fbi agent

No Man of God | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (7754 balsu)
Sarežģītās attiecības, kas izveidojās starp FIB analītiķi Bilu Hagmaieru un sērijveida slepkavu Tedu Bendiju, kad viņš pēdējos nāvessoda gadus pavadīja.

Kino Kults | Face/Off (1997) | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (381670 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Kā piekļūt noziedzniekiem un viņu prātiem? Ļoti prasmīgi ķirurgi FIB aģentam Šonam Ārčeram izveido viņa ienaidnieka seju: FIB aģents Ārčers kļūst par visā pasaulē meklēto teroristu Kastoru Troju, lai ar viņa vārdu un viņa seju nokļūtu cietumā un noskaidrotu, kur novietots spēcīgs spridzeklis… Kad Kastors Trojs pamostas no komas, viņš sāk darboties: drīz vien cietumā pie Ārčera ierodas FIB aģents – ar viņa seju, viņa formas tērpā, ar viņa vārdu. Nākamais gājiens jāizdara Ārčeram. Tikai dažos seansos!

Honest Thief | ASV| Lielbritānija| Taizeme
Žanrs
IMDB
6 (51924 balsu)
Bankas laupītājs cenšas sevi pagriezt, jo viņš iemīlas un vēlas dzīvot godīgu dzīvi ... bet, kad viņš saprot, ka Feds ir korumpētāks par viņu, viņam jācīnās, lai notīrītu savu vārdu.

Punisher, The | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (162994 balsu)
Budžets
33,000,000.00$
FIB aģenta Frenka Kastla darbs nav apnicīgs - viņam arvien jāiefiltrējas noziedzīgajos grupējumos, lai atklātu ieroču tirdzniecības faktus. Tomēr visam reiz pienāk beigas un Frenks, izvēloties mierīgu dzīvi, no darba FIB aiziet. Viņš kopār ar sievu un mazo dēliņu iecerējuši doties uz Angliju, lai nojauktu pēdas tiem, kas grib viņam atriebties. Tomēr atriebīgie gangsteri jau zina, kur viņu meklēt. Ģimenes svinību laikā tiek nogalināti visi Frenka tuvie, izdzīvot izdodas tikai viņam pašam. Un Frenks nolemj atriebties: viņš ir tiesnesis un soda izpildītājs vienā paersonā.

Žanrs
IMDB
6.3 (62209 balsu)
Budžets
27,000,000.00$
Septiņi jauni FIB mācekļi tiek nosūtīti uz kādu vientuļu salu pēdējam pārbaudījumam pirms mācību beigšanas. Uz salas valda neizskaidrojami baisa gaisotne. Cits pēc cita jaunieši tiek metodiski nogalināti. Vai slepkava ir mistiskais Leļļinieks, kuru atmaskot ir viņu uzdevums, novērotājs, kas nosūtīts viņiem līdzi, vai kāds no pašu vidus? Lomās: Eion Bailey, Clifton Collins, Will Kemp, Val Kilmer, Patricia Velasquez, Christian Slater