uz Angliju, kad tiek nolīgts vadīt futbola komandu, lai gan viņam nav pieredzes. Vai viņš ar ciniskiem spēlētājiem un šaubīgo pilsētu ļaus viņiem redzēt Teda Laso ceļu?

1 2 3 4 5