Warner Bros. Television

Lovecraft Country | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (42994 balsu)
Antoloģijas sērija stāsta par 25 gadus veco Atiku Bleku, kurš kopā ar savu draugu Letītiju un tēvoci Džordžu dodas ceļojumā pa 1950. gadu Džimu Krou Ameriku, lai atrastu savu pazudušo tēvu. Viņiem ir jāizdzīvo un jāpārvar gan baltās Amerikas rasistiskās šausmas, gan ļaunie gari, kurus varētu izvilkt no Lovecraft brošēta vāka.

Little Voice | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (2520 balsu)
Mīlestības vēstule Ņujorkas daudzveidīgajai muzikalitātei un universālā ceļojuma izpēte, lai atrastu savu autentisko balsi 20 gadu vecumā — un drosme to izmantot.

Doom Patrol | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (54643 balsu)
Katrs The Doom Patrol biedrs cieta šausmīgos negadījumos, kas viņiem deva pārcilvēciskas spējas, taču arī atstāja viņus rētas un izkropļotus. Traumatizēta un nomākta komanda atrada mērķi caur The Chief, kas viņus saveda kopā, lai izpētītu dīvainākās pastāvošās parādības un aizsargātu Zemi no atrastā.

The 100 | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (255646 balsu)
Seriāla darbība notiek 97 gadus pēc atomkara, kurš iznīcināja civilizāciju uz Zemes. Vienīgie izdzīvojušie cilvēki, kas tagad dzīvo kosmosā, sūta simts jauniešus likumpārkāpējus atpakaļ uz Zemi ar cerību, ka uz tās būs iespējams atkal dzīvot.

Stargirl | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (18945 balsu)
Kortnija Vitmora, gudra, atlētiska un galvenokārt jauka meitene, atklāj, ka viņas patēvam ir noslēpums; viņš kādreiz bija supervaroņa palīgs. “Aizņemoties” sen pazudušā varoņa kosmisko spieķi, viņa kļūst par maz ticamu iedvesmu pilnīgi jaunai supervaroņu paaudzei.

Blindspot | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (75028 balsu)
Plašs starptautisks sižets eksplodē, kad Taimskvērā tiek atklāta daiļā Džeina Dū, kura ir pilnībā klāta ar noslēpumainiem, sarežģītiem tetovējumiem, neatminoties, kas viņa ir un kā viņa tur nokļuva. Bet ir viens tetovējums, kuru nevar palaist garām: FIB aģenta Kurta Vellera vārds, kas izrotāts pāri viņas mugurai. "Džeina," aģents Vellers un pārējie FIB ātri saprot, ka katra zīme uz viņas ķermeņa ir noziegums, kas jāatrisina, tuvinot viņus patiesībai par viņas identitāti un noslēpumiem, kas jāatklāj.

In the Dark | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (3851 balsu)
Mērfija ir kļūdaina un godbijīga sieviete, kura vienkārši ir akla un ir vienīgā sava narkotiku tirdzniecības drauga Tīsona slepkavības “lieciniece”. Kad policija noraida viņas stāstu, viņa kopā ar savu suni Pretzel dodas meklēt slepkavu, vienlaikus vadot arī savu krāsaino iepazīšanās dzīvi un darbu, kuru ienīst Breaking Blind - pavadoņu suņu skolā, kas pieder viņas pārāk aizsargājošajiem vecākiem.

The Fugitive
Žanrs
Maldīgi apsūdzēts Losandželosas metro vilciena sprādzienā ar “tūlīt, apstipriniet, vēlāk” žurnālistiku, zila apkaklīšu darbiniekam Maikam Ferro jāpierāda sava nevainība, atklājot patieso vainīgo, pirms izmeklēšanas vadītais leģendārais policists viņu var aizturēt.

Someone's Watching Me! | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (3314 balsu)
Sievieti savā dzīvoklī vēro svešinieks, kurš viņu arī piezvana un moko. Sākas kaķu un peļu spēle.

All Rise | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (2096 balsu)
Apskats tiesnešu, advokātu, ierēdņu, tiesu izpildītāju un policistu personīgajā un profesionālajā dzīvē, kuri strādā LA apgabala tiesas namā.

Roswell, New Mexico | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (7144 balsu)
Pēc negribīgas atgriešanās savā tūristu slazdu dzimtajā pilsētā Rosvelā, Ņūmeksikā, nedokumentēto imigrantu meita atklāj šokējošu patiesību par savu pusaudžu simpātiju, kurš tagad ir policijas darbinieks: Viņš ir ārvalstnieks, kurš savas nedzirdētās spējas visu mūžu ir paslēpis. Viņa aizsargā viņa noslēpumu, kad abi atkal savienojas un sāk izmeklēt viņa izcelsmi, bet, kad vardarbīgs uzbrukums un ilgstoša valdības slēpšana norāda uz lielāku svešzemju klātbūtni uz Zemes, baiļu un naida politika draud viņu pakļaut un iznīcināt viņu padziļinot romantiku.

Prodigal Son | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (7106 balsu)
Bēdīgi slavenā sērijveida slepkavas dēls kļūst par atzītu kriminālpsihologu, kurš izmanto savu unikālo ieskatu tajā, kā slepkavas domā, lai palīdzētu NYPD.

1 2 3 4 5