eksorcisms

The Crucifixion | ASV| Lielbritānija| Rumānija
Žanrs
IMDB
5.1 (6531 balsu)
Kad priesteris tiek ieslodzīts par mūķenes slepkavību, pret kuru viņš veica eksorcismu, izmeklēšanas žurnālists cenšas noskaidrot, vai viņš patiesībā noslepkavoja garīgi slimu cilvēku vai arī viņš zaudēja kaujā ar dēmonisku klātbūtni.

Exorcist: The Beginning | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (32551 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Tēvs Lankesters Merrīns, pārdzīvojot traumējošos notikumus Otrā pasaules kara laikā, paņem sabatu no baznīcas, lai veiktu arheoloģiskos izrakumus Lielbritānijas pārvaldītajā Austrumāfrikā. Merrīns atklāj seno bizantiešu baznīcu, kas, domājams, ir uzcelta un pēc tam nekavējoties apglabāta, lai neļautu ļaunumam nokļūt zemāk esošajā kriptā. Vietējie iedzīvotāji ir pārliecināti, ka, atklājot baznīcu, ir atbrīvots dēmons un viņi sāk vardarbīgi sadursmes ar Lielbritānijas militāro karaspēku. Tā kā ciemats ātri sadalās haosā un karā, Merrīnai jātiekas pret dēmonu, kurš ir pārņēmis kāda viņam tuva cilvēka īpašumus.

Sometimes They Come Back... Again | ASV
Žanrs
IMDB
4.2 (3106 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Džons Porters atgriežas dzimtajā pilsētā pēc pēkšņas un savāda mātes nāves. Viņš cer aizbraukt, tiklīdz apbedīšana būs beigusies, bet ir jau par vēlu. Draudīgie spēki, kas izraisīja viņa māsas nežēlīgo slepkavību pirms 30 gadiem, ir atgriezušies. Jons zina, ka murgu nevar turpināt. Viņam ir jāstājas pretī savām bailēm un jāatsauc dēmoni, kuri atkal augšāmcēlušies, lai ieņemtu savas skaistās pusaudža meitas - ķermeņa un dvēseles - pozīciju.

The Blackcoat's Daughter | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.9 (16093 balsu)
Mirušajā ziemā Keita un Roze, divas ļoti atšķirīgas meitenes, pavada ziemas pārtraukumu prestižajā pirmskolas skolā. Viņi nezina, ka Ketu nomoka ļauna būtne, un viņu dzīve mainīsies uz visiem laikiem. Tikmēr Džoana, jauna, satraukta sieviete, dodas pāri aizsalušai ainavai skolas virzienā. Bet kāpēc?

The Exorcist III | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (23528 balsu)
Paredzēts piecpadsmit gadus pēc filmas oriģināldarba, The Exorcist III koncentrējas ap filozofisko leitnantu Viljamu F. Kindermanu, kurš pēta apbēdinošu slepkavību sēriju ap Džordžtaunu, kur visi satur mirušā sērijveida slepkavas The Gemini iezīmes. Tas galu galā noved viņu pie katatoniska pacienta psihiatriskajā slimnīcā, kurš nesen sācis runāt, apgalvojot, ka viņš ir Dvīņi, un detalizēti raksturo slepkavības, taču viņam ir pārsteidzoša līdzība ar tēvu Damienu Karrasu.

In the Trap | Itālija
Žanrs
IMDB
7.0 (28 balsu)
Filips, vientuļš pierādījumu lasītājs, ir ieslodzīts savā dzīvoklī, pārāk baidoties pamest un spīdzināts ar nezināma ļauna spēka palīdzību, kas viņu pēdējos divus gadus tur ieslodzījumā.

Legion | ASV
Žanrs
Budžets
15.00$
Kad cilvēki zaudē Dieva izticību, viņš dusmās sūta eņģeļu leģionu iznīcināt visus cilvēkus uz zemes. Apokalipse ir nenovēršama, tomēr ir kāds, kas to nepieļaus. Erceņģelis Mihaels ir nostājies pret Dieva gribu un apņēmies glābt cilvēkus. Lai to īstenotu, viņam kopā ar pagļēvu un grūti organizējamu cilvēku grupiņu jānosargā vēl nedzimuša bērna dzīvība, kas ir cilvēces vienīgā cerība. Lomās: Paul Bettany, Dennis Quaid, Tyrese Gibson, Doug Jones, Jon Tenney, Charles S. Dutton, Lucas Black, Kate Walsh, Adrianne Palicki, Kevin Durand, Willa Holland Režisors: Scott Stewart Producents: David Lancaster Scenārijs: Peter Schink, Scott Stewart

Constantine | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (292446 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Džons Konstantīns ir redzējis to, kas citiem pat nav rādījies visļaunākajos murgos. Kopš dzimšanas apveltīts ar neparastām spējām, viņš ir atgriezies no elles, lai sekotu līdzi gaišo un tumšo spēku līdzsvaram uz Zemes. Taču viņš nav svētais. Vīlies pasaulē, kurā viņš dzīvo, Konstantīns tikai dara savu darbu, necenšoties iegūt izglābto cilvēku simpātijas. Kad mīklainos apstākļos iet bojā policijas detektīves Endželas dvīņu māsa un tam seko mistiski, neizskaidrojami notikumi, izmeklēšanā tiek iesaistīts Konstantīns. Kurš gan vēl labāk par viņu pārzina eņģeļu un dēmonu pasauli un ir spējīgs glābt dvēseles no nokļūšanas ellē? Lomās: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou, Gavin Rossdale and Peter Stormare

The Conjuring | ASV
Žanrs
Budžets
13,000,000.00$
Mistikas trillera "Ļaunuma izsaukšana" pamatā ir patiesi notikumi no pasaulslaveno paranormālo parādību pētnieku Eda un Loreinas Vorenu (Patriks Vilsons un Vera Varmiga) dzīves. Kāda ģimene, kuru terorizē savādas parādības viņu nomaļajā lauku mājā, spiesta lūgt abu izmeklētāju palīdzību. Voreni piedzīvo šausminošāko lietu savā mūžā, nonākot aci pret aci ar spēcīgām dēmoniskām parādībām. Filmu "Ļaunuma izsaukšana" uzņēmis šausmu filmu "Zāģis" (Saw) un "Astrāls" (Insidious) režisors Džeimss Vans.

The Vatican Tapes | ASV
Žanrs
Budžets
13,000,000.00$
Asins stindzinošs stāsts par 27 gadus vecu meiteni no mazpilsētas Andželu Holmsu, kura sāk postoši iespaidot savus tuvākos cilvēkus, nodarot tiem bīstamas traumas vai tos nogalinot. Vietējais mācītājs tēvs Lozano izmeklē Andželu un, saprot, ka viņu ir pārņēmuši ļaunie gari. Brīdī, kad no Vatikāna atbraukušais vikārs Imani un kardināls Bruns uzsāk eksorcismu, viņi saprot, ka meiteni pārņēmuši nevis ļaunie gari, bet gan sens sātanisks spēks, kurš ir krietni ļaunāks nekā viņi spēja paredzēt.

Incarnate | ASV
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Doktors Sets Embers nav eksorcists, taču viņam ir savas metodes ļaunuma izdzīšanai. Kad par doktora nākamo uzdevumu kļūst 11 gadīgs zēns, iekļūstot viņa zemapziņā Sets sastopas ar līdz šim spēcīgāko ļaunuma izpausmi - varenu dēmonu, kurš ieradies no tālas pagātnes.

1 2