good versus evil

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (144029 balsu)
Budžets
200,000,000.00$
Profesors Baltuss Dumidors zina, ka bīstamais tumšais burvis Gelerts Grindelvalds plāno pārņemt burvju pasauli. Nespējot viņu apturēt viens pats, viņš uztic magizoologam Tritonam Skamanderam vadīt bezbailīgu burvja, raganas un kāda drosmīga vientiešu maiznieka komandu bīstamā misijā, kur viņi sastopas ar senām un jaunām būtnēm un iekļūst sadursmēs ar Grindelvalda pieaugušo sekotāju pulku. Cik ilgi Dumidors spēs turēties viņam pretī?

Independence Day | ASV
Žanrs
IMDB
7 (578611 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
2. jūlijā milzīgs citplanētiešu mātes kuģis nokļūst orbītā ap Zemi un izvieto vairākus desmitus šķīvīša formas "iznīcinātāju" kosmosa kuģu, kas ātri nogādā atkritumus lielākajās planētas pilsētās. 3. jūlijā ASV veic koordinētu pretuzbrukumu, kas neizdodas. 4. jūlijā tiek izstrādāts plāns piekļūt citplanētiešu mātes kuģa iekšpusei kosmosā, lai uzstādītu kodolraķeti.

Trail Blazers | ASV
Žanrs
Budžets
6,000,000.00$
Brāļu un māsu bars, kas reiz bija Rietumu laupītāji, zagļi un slepkavas, nolemj piepildīt savu tēvu mirstošo vēlmi pamest savu noziedzīgo dzīvi un iet svēto ceļu. Postapokaliptisks vesterns par dievišķi iedvesmotu ģimeni, kurai jācīnās ar visbriesmīgākajiem ļaunuma spēkiem, pārbaudot savu ticību un attīstot katru no tiem.

Kino Kults | The Mummy (1999) | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (432154 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Angļu literāte Evelīna sākusi interesēties par arheoloģiskajiem izrakumiem senajā Ēģiptes pilsētā - Hamunaptrā. Pēc tam, kad viņa to izglābj no nāves, viņai līdzi dodas piedzīvojumu meklētājs Riks O'Konells. Viņiem pa pēdām dodas otra grupa cilvēku, kurus vairāk interesē senās vērtslietas, kuras tā arī netika atrastas. Grupa atklāj senu lāstu, kas uzmodina sen mirušo, augsto priesteri Imhotepu. Tagad, kad mūmija ir augšāmcēlusies, vajadzēs kaut ko vairāk, kā ieročus, lai aizsūtītu mūmiju uz turieni, no kurienes tā nākusi.