CBS Television Studios

4400 | ASV
Žanrs
IMDB
4 (4867 balsu)
4400 nepamanīti, nenovērtēti vai citādi marginalizēti cilvēki, kas pēdējo simts gadu laikā pazuduši bez pēdām, visi tiek atgriezti vienā mirklī, nenovecojot nevienu dienu un neatceroties, kas ar viņiem noticis. Kamēr valdība cenšas analizēt iespējamos draudus un ierobežot stāstu, pašiem 4400 ir jāsaskaras ar faktu, ka tie ir atgriezti ar dažiem ... jauninājumiem un pieaugošo iespējamību, ka tie visi tagad tika atvesti kāda konkrēta iemesla dēļ.

Guilty Party | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (924 balsu)
Diskreditētā žurnāliste Beta Bērdžesa izmisīgi vēlas glābt savu karjeru, iesaistoties stāstā par jaunu māti, kurai piespriests mūža ieslodzījums par sava vīra sakropļošanu un slepkavību — noziegumiem, kurus viņa apgalvo, ka nav izdarījusi. Mēģinot atklāt patiesību, Beta nokļūst pāri galvai, cīnoties ar Kolorādo ieroču kontrabandistiem, klikšķēsmas kultūru, laulības sabrukumu un savu aptraipīto pagātni.

CSI: Vegas | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (7029 balsu)
Saskaroties ar eksistenciāliem draudiem, kas varētu sagraut Noziedzības laboratoriju, izcilai tiesu medicīnas izmeklētāju komandai ir jāsaņem atpakaļ vecie draugi un jāievieš jaunas metodes, lai saglabātu un kalpotu taisnīgumam Grēku pilsētā.

FBI: International | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (4548 balsu)
Sekojiet FIB starptautiskās lidojumu komandas elites aģentiem, kad viņi ceļo pa pasauli ar misiju aizsargāt amerikāņus, lai kur viņi atrastos.

The Harper House
Žanrs
IMDB
5.2 (341 balsu)
Pārmērīgi pašpārliecināta mājsaimniecības vadītāja pēc darba zaudēšanas un Arkanzasas mazpilsētas nabadzīgajiem cilvēkiem cenšas atgūt augstāku statusu sev un savai dīvainu cilvēku ģimenei. Lai ietaupītu naudu, viņi ir pārcēlušies uz savu mantoto Viktorijas laika fiksatoru augšējo daļu, vēsturisko Harper House.

Dan Brown's The Lost Symbol | Kanāda
Žanrs
IMDB
6.4 (12097 balsu)
Jaunā Hārvardas simbolika Roberta Lengdona agrīnie piedzīvojumi, kuram jāatrisina virkne nāvējošu mīklu, lai glābtu savu nolaupīto mentoru un izjauktu vēsu globālu sazvērestību.

NCIS: Hawai'i | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (6685 balsu)
Džeina Tenenta, pirmā sieviešu kārtas īpašā aģente, kas ir atbildīga par NCIS Pērlhārboru, un viņas nelokāmā speciālistu komanda līdzsvaro pienākumus pret ģimeni un valsti, vienlaikus izmeklējot smagus noziegumus, kuros iesaistīts militārpersonas, valsts drošība un pašas saules pielietās paradīzes salas noslēpumi. .

Gossip Girl | ASV
Žanrs
IMDB
5.4 (12923 balsu)
Astoņus gadus pēc tam, kad sākotnējā vietne kļuva tumša, jaunā Ņujorkas privātskolas pusaudžu paaudze tiek iepazīstināta ar Gossip Girl sociālo uzraudzību.

Evil | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (27953 balsu)
Skeptiskā klīniskā psiholoģe Kristena Benuā pievienojas mācošajam priesterim un darbiniekam, kurš pēta domājamos brīnumus, dēmoniskus īpašumus un citus neparastus notikumus, lai noskaidrotu, vai tam ir zinātnisks izskaidrojums vai kaut kas patiešām pārdabisks.

The Late Late Show with James Corden | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
5.7 (10400 balsu)
Kad Kreigs Fergusons aizies pensijā, Džeimss Kordens pārņems The Late Late Show. Raidījums ir vēlu vakara sarunu šovs, kurā tiek intervētas slavenības, un tam ir savas daļas. Un, protams, to visu vada Džeimss Kordens.

Why Women Kill | ASV
Žanrs
IMDB
8.3 (24864 balsu)
Trīs sievietes, kas dzīvo trīs dažādās desmitgadēs: mājsaimniece 60. gados, sabiedriska sieviete 80. gados un juriste 2018. gadā, savās laulībās saskaras ar neuzticību.

No Activity | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (1488 balsu)
Seriāls, kas notiek uz liela narkotiku karteļa sabrukuma fona, seko diviem zema līmeņa policistiem, kuri pārāk daudz laika pavadījuši kopā automašīnā, diviem noziedzniekiem, kuri lielākoties tiek turēti tumsā, diviem dispečeru darbiniekiem, kuri nav īsti noklikšķinājuši. un divi meksikāņu tuneļi, kuri ir pārāk mazā telpā, ņemot vērā, ka viņi ir tikko satikušies.

1 2 3 4 5