flashback

The Girl on the Train | ASV
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Reičela ir satriekta pēc nesenās šķiršanās. Viņas ikdiena paiet fantazējot par šķietami ideālu pāri, kas dzīvo mājā, kurai viņa katru dienu pabrauc garām ar vilcienu. Līdz vienam rītam, kad viņa pamana notiekam ko satriecošu, iesaistot Reičelu arvien dziļāk noslēpumainajos notikumos.

Nocturnal Animals | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (223485 balsu)
Budžets
22,500,000.00$
Sjūzenai pieder mākslas galerija Losandželosā, viņas sabiedriskā dzīve ir krāšņa, taču laulība – vientulīga un nepiepildīta. Kādu dienu viņa saņem sūtījumu – tas ir romāna “Nakts dzīvnieki” manuskripts, ko sarakstījis viņas bijušais vīrs Edvards, kuru viņa nav satikusi jau gadiem ilgi. Pavadvēstulē viņš aicina izlasīt romānu un satikties, kamēr viņš ir pilsētā. Vēlu naktī viņa sāk lasīt. Romāns ir veltīts viņai… …tas ir nežēlīgs un postošs. Kā viņas nodarījums Edvardam. Režisora un modes dizainera Toma Forda jaunā kinolente saņēmusi Venēcijas starptautiskā kinofestivāla Lielo žūrijas balvu - Sudraba lauvu!

Marrowbone | Spānija
Žanrs
Budžets
8,000,000.00$
Glābjoties no vardarbīgā ģimenes galvas un drūmās pagātnes Lielbritānijā, Rouza un viņas četri bērni pārceļas uz dzīvi Amerikas laukos. Drīz Rouza mirst, bet viņas nepilngadīgie bērni nolemj noslēpt nāves faktu no varasiestādēm, lai netiktu izšķirti. Tomēr vienudien uz viņu mājas sliekšņa negaidīti uzrodas kāds ziņkārīgs advokāts, un viņa parādīšanās izceļ gaismā drūmos noslēpumus, ko glabā Meroubounu savrupnams.

24 Hours to Live | ASV| Ķīna| Dienvidāfrika
Žanrs
Treviss Konrāds ir karavīrs, kas pametis dienestu armijā par labu augsti apmaksātam darbam kādā militārā uzņēmumā, kur viņa pienākumos ietilpst pasūtījuma slepkavības korporatīvo interešu vārdā. Pildot kārtējo uzdevumu, Treviss iet bojā, bet neticamā kārtā tiek atdzīvināts uz 24 stundām, jo lieta ir jānoved līdz galam. Juzdamies vainīgs par dzīves laikā pastrādātajiem noziegumiem, Treviss nolemj nostāties upura pusē un uzsāk nevienlīdzīgu cīņu ar militāro korporāciju.

Bullet Head | ASV| Bulgārija
Žanrs
Arī pats pārdomātākais un drošākais plāns var piedzīvot negaidītu pavērsienu. Pēc pastrādātās laupīšanas, trīs noziedznieki uz laiku paslēpjas pamestā rūpnīcā un tur negaidīti nokļūst slazdā, no kura izkļūt ir gandrīz neiespējami.

In her shoes | ASV
Žanrs
Megija ir ballīšu meiča, kurai knapi ir izdevies pabeigt vidusskolu un kura uzskata, ka viņas dzīves pamatvērtība ir pievilcība vīriešu acīs. Bez noteiktas dzīvesvietas, Megija svaidās apkārt pa draugu dzīvokļiem, vērtējot meikapu augstāk par grāmatām un pareizu apģērba aksesuāru izvēle ir viņas vienīgais talants. Rouza ir advokāte, kas izglītojusies Prinstonā un viņas dzīves atribūti ir perfekts dzīvoklis un veiksmīga karjera. Viņas dzīve savukārt paiet pelēkos ikdienas darba kostīmos, cīņā ar lieko svaru un bez īpašiem mīlas piedzīvojumiem. Vienīgais, kas veldzē dvēseli, ir - kurpes. Viņām nav nekā kopīga, izņemot vienu kājas izmēru un faktu, ka viņas ir māsas. Lomās: Cameron Diaz, Tonie Collette, Shirley MacLaine

Butterfly Effect, The | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.6 (496353 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Evans Treborns (Eštons Kučers) ir pazaudējis laika izjūtu. Viņa dzīves izšķirošie mirkļi, to skaitā arī viņa bērnības šausminošie notikumi, ir pazuduši aizmirstībā. Atlicis ir neskaidru atmiņu rēgs un ap viņu sagandētās bērnības draugu dzīves. Jau kopš bērnības pēc psihologa ieteikuma Evens ir veicis ikdienas ierakstus piezīmju burtnīcās. Būdams koledžas students, viņš pārlasa pierakstīto un piedzīvo pēkšņu, neiskaidrojamu likteņa pavērsienu, nonākot pagātnē. Tas puisim liek saprast, ka burtnīcas, kuras glabā zem savas gultas, ir transporta līdzeklis, ar kura palīdzību ir iespējams atgriezties savā bērnībā un atgūt atmiņas. Tomēr katrs ceļojums laikā izraisa haosu viņa ikdienā un rada nepieciešamību atgriezties bērnu dienu laikos atkal un atkal. Pēc pieredzētā Evans vēlas mainīt savu bērnības draugu, īpaši Keilijas - viņa mūža mīlestības - sabojātos likteņus. Apņēmībā darīt to, ko nespēja darīt bērnībā, Evans dodas atpakaļ laikā, bruņojies ar pašreizējo prātu savā bērnības izskatā, lai pārveidotu vēsturi un izdzēstu šausminošo pieredzi no draugu un citu mīļoto cilvēku dzīvēm.

1 2