balta māja

Vice | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (102472 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Džordžs Bušs izvēlas Diku Čeiniju, Halliburton Co. izpilddirektoru, par savu republikāņu biedru 2000. gada prezidenta vēlēšanās. Nevienam svešam politikā, Čeinija iespaidīgajā rezumē ir iekļauti Baltā nama štāba priekšnieka, mazākumtautību nama pātagas un aizsardzības sekretāra darbinieki. Kad Bušs uzvar ar nelielu pārsvaru, Čeinijs sāk izmantot savu jaunatklāto spēku, lai palīdzētu pārveidot valsti un pasauli.

Don't Look Up | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (541624 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
Divi zema līmeņa astronomi dodas plašsaziņas līdzekļu ceļojumā, lai brīdinātu cilvēci par tuvojošos asteroīdu, kas iznīcinās planētu Zeme.

Olympus Has Fallen | ASV
Žanrs
Budžets
70,000,000.00$
Teroristi sagrābj Balto namu, un visas Savienotās Valstis ar šausmām vēro varas neveiksmīgos pūliņus tikt galā ar šo situāciju. Tikai bijušais speciālais aģents atrod iespēju savaldīt ekstrēmistus iebrucējus. Džerards Batlers, Ārons Ekharts, Morgans Frīmans vienā no visizteiktākajām spriedzes filmām - spraigs, dinamisks sižets, brutāli un talantīgi aktieri, intensīvas apšaudes un, protams, "happy end"!

Machete Kills | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
5.6 (72153 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Bijušais meksikāņu „federale” Mačete atgriežas uz lielajiem ekrāniem! Šoreiz pats ASV prezidents viņu vervē misijai, kura parastam mirstīgajam nebūtu pa spēkam. Mečetem nāksies iemanīties Meksikā, lai noķertu traku revolucionāru un ekscentrisku miljardieri, kurš tirgojas ar ieročiem un lolo sapni uzsākt postošu karu. Un tikai Mačete var novērst tuvojošos globālo haosu! Režisora Roberta Rodrigeza kulta grāvējfilmas turpinājumā galvenās lomas atveido Denijs Treho, Lēdija Gāga, Mišela Rodrigeza, Džesika Alba, Sofija Vergara, Čārlijs Šīns, Antonio Banderass, Mels Gibsons un citi.

M:I:III | Vācija| ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
6.9 (300,867 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Pasaules pirmizrāde - 5.maijā! Skatītāju iecienītajām filmām "Neiespējamā misija" un "Neiespējamā misija 2" seko trešā filma, kuras centrā - īpašo uzdevumu aģenta Ītena Hanta misija. Filmas režisors J.J. Abrams ir pasaulē populāro seriālu "Alias" un "Lost" veidotājs. Lomās: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Laurence Fishburne, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys-Meyers, Keri Russell, Maggie Q Režisors: J.J. Abrams

1 2