Yomiuri Telecasting Corporation (YTV)

僕のヒーローアカデミア THE MOVIE ワールド ヒーローズ ミッション | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (4262 balsu)
Noslēpumaina grupa Humarize stingri tic Quirk Singularity Doomsday teorijai, kas apgalvo, ka tad, kad dīvainības tiks sajauktas ar nākamajām paaudzēm, šis spēks nesīs cilvēces galu. Lai glābtu visus, Pro-Heroes visā pasaulē lūdz UA akadēmijas varoņus apmācībās viņiem palīdzēt un izveidot pasaules līmeņa atlasītu varoņu komandu. Varoņiem ir jāglābj pasaule un varoņu nākotne šajā visbīstamākajā krīzē, kas līdz šim ir notikusi programmā My Hero Academia.

ルパン三世 THE FIRST | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (3160 balsu)
Ikoniskais "džentlmeņu zaglis" Lupīns III atgriežas piedzīvojumiem bagātā, kontinentu aptverošā piedzīvojumā, kad Lupīns III un viņa krāsainie pazemes biedri sacenšas, lai atklātu noslēpumainās Bresona dienasgrāmatas noslēpumus, pirms tā nonāk tumšā kabala rokās. neapstāsies pie nekā, lai augšāmceltu Trešo Reihu.

ラブオールプレー | Japāna
Žanrs
Jaunas badmintona zvaigznes mērķis ir iekļūt starpaugstākajā turnīrā!

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

名探偵コナン 緋色の弾丸 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (1258 balsu)
Reizi četros gados notiekošā sporta festivāla WSG (World Sports Games) Tokijas spēļu atklāšanas ceremonijā tiek paziņots, ka tiks atklāta pasaulē pirmā vakuuma supravadītāja maglev ar maksimālo ātrumu 1000 kilometru stundā. Pievēršot uzmanību no visas pasaules, lielu uzņēmumu augstākie vadītāji tiek nolaupīti no ballītes norises vietas, kur pulcējas WSG turnīru sponsori. Konans virzās uz risinājumu un galu galā atrod saistību ar WSG nolaupīšanas lietu, kas notika pirms 15 gadiem Bostonā, ASV.

半妖の夜叉姫 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (1087 balsu)
Sesshoumaru un Inuyasha meitas dodas ceļojumā, kas pārsniedz laiku! Feodālajā Japānā meža ugunsgrēka laikā pusdēmonu dvīņi Tova un Setsuna tiek atdalīti viens no otra. Izmisīgi meklējot savu jaunāko māsu, Tova nonāk noslēpumainā tunelī, kas viņu nosūta uz mūsdienu Japānu, kur viņu atrod un uzaudzina Kagomes Higuraši brālis Souta un viņa ģimene. Pēc desmit gadiem tunelis, kas savieno abus laikmetus, ir atkal atvērts, ļaujot Tovai atkal apvienoties ar Setsunu, kurš tagad ir dēmonu slepkava, kas strādā Kohaku. Taču Tovas šokā, šķiet, Setsuna ir zaudējusi visas atmiņas par savu vecāko māsu. Kopā ar Moroha, Inuyasha un Kagome meita, trīs jaunās sievietes ceļo starp diviem laikmetiem piedzīvojumā, lai atgūtu savu pazudušo pagātni.