Walt Disney Animation Studios

Princess and the Frog | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (112,018 balsu)
Budžets
105,000,000.00$
Visiem ir labi zināma pasaka par princesi, kura noburta par vardi saņēma skūpstu no daiļā prinča - izzuda burvestība un princese atguva savu sākotnējo izskatu. Vecais stāsts jaunās skaņās – tā varētu noraksturot Walt Disney studijas jaunāko filmu klasiskajā animācijas izpildījumā. Šoreiz, neparastie notikumi risinās Ņūorleānā, kurā par vardi noburtajam princim Navīnam ir jāizlūdzas skūpsts no daiļās Tianas. Taču neviens no viņiem pat nenojauš, kādus negaidītus pārsteigumus sagādās tālākie notikumi.

Bolt | Francija| ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
4.2 (89 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Būdams viens no TV piedzīvojumu seriāla galvenajām zvaigznēm, Bulta ir patiesi pārliecināts par to, ka viņam piemīt īpašas superspējas. Nejauši nonācis no Holivudas studijas reālajā dzīvē Ņujorkā, Bulta apjauš, ka šeit viss rit pēc pavisam citiem noteikumiem. Lielajā piedzīvojumā ar galamērķi nokļūt atpakaļ mājās, Bulta iepazīstas ar noklīdušo kaķeni Mitteni, ar TV šoviem apsēstu kāmi Rino un nonāk pie atziņas, ka lai būtu par varoni, superspējas nemaz nav vajadzīgas. Filma ir dublēta latviešu un krievu valodā. Skaties filmu arī 3D formātā! Latviešu valodā lomas ierunājuši: Ainārs Ančevskis, Juris Strenga, Annija Belogrudova, Karina Tatrinova, Pēteris Šogolovs, Pēteris Liepiņš, Ivars Auziņš, Laila Kirmuška, Akvelīna Līvmane Dainis Porgants, Pēteris Gaudiņš, Juris Frīnbergs, Katrīne, Pasternaka.

Chicken Little | ASV
Žanrs
Budžets
150,000,000.00$
Pārpratuma dēļ sacēlis paniku, ka gabals no debess ir nokritis uz Zemes, Mazais Cālis kļuva par pilsētiņas apsmiekla objektu. Taču tad, kad Zemi apmeklē īsti citplanētieši, Mazais Cālis un viņa uzticamie draugi ir vienīgie, kuri spēj glābt pilsētiņu no negaidītajiem viesiem. Lomas ierunājuši: Zach Braff, Garry Marshall, Patrick Stewart, Steve Zahn. Režisors: Mark Dindal

Wreck-it Ralph | ASV
Žanrs
Budžets
165,000,000.00$
Ralfs jau 30 gadus ir ļaunais varonis videospēlē, kurā slavas laurus allaž plūc viņas spēles kompanjons Fiksais Fēlikss. Gadu desmitus Ralfs atradies Fēliksa ēnā, kurš vienmēr, kā jau labais varonis, gozējies slavas saulē. Taču nu Ralfam ir gana – viņam ir apnicis būt ļaunajam varonim, tādēļ viņš dodas prom no sava spēļu automāta, lai izmēģinātu citās arkādes spēlēs. Sākas viņa aizraujošais piedzīvojums citu spēļu valstībās, līdz viņš nonāk pie atklājuma ko patiešām nozīmē būt īstam varonim.

Big Hero 6 | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (392169 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
Jaunais Hiro Hamada – dzimis izgudrotājs un robotu konstruēšanas ģēnijs. Kopā ar vecāko brāli Tadašī, viņi realizē dzīvē pašas pārgalvīgākās tehnoloģijas nākotnes pilsētas Sanfransokijas Tehniskajā universitātē. Kad Hiro un viņa draugu kompānija tiek ierauta plaša mēroga sazvērestībā, kuru organizējis noslēpumainais svešinieks maskā, Hiro nolemj pārprogrammēt neveiklo, eksperimentālo robotu Beimaksu par nevainojamu kaujas mašīnu un doties cīņā pret ļaundari. Filma 2D un 3D formātā.

Moana | ASV
Žanrs
Budžets
150,000,000.00$
Sensenos laikos Klusā okeāna salās mītošā cilts vadoņa meita Vaiana kopā ar pusdievu Maui dodas piedzīvojumiem pilnā ceļojumā pa okeānu, lai atrastu leģendām apvītu noslēpumainu salu.

1 2