pamatojoties uz spēli vai mūziku

Days and Nights | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (899 balsu)
Pārgalvīgās vēlmes sagrauj Piemiņas dienas nedēļas nogali, kad ģimene saskaras ar nepastāvīgo un trauslo mīlestības raksturu. Mūsdienīga Antona Čehova filmas "Kaija" pārpasaulēšana, kas izveidota Jaunanglijas laukos.

Cyrano de Bergerac | Francija
Žanrs
IMDB
7.5 (21618 balsu)
Neuztraucies par savu lielo degunu, romantiskais dzejnieks / kareivis ar pilnvarnieku romancē savu brālēnu.

Pas sur la bouche | Francija| Šveice
Žanrs
IMDB
6.2 (1440 balsu)
Muzikālās viesistabas farss, kas tika uzstādīts Parīzē 1925. gada oktobrī. Pusmūžā Gilberte flirtē ar vīriešiem, bet mīl savu vīru Georgesu, vēloties, lai viņš būtu demonstratīvāks. Viņš ved sarunas par vienošanos ar amerikāni Ēriku Thomsonu, kurš izrādās Gilberte pirmais vīrs no anulētās un slepenās štata laulības. Kopā ar māsu Arleti Gilberte lūdz Ēriku nestāstīt Žoržam par laulībām. Tikmēr jaunais mākslinieks Čārlijs vajā Gilbertu, kamēr Arlette mēģina viņu sadraudzēt ar jauno Huguette, kurš viņu mīl. Vai Ēriks spēlēs kopā vai mēģinās atgūt Gilbertei simpātijas? Vai Gilberte var spēlēt viens pret otru? Un kam izdosies noskūpstīt kuru uz lūpām?

Black Nativity | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (1967 balsu)
Budžets
17,500,000.00$
Kāds Baltimoras pusaudzis, kuru uzaudzinājusi vientuļā māte, dodas uz Ņujorku pavadīt Ziemassvētku brīvdienas kopā ar saviem atsvešinātajiem radiniekiem, kur viņu gaida pārsteigumi.

The Devil's Disciple | Lielbritānija
Žanrs
Šavs pievērsās klasiskajai Viktorijas laikmeta melodrāmai, lai koncentrētos uz daudz ko, ko viņa auditorija mīlēja, jo īpaši ģimeni un laulības, nejēdzību. 1777. gadā, kad plosās Amerikas Neatkarības karš, Diks Dūdoneons atgriežas ģimenē, pret kuru viņš sacelās pirms daudziem gadiem. Bet viņa dzīvei ir jāpieņem vēl viens pagrieziens, kad briti ierodas un, šķiet, ir ieslodzīti ...

The Riot Club | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.0 (20704 balsu)
Divi pirmā kursa studenti Oksfordas universitātē pievienojas draņķīgajam Riot Club, kur viena vakara laikā reputāciju var radīt vai iznīcināt.

Sierra Burgess Is a Loser | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (31829 balsu)
Kļūdas identitātes gadījums rada negaidītu romantiku, kad populārākajai vidusskolas meitenei un lielākajai zaudētājai ir jāsanāk kopā, lai uzvarētu viņu simpātijās.

Steel Magnolias | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (44638 balsu)
Šī sirsnīgā drāma ir par skaistumkopšanas salonu Luisanā, kas pieder Truvy, un visu viņas klientu traģēdijas.

The Children's Hour | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (13,647 balsu)
Jauno meiteņu privātā skola ir skandaloza, kad viena pretīga skolniece Marija Tilforda apsūdz abas jaunās sievietes, kuras vada skolu, par attiecībām ar lesbietēm.

The Normal Heart | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (32207 balsu)
Stāsts par HIV-AIDS krīzes sākšanos Ņujorkā astoņdesmito gadu sākumā, nekustīgi apskatot tautas seksuālo politiku, kad geju aktīvisti un viņu sabiedrotie medicīnas aprindās cīnās, lai atklātu patiesību par plaukstošo epidēmiju pilsēta un tauta noliegumā.

A Few Good Men | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (222872 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Kad kupls militārais advokāts ltn. Daniels Kafejs un viņa līdzpadomnieks ltn. JoAnne Galloway tiek nozīmēta slepkavības lietā, un viņi atklāj bīstamo rituālu, kas varētu būt saistīts ar augsta ranga amatpersonām, piemēram, ēnaino pulkvedi Natanu Jessepu.

Fences | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.2 (92183 balsu)
Budžets
24,000,000.00$
Trojs Maksons dzīvi pagājušā gadsimta 50. gados pavada, strādājot par saintāro strādnieku Pitsburgā. Reiz Maksons sapņojis kļūt par profesionālu beisbola spēlētāju, tomēr brīdī, kad līga sāka pieņemt melnādainos sportistus, tika atzīts par pārāk vecu. Rūgtumā par zaudēto iespēju Trojs ģimenē paaugstina spriedzi, nopūdelējot dēla iespējas tikties ar koledžas futbola rekrūtēšanas speciālistu.

1 2 3 4