CBS Television Studios

All Rise | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (2096 balsu)
Apskats tiesnešu, advokātu, ierēdņu, tiesu izpildītāju un policistu personīgajā un profesionālajā dzīvē, kuri strādā LA apgabala tiesas namā.

Roswell, New Mexico | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (7144 balsu)
Pēc negribīgas atgriešanās savā tūristu slazdu dzimtajā pilsētā Rosvelā, Ņūmeksikā, nedokumentēto imigrantu meita atklāj šokējošu patiesību par savu pusaudžu simpātiju, kurš tagad ir policijas darbinieks: Viņš ir ārvalstnieks, kurš savas nedzirdētās spējas visu mūžu ir paslēpis. Viņa aizsargā viņa noslēpumu, kad abi atkal savienojas un sāk izmeklēt viņa izcelsmi, bet, kad vardarbīgs uzbrukums un ilgstoša valdības slēpšana norāda uz lielāku svešzemju klātbūtni uz Zemes, baiļu un naida politika draud viņu pakļaut un iznīcināt viņu padziļinot romantiku.

Bull | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (13292 balsu)
Seriāls, kur Dr. Džeisona Bula lomā iejūtas Mails Veterlijs, ir veidots, balstoties uz slavenāko Amerikas psihologu un zinātnieku tiesas procesu jomā Filu Makgrovu un viņa profesionālās karjeras sākumposmu. Ģeniālais, asprātīgais un šarmantais Dr. Buls, apvienojot psiholoģiju, cilvēka intuīciju un augsto tehnoloģiju datus, spēj pilnībā izprast zvērinātos, juristus, lieciniekus un apsūdzētos. Savā „Pirmstiesas analīzes korporācijā” doktors algo apskaužami izcilu ekspertu komandu, kura līdz smalkākajai detaļai spēj izveidot ideālo stratēģiju. Bula nepārspējamās spējas „nolasīt” cilvēkus, trīs doktora grādi un izcilā komanda izveido ideālās stratēģijas, kas tās klientiem ļauj uzvarēt tiesā.

NCIS | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (113693 balsu)
Sākot ar slepkavībām un spiegošanu un beidzot ar terorismu un zagtām zemūdenēm, speciālo aģentu grupa izmeklē jebkuru noziegumu, kuram ir šķietami pierādījumi, kas saistīti ar Jūras spēku un Jūras spēku korpusa personālu, neatkarīgi no ranga vai amata.

Hawaii Five-0
Žanrs
IMDB
7.3 (64372 balsu)
Stīvs Makgarrets atgriežas mājās Oahu, lai atrastu sava tēva slepkavu. Gubernators piedāvā viņam iespēju vadīt pats savu darba grupu (Pieci 0). Stīva komandai pievienojas Hins Ho Kelijs, Danijs "Danno" Viljamss un Kono Kalakaua.

Legacies
Žanrs
IMDB
7.5 (14979 balsu)
Vietā, kur, neraugoties uz vissliktākajiem impulsiem, tiek audzinātas jaunas raganas, vampīri un vilkači, nāk cita starpā Klausa Mikaelsona meita, 17 gadus vecā Hope Mikaelson, Alaric Saltzman dvīņi, Lizzie un Josie Saltzman. vecuma varoņiem un neliešiem Salvatore skolā jauniem un apdāvinātiem.

Our Cartoon President
Žanrs
IMDB
5.1 (2957 balsu)
Jautrs ieskats Trump prezidentūrā, animācijas stils. Lomās ar Donalda Trumpa un viņa jautrā insaideru un ģimenes locekļu divdimensiju iemiesojumiem, šī vismodernākā komēdija ar iedomātas dokumentālās filmas apkalpes acīm iepazīstina ar Trumpa, viņa līdzcilvēku un bon vivantu īslaicīgajiem piedzīvojumiem.

SEAL Team | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (13419 balsu)
Stāsts par dzīvi elitārajā jūras kara flotē. Par to, kā šīs specvienības trenējas, plāno un izpilda visbīstamākās un riskantākās misijas, ko Amerikas valsts ir pavēlējusi veikt.

MacGyver | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (15532 balsu)
Jaunais Anguss strādā ASV valdības organizācijā, kur viņš, paļaujoties savām lieliskajām problēmrisināšanās prasmēm, glābj dzīvības.

Riverdale | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (104230 balsu)
Šajā sērijā esošais seriāls piedāvā drosmīgu, nomācošu Arčes, Betija, Veronikas un viņu draugu uzņemšanos, izpētot mazpilsētas dzīves sirēnumu, tumsu un savādību, kas burbuļo zem Riverdale's pilnvērtīgās fasādes.

Star Trek: Picard | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.0 (21019 balsu)
Divdesmit gadus pēc Star Trek Nemesis notikumiem mēs sekojam tagad pensionētajam admirālam Pikardam viņa dzīves nākamajā nodaļā.

1 .. 3 4 5