CBS Television Studios

Clarice | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (10438 balsu)
1993. gadā, sešus mēnešus pēc filmas “Jēru klusēšana” notikumiem, FIB aģente Klarisa Stārlinga atgriežas laukumā, lai vajātu sērijveida slepkavas un seksuālos plēsējus, vienlaikus ceļojot pa Vašingtonas, DC, lielajām likmēm.

The Equalizer | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (13675 balsu)
Robina Makkola, mīklainā bijusī CIP darbiniece ar noslēpumainu izcelsmi, izmanto savas plašās prasmes, lai palīdzētu tiem, kam nav kur citur vērsties.

Walker | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (12665 balsu)
Atsāknējiet 1993. gada sēriju, koncentrējoties uz Vokeru, kad viņš atgriežas no slepeniem gadiem. Būdams atraitnis un divu bērnu tēvs, viņš sāk cīnīties ar noziedzību ar jaunu partneri, kas ir viena no vienīgajām sieviešu reindžeriem vēsturē.

The Stand | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (27290 balsu)
Pasaulē, kuru pārsvarā iznīcināja mēris un kurā ir iesaistīta elementāra cīņa starp labo un ļauno, cilvēces liktenis gulstas uz 108 gadus vecās mātes Abageilas vājajiem pleciem un nedaudzas izdzīvojušo. Viņu ļaunākie murgi ir iemiesoti vīrietī ar nāvējošu smaidu un neizsakāmām spējām: Rendals Flags, tumšais cilvēks.

Your Honor | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (50816 balsu)
Ņūorleānas tiesnesis Maikls Desiato ir spiests stāties pretī paša dziļākajām pārliecībām, kad viņa dēls ir iesaistīts uzbrukumā, kas iejaucas organizētās noziedzības ģimenē.

Star Trek: Discovery | ASV
Žanrs
IMDB
7 (124664 balsu)
Sekojiet Zvaigžņu flotes ceļojumiem viņu misijās, lai atklātu jaunas pasaules un jaunas dzīvības formas, un vienu Zvaigžņu flotes virsnieku, kuram jāiemācās, ka, lai patiesi saprastu visu, kas ir svešs, vispirms ir jāsaprot sevi.

The Comey Rule | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (9316 balsu)
Iespaidīgs, aiz virsrakstiem atrodams stāstījums par vēsturiski nemierīgajiem notikumiem ap 2016. gada prezidenta vēlēšanām un to sekām, kas sašķēla nāciju. Šī divdaļīgā biogrāfiskā filma stāsta par divām spēcīgām figūrām Komiju un Trampu, kuru pārsteidzoši atšķirīgās personības, ētika un lojalitāte noveda viņus uz sadursmes kursu.

Power Book II: Ghost | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (8339 balsu)
Šī turpinājuma sērija sākas tikai dažas dienas pēc “Spēka” fināla, un tā seko Tarika jaunajai dzīvei, kurā viņa vēlme atbrīvoties no tēva mantojuma saskaras ar pieaugošo spiedienu glābt savu ģimeni.

The 100 | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (255646 balsu)
Seriāla darbība notiek 97 gadus pēc atomkara, kurš iznīcināja civilizāciju uz Zemes. Vienīgie izdzīvojušie cilvēki, kas tagad dzīvo kosmosā, sūta simts jauniešus likumpārkāpējus atpakaļ uz Zemi ar cerību, ka uz tās būs iespējams atkal dzīvot.

Survivor | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Unknown genere
IMDB
7.5 (25508 balsu)
Realitātes šova konkurss, kurā sešpadsmit vai vairāk atstumtie, kas sadalīti starp divām vai vairākām “ciltīm”, tiek nogādāti nomaļā izolētā vietā un ir spiesti dzīvot ārpus zemes ar niecīgiem krājumiem aptuveni 39 dienas. Biežas fiziskas problēmas tiek izmantotas, lai ciltis sastādītu viena pret otru, lai iegūtu atlīdzību, piemēram, pārtiku vai greznību, vai “imunitāti”, liekot otrai ciltij apmeklēt “Cilšu padomi”, kur viņiem ir jāizbalso viens no saviem spēlētājiem.

Dead to Me | ASV
Žanrs
IMDB
8 (89856 balsu)
Karstā atraitne, kas meklē notriekto šoferi, kurš nopļāva viņas vīru, sadraudzējas ar ekscentrisku optimistu, kurš nav gluži tāds, kā viņa izskatās.

The Unicorn | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (1635 balsu)
Cieši saistītā labāko draugu un ģimenes grupa palīdz Wade pēc viņa sievas pazaudēšanas apskatīt savu “jauno normālo”. Būdams dažreiz slikti aprīkots, bet vienmēr veltīts vientuļajiem vecākiem savām divām pusaudžu meitām, viņš atkal sper galveno iepazīšanās soli.

1 2 3 4 5