Toho Company, Ltd.

からかい上手の高木さん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (2399 balsu)
"Ja tu nosarkst, tu zaudē." Dzīvojot pēc šī principa, vidusskolēnu Nišikatu pastāvīgi izjoko viņa kaimiņš Takagi-san. Kad viņa lepnums ir sagrauts gabalos, viņš apņemas pagriezt galdus un kādu dienu atgriezties pie viņas. Un tā viņš mēģina viņu ķircināt dienu no dienas, lai ātrāk nekā vēlāk atkal kļūtu par Takagi-san izsmiekla upuri. Vai viņš kaut reizi beigās spēs likt Takagi-san nosarkt no apmulsuma?

名探偵コナン 緋色の弾丸 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (1258 balsu)
Reizi četros gados notiekošā sporta festivāla WSG (World Sports Games) Tokijas spēļu atklāšanas ceremonijā tiek paziņots, ka tiks atklāta pasaulē pirmā vakuuma supravadītāja maglev ar maksimālo ātrumu 1000 kilometru stundā. Pievēršot uzmanību no visas pasaules, lielu uzņēmumu augstākie vadītāji tiek nolaupīti no ballītes norises vietas, kur pulcējas WSG turnīru sponsori. Konans virzās uz risinājumu un galu galā atrod saistību ar WSG nolaupīšanas lietu, kas notika pirms 15 gadiem Bostonā, ASV.

ドクターストーン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (21259 balsu)
Kādā liktenīgā dienā visu cilvēci pārakmeņoja apžilbinošs gaismas uzplaiksnījums. Pēc vairākiem gadu tūkstošiem vidusskolnieks Taiju pamostas un apmaldās statuju pasaulē. Tomēr viņš nav viens! Viņa zinātni mīlošais draugs Senku ir strādājis jau dažus mēnešus, un viņam ir padomā grandiozs plāns – ar zinātnes spēku iedarbināt civilizāciju!

ウマ娘 プリティーダービー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (225 balsu)
Pasaulē, kas ļoti līdzīga mums, lielajiem pagātnes sacīkšu zirgiem ir iespēja atdzimt par "zirgu meitenēm" — meitenēm ar zirgu ausīm un astēm, kā arī viņu ātrumu un izturību. Labākās no šīm zirgu meitenēm dodas trenēties Tokijas Tracen akadēmijā, cerams, ka viņi iegūs slavu un bagātību gan kā sacīkšu braucēji, gan elki. Īpašā nedēļa, vidusskolas zirgu meitene no laukiem, tikko ir pārcēlusies uz Tracenu, un viņa ir apņēmības pilna izpildīt savu mātei doto solījumu kļūt par labāko zirgu meiteni Japānā. Pa ceļam uz skolu viņa sacīkšu trasē apstājas un uzreiz iemīlas Silences Suzukas stilā, kļūstot apņēmības pilna sacensties tajā pašā komandā, kur viņa.

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (12228 balsu)
Stāsts seko 34 gadus vecam vīrietim, kurš tiek nogalināts, mēģinot kādu glābt no automašīnas notriekšanas. Drīz viņš reinkarnējas maģiskā pasaulē kā Rudeus Greirats, izņemot to, ka viņam tiek atjaunota visa dzīve, sākot no bērnības. Ar visām savām iepriekšējās dzīves zināšanām un jaunu burvju spēju palīdzību Rudeuss ātri kļūst par milzīgu, piedzīvojumiem gatavu karotāju. Ak, un viņš joprojām ir pilnīgs perverss.

呪術廻戦 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (65359 balsu)
Yūji Itadori ir zēns ar milzīgu fizisko spēku, lai gan viņš dzīvo pilnīgi parastu vidusskolas dzīvi. Kādu dienu, lai glābtu draugu, kuram ir uzbrukuši lāsti, viņš apēd Ryōmen Sukuna pirkstu, ienesot lāstu savā dvēselē. Kopš tā laika viņš dala vienu ķermeni ar Sukunu. Varenākā burvju Satoru Godžo vadīts, Itadori tiek uzņemts Tokijas Metropolijas Burvju tehniskajā vidusskolā, organizācijā, kas cīnās pret lāstiem... un tādējādi sākas varonīgs stāsts par zēnu, kurš kļuva par lāstu, lai izdzītu lāstu. , dzīvi, no kuras viņš nekad nevarēja atgriezties.

グレート プリテンダー | Japāna
Žanrs
IMDB
7.9 (5571 balsu)
Tiek uzskatīts, ka Japānas lielākais krāpnieks Makoto Edamura saņem vairāk, nekā viņš kaulējās, cenšoties apmānīt Lorānu Tjeriju, īstu pasaules klases krāpnieku.

七人の侍 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (293919 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Samurajs atbild uz ciemata aizsardzības pieprasījumu pēc tam, kad viņš ir nonācis grūtos laikos. Pilsētai nepieciešama aizsardzība pret bandītiem, tāpēc samuraji pulcē sešus citus, lai palīdzētu viņam iemācīt cilvēkiem sevi aizstāvēt, un ciema iedzīvotāji nodrošina karavīrus ar ēdienu. Milzu kaujas notiek, kad 40 bandīti uzbrūk ciemam.

Tenki no ko | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (4193 balsu)
Vidusskolnieks Hodaka Morišima aizbēg no mājām un nonāk Tokijā, kur viņš iepazīst bāreņu meiteni Hinu. Izrādās, ka viņa spēj kontrolēt laikapstākļus, un abi kopā viņi var mainīt pasauli uz visiem laikiem. Filma japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pokémon Detective Pikachu | ASV| Kanāda| Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (61626 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Stāsts sākas ar augstākā līmeņa detektīva Harija Gudmena pazušanu, un tagad viņa 21 gadu vecajam dēlam Timam ir jānoskaidro, kas īsti ir noticis. Viņam talkā nāks tēva partneris detektīvs Pikaču – asprātīgs un apburošs pokemonu slepenpolicists, kurš ir mīkla pat pats sev. Atskārtuši, ka viņi neizskaidrojamā veidā spēj sazināties viens ar otru, Tims un Pikaču apvienos spēkus, lai izmeklētu noslēpumaino pazušanas gadījumu, un atklās briesmīgu sazvērestību, kas var apdraudēt visu pokemonu pasauli.

Godzilla | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (366309 balsu)
Budžets
160,000,000.00$
Pasaulslavenais, milzu dinozauram līdzīgais briesmonis Godzilla stājas pretī ļauniem monstriem, kas radušies nepārdomātu zinātnisko eksperimentu rezultātā un sākuši apdraudēt pašu cilvēku eksistenci. Filmas režisors - Gerets Edvardss, scenārija autori - Makss Borenšteins un Deivs Kalahems. Par iespaidīgiem vizuālajiem efektiem parūpējies trīskārtējais „Oskara" balvas laureāts Džims Rīgels (triloģija „Gredzenu pavēlnieks"). Lomās - Braiens Krenstons, Elizabete Olsena, Ārons Teilors Džonsons, Žiljeta Binoša, Sallija Hokinsa, Deivids Stretērns un citi.

Detective Pikachu | ASV| Japāna
Žanrs
Filmas pamatā populārā Nintendo spēle "Pokemon".

1 2